1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
12.9.17 17:32

@Potkyš To si nemyslím, asi tak silná nejsem, když jsem pořád tak oslabená po nemoci. Ale drží mě nad vodou moje zlatíčko Elenka, která má 3 roky a můj manžel a to je ta obrovská opora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
13.9.17 11:23

@Potkyš Spíš je blbý, že teď nemůžu otěhotnět… dnes jsem si dělala test 12 dnů po iui a nic…ale aspon půjdu na laparku a zase se posuneme o kousek dál…ty se hezky připrav na ket a ono se to povede :hug:. Já chci začít chodit na hormonální jogu..už fakt zkouším všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 11:55

@luc86 To mě mrzí :hug: Po laparce zkusíte zase iui nebo už ivf? Já se dnes zaměstnala velkým úklidem, abych na to nemyslela. V pondělí půjdu po třech týdnech do práce, tak hlavu zaměstnám až až. Taky jsem přemýšlela nad hormonální jógou, ale nemůžu se k tomu dokopat… A kam na ní budeš chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
13.9.17 12:15

@Potkyš Budu na ní chodit u nás v Praze :) s Ivf nevím, já mám ovariální selhání a bojím se, že by ze mě stejně skoro nic nevymáčkli a bylo by to zbytečný… uvidím po laparo a co řekne dr Hromadová.
Kdybys měla úklidu málo, přijeď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 12:44

Holky, tak dnes konečně 1dc :dance: až dojdu domů budu lepit náplasti, ale na víkend jedeme do lázní, kde jsou v pobytu i 2× uhličitá koupel. Lepily jste některá třeba i na paže? abych mohla do té koupele :) @Potkyš a po transferu půjdeš zase na nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 12:57

@hancami No hurááááá, tak vzkazuju sliznici ať pěkně roste. :potlesk: Asi na nemocenskou půjdu. Stojím 12 hodin na nohou a tahám se s věcma. Dělám s lidma a to je stres. Jen už nebudu řešit neschopenku přes praktickou, ale nechám si to napsat od CARu (pokud mi jí dají). Sice to v práci praskne, díky razítku, ale co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:01

@luc86 To by se ti líbilo mít svojí služtičku na úklid… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
13.9.17 13:04

@Potkyš Já bzch ti za odměnu uvařila :mrgreen: úklid mě fakt nebaví…
@hancami v lázních si odpočineš, nabereš sílu a to by bylo aby nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 13:07

@Potkyš a není lepší teda zůstat dále na nemocenské, jen ji převézt na repromedu? takhle zase budeš mít ty 3 dny neplacené a 11 dní zaměstanvatel :nevim: podle mě, pokud se hned vrhneš na přípravu na další KET, tak by se to mělo dát převézt pod repromedu. Já právě řekla, že když to nevyje, tak určitě nepůjdu na 3 týdny do práce a pak zase nemocenská. Pokud mi z toho nebude hrabat, budu na nemocenské i mezi pokusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:07

@luc86 jéé mě zase nebaví vařit. :lol: Ještě, že jsem si vycvičila chlapa a vaří on… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 13:09

@luc86 jj, moc se těšíme, je to sice jen víkend, ale super :dance: jen musím nějak vyřešit ty náplasti, po 15min v uhličité koupeli by se mi určo odlepily a nejsou nic levného, abych takhle vypiplala 9ks :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 13:10

@Potkyš @luc86 holky, já musím mít na úklid náladu, což mockrát není :mrgreen: ale když to přijde :jazyk: jinak vaření nás baví celkem oba :) už se celkem těším, jak budu vařit až budu na nemocenské :) teď jíme oba v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:16

@hancami Ještě nejsem rozhodnutá jestli půjdu na ket hned nebo měsíc počkám. Asi se rozhodnu na utz 10 DC. Mezi lidma přijdu na jiné myšlenky a vydělám nějaké peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
13.9.17 13:22

@hancami @Potkyš Já vařím hlavně pro sebe, manžel jí v práci, ale já celý den nic a najím se až když dojedu domů :) Kvůli psovi musím každý den vysávat a to mě teda fakt nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.9.17 13:23

Holky tak mi porad nevolali z toho pgs :( nevite kam bych mela zavolat aby me to rekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.