Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš tak to jsem sama zvedava… drzim pesti, at je vse jak ma ![]()
@Potkyš možná je v tom jiná látka testovací, když má ukázat i množství v TT. Víš, jak některé holky mají test negativni a krev je a třeba kdyby udělaly tenhle Blue, tak by byl pozitivní. Moje kolegyně to tak měla 14d po transferu nic na testu a dnes je klukovi 10, takže moc držím palce
@hancami Uvidíme. Ta tvoje kolegyně z toho musela být pěkně na prášky…
@hancami píše:
@Mellisa 012 ms zatím nikde, celý víkend je mi špatně, ale test negativniBolí i prsa a pořád se mi zvedá žaludek
dnes už 45dc
To je teda zákon schválnosti, zrovna, když to potřebuješ. Snad brzy dorazí…
Když budeš lepit ty náplasti, tak se taky chodí až 10 DC na ultrazvuk?
@Marlenka91 píše:
@Ewangelle ahojky. Porad nevolali. 14 dni ro bude ve středu. Uz mam nervy
klid, mě volali dokonce až za 16 dní, tenkrát jsem si říkala, že na mě určitě zapomněli a nezapomněli
.
@Mellisa 012 jj, tohle je vždy naschvál
už začínám trochu špinit, tak snad se do zítra rozjede. O víkendu máme s manželem víkend v lázních a tam nejsou rádi, když je ženská s MS. Ty koupele hodně prohřívají a prodlužují ms
no, když tak půjdu jen na masáže
ptala ses na tu kraniosakrální terapii - je to taková hoooodne jemná masáž, spíše jen na tebe na různá místa přiloží ruce a pak s nimi úplně minimálně hýbe. Je to hodně o energii, bere z tebe špatnou, je to hodně na psychickou pohodu - i když to může poprvé u ní právě odblokovat ten stres - takže já tam brečela jak želva
ale jsem po tom o dost klidnější, podívej na net. Já to chtěla ne jako zázrak, ale abych byla více psychicky v pohodě. Někdo tam chodí s migrénama, někdo s chronickými bolestmi… mně to přijde, že čistí čakry a umožňuje proudění energie správně v těle ![]()
@Mellisa 012 coo 16? Ja pocitam stim ze zavolaji zitra
uz sem zvedava. Snad kdyby bylo neco spatne tak by volali hned a necekali by.
@Potkyš ach jo, to je mi moc líto
takže digitální testy horší kvalita jak papírkové. nebo nějaká hodnota HCG byla? Drže se ![]()
@hancami Ani jsem se neptala na hodnotu HcG. Měla jsem jít na ulz, ale místo do kabinky mě volaly do ordinace. Takže mi to bylo jasný. Hromadová mi to oznámila a já jen kývala hlavou a držela se abych se tam nerozbrečela. Vypadla jsem od tama za 3 minuty s papírama na další ket. Chudák chlap těšil se na vysněnýho syna a já to zkazila.
@Potkyš nic jsi nezkazila! Snaž se dostat z hlavy, že ty jsi něco zkazila
i když vím, že je to těžké, taky si kolikrát říkám, že nejsem schopná svému manželovi dát dítě
je to kur…y těžké, ale opravdu za to nemůžeme
drž se ![]()
@hancami Děkuju
Já se teď zavrtám do peřiny, vybrečím se a naberu sílu do dalšího boje. Protože mě živou nedostanou… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.