Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle a kdy mají být výsledky ERA?
@Ewangelle @Marlenka91 @Potkyš je fajn, že nás tady bude zase víc
![]()
@hancami Za dva, nejpozději tři týdny, takže někdy začátkem října.
Holky, já vám tak závidím, že se u vás něco děje…
Já si domlouvám termín laparo a všude že prosinec, leden, nejdřív listopad…což ale nemůžu kvůli práci a do ledna se mi čekat nechce
už nevím kam zavolat abych šla co nejdřív ![]()
Holky, tak období nemocí už začalo, manžel je pořádne nachlazený
tak doufám, že to od něj nechytnu, aby se nemusel odkládat KET ![]()
@Pindrušenka já jsem dvakrát otěhotněla jako nic, oboje zt s kyretáží…a teď už skoro 3 roky nic, tak pro kontrolu jestli nemám srůsty a do toho mám endometriozu. Takže jen pro kontrolu ![]()
@hancami kup si wobenzym, ten ti pomůže odolat nachlazení ![]()
@luc86 do něj se mi nechce, pro mě je šílená představa 3× denně 5 tabletek
a taky já mám u těhu imunologický problém, tak nevím, zda je úplně dobré posilovat můj imunitní systém
aspoň myslím, že když mám brát Medrol, tak by si to asi protiřečilo
nasadila jsem si aspoň vitamín C
@luc86 do něj se mi nechce, pro mě je šílená představa 3× denně 5 tabletek
a taky já mám u těhu imunologický problém, tak nevím, zda je úplně dobré posilovat můj imunitní systém
aspoň myslím, že když mám brát Medrol, tak by si to asi protiřečilo
nasadila jsem si aspoň vitamín C
@hancami no tak to nevím, jak se to slučuje dokromady…tak pak je C asi nejlepší volba ![]()
@hancami Ahoj já doporučuju svařit vodu nechat jí trochu odstát, přidat hodně medu a hodně citronu. Teplé popíjet. Já nemám ráda med, ale tenhle „odvar“ mi chutná a hlavně pomáhá… ![]()
@luc86 Ahojky no jo endometrioza ta dokáže pěkně potrápit, taky ji mám a už jsem ji měla jednou operovanou, ale to pomohlo jen na cca 2 raky.
@Pindrušenka A co ty? jak se máš? nejdeš náhodou teď někdy na tu plodovku? ![]()
@hancami Ahojky, no je to náročny, v patek jdu na plodovku. Celkem to na mě dolehlo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.