1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
12.9.17 14:37

@Potkyš Ahojky, to mě moc mrzí. Hlavně ty za nic nemůžeš. Něco na tom embryjku bylo špatně, že se nechytlo. Víš co mě řekla genetička v prenatalu, že v by u toho embryjka, nezjistili absolutně nic protože metodou PGS a PGD ten rozštěp nejde zjistit. Prostě se to stalo někdy v 6 týdnu a co jsem udělala špatně nebo to bylo geneticky daný už nezjistíme. Drž se, myslím na tebe.

Příspěvek upraven 12.09.17 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 14:44

@Pindrušenka Děkuju :hug: Ono mě to hlavně srazilo k zemi to, že to měl být kluk na kterýho se chlap strašně těšil. V neděli jsem mu ukazovala pozitivní digitál a v úterý nechápe proč nejsem těhotná.

Takže holky…Příště až mi budou cukat ruce udělat test, tak máte povolení mě nakopat do zadku…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.9.17 14:55
@Potkyš píše:
@Pindrušenka Děkuju :hug: Ono mě to hlavně srazilo k zemi to, že to měl být kluk na kterýho se chlap strašně těšil. V neděli jsem mu ukazovala pozitivní digitál a v úterý nechápe proč nejsem těhotná.Takže holky…Příště až mi budou cukat ruce udělat test, tak máte povolení mě nakopat do zadku…!!!

To mě mrzí. Pozitivita toho digitálu mohla být způsobena zbytky hCG, ať uz umělého po aplikaci Ovitrelle/Pregnylu, ale spíš bych to tipovala na biochemické. A od neděle hodnota hCG klesla třeba úplně na negativní. Je to těžký, ale proto je lepší netestovat minimálně do toho 14. dne. Držím palce na další pokus. A pokud můžu dál poradit: na pohlaví se zeptej třeba až po utz, kde bude vidět srdeční akce. Takhle ta ztáta bolí ještě víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
12.9.17 15:10

@Potkyš To je mi líto…ty ale hlavně dostan z hlavy že je to tvoje vina…taky jsem měla takový pocity po tom potratu ve 14tt, ale ničemu to nepomůže…Naopak to přihorší, tvoje vina to není. Prostě tam bylo něco špatně a je lepší, že se to nechytilo vůbec, než abys potratila později…Příroda občas ví co dělá a věřím, že manžel bude štastný i za holčičku, která třeba vyjde příště :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.9.17 15:12

@Potkyš jj, s testováním dřív už jsem taky skončila :mrgreen: minule jsem si nakoupila 2 různé druhy, každý myslím 10ks, chtěla jsem mít na památku fotku, jak krásně sílí a pak nic, od 9.dne jsem už netestovala. zůstaly mi asi 4 testy a dnes ráno jsem dělala poslední z nich (jsem totiž 45dc a samo dopoledne už jsem začala špinit), takže jsem ráda, že na následující KET už budu mít doma jen ten z Repromedy a ten budu dělat až 13.den po KET, abych se eventuelně trochu oklepala na krev, kdyby mělo být negativní :jazyk: dneska je i počasí na to zalézt do postele, vybreč se a ať je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 15:18

@Katvac Nojo chyba nováčka, který neví do čeho jde. Teď už budeme opatrnější jak v testování tak ve zjišťování pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.9.17 15:26
@Potkyš píše:
@Katvac Nojo chyba nováčka, který neví do čeho jde. Teď už budeme opatrnější jak v testování tak ve zjišťování pohlaví.

Držím palce (Já si testy z moči vůbec nedělám, čekám až na krev, ta má větší výpovědní hodnotu. A pohlaví jsem se dozvěděla vždycky až se to narodilo, i když jsme měli PGS. :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 15:27

@luc86 Tak přítelovi by samozřejmě holčička nevadila, stejně tam na nás ještě minimálně jedna čeká… Já si nemám co stěžovat oproti tobě a holkám co přišly o miminka v pozdějším týdnu. Máte můj velký obdiv jak se s tím dokážete vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 15:33

@hancami Já mám ještě 3 testy a přemýšlím, že je vyhodím…Ještě mě čeká promazat fotky tt z mobilu a noťasu. Tak honem honem rozkrvácej se a šup šup na Ket… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 15:37

@Katvac Nooo tak čekat na pohlaví až do porodu, tak to se přiznávám, že by jsme s přítelem nevydrželi… :oops: Ale slibuju, že na krev vydržím a nebudu čůrat na papírky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.9.17 16:06

@Potkyš jj, už aby to bylo :mrgreen: @Potkyš @Katvac já určo test den před krví, to nejhorší zklamání už mít za sebou a být maximálně hoooodně překvapená, kdyby krev oproti moči byla pozitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.9.17 17:00

@Potkyš Vůbec za to nemůžeš! :hug: Naprosto si vzpomínám jak jsem po prvním KETu v červenci čůrala na papírky denně od asi šestého dne, byla každým dnem víc a víc frustrovaná z bílého testu a říkala si, že v krvi to beztak bude a když mi pak Hromadová řekla, že nic, začala jsem brečet ještě tam a skončila se sedativy… po druhém jsem nezkoušela ani jeden a i tu negativní krev o něco lépe zvládla :)
Teď hodně doufám, že nám něco prozradí to vyšetření ERA a do třetice to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.9.17 17:12

Je to těžký, já taky nevím jestli je prcek zdraví a to jsem v 15 týdnu, plodovku jsem odvolala na příští pátek, protože je Elenka nemocná a já jsem dost oslabená, tak nechci riskovat. Holky mám takový strach z vyšetření. Tak moc si přeji aby to byl je rozštěp a nic jiného. Před měsícem jsem prodělala virozu teploty jen kolem 37,2 ale nosohltan mě trápí do ted sem tam mám 37 doktorka sice říkala že to prcka ohrozit nemůže ale strachu se nemůžu zbavit. Asi to dělají i nervy. Aspon ted víte že nejste sami kdo má strach co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 17:18

@Ewangelle Tak nějak jsem to podle testů věděla, že to nevyšlo. Ale ten drahej blbej digital mi dal naději… :cert: Člověk se na to trochu připraví a stejně ho to semele. Vysadila jsem utroš, tak jsem zvědavá kdy dorazí ms. Jsem zvědavá na ten Era test, dávej echo třeba ho taky budu muset vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 17:24

@Pindrušenka To co zažíváš ty si nedokážu představit. Musíš být hodně silná osobnost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.