Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš To si nemyslím, asi tak silná nejsem, když jsem pořád tak oslabená po nemoci. Ale drží mě nad vodou moje zlatíčko Elenka, která má 3 roky a můj manžel a to je ta obrovská opora.
@Potkyš Spíš je blbý, že teď nemůžu otěhotnět… dnes jsem si dělala test 12 dnů po iui a nic…ale aspon půjdu na laparku a zase se posuneme o kousek dál…ty se hezky připrav na ket a ono se to povede
. Já chci začít chodit na hormonální jogu..už fakt zkouším všechno ![]()
@luc86 To mě mrzí
Po laparce zkusíte zase iui nebo už ivf? Já se dnes zaměstnala velkým úklidem, abych na to nemyslela. V pondělí půjdu po třech týdnech do práce, tak hlavu zaměstnám až až. Taky jsem přemýšlela nad hormonální jógou, ale nemůžu se k tomu dokopat… A kam na ní budeš chodit?
@Potkyš Budu na ní chodit u nás v Praze
s Ivf nevím, já mám ovariální selhání a bojím se, že by ze mě stejně skoro nic nevymáčkli a bylo by to zbytečný… uvidím po laparo a co řekne dr Hromadová.
Kdybys měla úklidu málo, přijeď ![]()
Holky, tak dnes konečně 1dc
až dojdu domů budu lepit náplasti, ale na víkend jedeme do lázní, kde jsou v pobytu i 2× uhličitá koupel. Lepily jste některá třeba i na paže? abych mohla do té koupele
@Potkyš a po transferu půjdeš zase na nemocenskou?
@hancami No hurááááá, tak vzkazuju sliznici ať pěkně roste.
Asi na nemocenskou půjdu. Stojím 12 hodin na nohou a tahám se s věcma. Dělám s lidma a to je stres. Jen už nebudu řešit neschopenku přes praktickou, ale nechám si to napsat od CARu (pokud mi jí dají). Sice to v práci praskne, díky razítku, ale co.
@Potkyš Já bzch ti za odměnu uvařila
úklid mě fakt nebaví…
@hancami v lázních si odpočineš, nabereš sílu a to by bylo aby nebylo ![]()
@Potkyš a není lepší teda zůstat dále na nemocenské, jen ji převézt na repromedu? takhle zase budeš mít ty 3 dny neplacené a 11 dní zaměstanvatel
podle mě, pokud se hned vrhneš na přípravu na další KET, tak by se to mělo dát převézt pod repromedu. Já právě řekla, že když to nevyje, tak určitě nepůjdu na 3 týdny do práce a pak zase nemocenská. Pokud mi z toho nebude hrabat, budu na nemocenské i mezi pokusy
@luc86 jéé mě zase nebaví vařit.
Ještě, že jsem si vycvičila chlapa a vaří on… ![]()
@luc86 jj, moc se těšíme, je to sice jen víkend, ale super
jen musím nějak vyřešit ty náplasti, po 15min v uhličité koupeli by se mi určo odlepily a nejsou nic levného, abych takhle vypiplala 9ks ![]()
@Potkyš @luc86 holky, já musím mít na úklid náladu, což mockrát není
ale když to přijde
jinak vaření nás baví celkem oba
už se celkem těším, jak budu vařit až budu na nemocenské
teď jíme oba v práci
@hancami Ještě nejsem rozhodnutá jestli půjdu na ket hned nebo měsíc počkám. Asi se rozhodnu na utz 10 DC. Mezi lidma přijdu na jiné myšlenky a vydělám nějaké peníze.
@hancami @Potkyš Já vařím hlavně pro sebe, manžel jí v práci, ale já celý den nic a najím se až když dojedu domů
Kvůli psovi musím každý den vysávat a to mě teda fakt nebaví ![]()
Holky tak mi porad nevolali z toho pgs
nevite kam bych mela zavolat aby me to rekli?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.