1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
4.9.17 10:20

@luc86 Tak to je super, že jste nadšeni. Držím palce ať se co nejdřív zadaří. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.9.17 12:12

@hancami Ahojky, já jsem vždy vše ventilovala pláčem a musím říct že mě to pomáhá. Ale ted se chci objednat k psycholožce, už je toho na mě moc a nechci ublížit mrnouskovi co ve mě roste. @Ewangelle každý neuspěch je na psychiku naročný, hlavně já ted pořád přemýšlím co jsem udělala špatně, a to je špatně. Jen neznám žádnou dobrou psycholožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.9.17 12:24

@Pindrušenka taky bych to ráda uměla pustit to ven, ale já se za to stydím, že brečím, i když rozumově vím, že je to dobře a že se nemám za pláč stydět, tak 30 let nějakého pocitu se těžko zbavuje :mrgreen: ale pracuju na tom :) musím učit i manžela, že je to normální a že jediné co v té chvíli potřebuju je, aby mě třeba objal. Je z toho hodně nesvůj, když byl zvyklý, že nebrečím :jazyk: nevím odkud jsi, ale já byla se svou psycholožkou velmi spokojená. Naposled jsem u ní po nějaké době byla v květnu, když mi estrofem pomohl k pořádným úzkostem :zed: po jeho vysazení do dvou dnů OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.9.17 14:44

@hancami No já bydlím 20km od Brna. Veškeré lékaře mám hlavně v Brně a v Brně jsem pracovala pred rodičovskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.9.17 15:04

@Pindrušenka jestli 20km severně, tak bych měla tip na psycholožku, jestli na jih nebo západ, tak už je to z ruky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.9.17 16:32

@hancami No tak to je blby jsme na jih. Ale už jsem rozhodila sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.9.17 17:24

Holky, jak píšete co vám pomáhá, já po potratu šla k homeopatce. Měla jsem velké problémy se spánkem a psychikou vůbec. Dvě hodiny mě nechala povídat a pak mi předepsala homeopatika. Užívala jsem je asi 5 měsíců. A cítila se líp. Pak šla do dalšího pokusu. Každý to musíme umět někde ventilovat. Držet to v sobě nemá cenu. Ubližujeme pak nejvíc jenom sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.9.17 17:26

@luc86 přeji ať jsi s klinikou spokojená a hlavně ať si brzy od nich odneseš mrňouse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
4.9.17 17:39

@Marcya děkuji, snad se zadaří…už by bylo docela na čase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.9.17 18:34

@luc86 jak dlouho se pokoušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
4.9.17 19:10

@Marcya Tak s ex manželem 2× IVF v roce 2011
Se současným máme za sebou dva potraty po přirozeném těhotenství (7tt a 14tt)
a od tě doby už dva a půl roku nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.9.17 19:24

@luc86 tak držím palce, ať se tentokrát zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.9.17 12:37

@Pindrušenka posílám hodně sil a přeji šťastné rozhodování :hug: určitě to s manželem zvládnete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.9.17 13:52

@fruperka Ahojky, moc děkuji. Jsem pevně rozhodnutá do toho jít. Jen doufám že se něco nepokazí a genetika dopadne dobře. Ve čtvrtek máme první konzultaci v rozštěpovém centru a 15 září mám odběr plodové vody, část výsledků bude už večer a další 29.září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
8.9.17 09:48

Ahoj holky,
tak se u mě, DÍKY BOHU, gravidita v rohu děložním nepotvrdila. Dívali se na mě všema možnýma ultrazvukama, hafo doktorů a stále strašili, že to v tom rohu je, ale že, aby tohle definitivně vyloučili, povedou operaci laparoskopicky. Připravili mě i na variantu, kdyby museli řezat a nešlo to laparoskopem odstranit, takže klystýr :roll:,cévka v močáku a narkozu jsem měla píchlou na hodinu :(, nakonec byla „jen“ revize, tedy operace zhruba 12 minut. Na druhý den jsem od půlnoci nesměla jíst, kdyby hcg neklesalo, tak bych šla znovu na sál, krev mě brali v šest ráno a do desíti se čekalo na výsledky, mezitím sestra přišla, at se jdu osprchovat a doslova vymydlit, kdyby byla druhá revize. Takový stres jsem zas dlouho neměla, nakonec příjdu ze sprchy na pokoj a tam u stolečku nachystaná snídaně a vysmátá sestra, že hcg kleslo na polovinu. Teď už jsem naštěstí doma, v pupíku dva stehy, ale čert to vem. Čeká mě dva měsíce pauza od hormonů, od transferu, musím se taky objednat k Hromadové na konzultaci, co s náma…

@Pindrušenka moc na vás myslím, ať se dozvíš už jen samé pozitivní zprávy :hug:. Naštěstí dnešní doba už je tak pokročilá, že věřím, že tohle špatné se brzy překlene. Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.