1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
15.9.17 09:15

Tak já hlásím 1DC. Nevím jak se rozhodnout kdy jít na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.9.17 10:31

@Potkyš A lepíš náplasti nebo jsi v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.9.17 12:43

@Ewangelle V nativu. S ovu a sliznicí problém nemám. Mluvila jsem o tom s přítelem a domluvili jsme se, že bych šla před ovu na ulz a pokud by bylo vše v pořádku a pěkně nachystané a já se na to cítila, tak bych do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.9.17 14:50

@Potkyš Taky bych to tak udělala- pokud jsi v přirozeném je to podle mě i o hodně víc o tom, jak se zrovna cítíš.
Já už tím, že musím pořád lepit náplasti nebo brát Utrogestan a tak uměle celý cyklus vytvářet (a je mi z toho fyzicky ne moc dobře ) jsem chtěla další KET co nejdřív. Pokud by ani tento poslední mražáček nevyšel, chtěla bych všechno aspoň do jara vysadit, být zase dál bez cyklu a teprve potom jít zase do všeho na novo ????
@hancami Krásný víkendový pobyt v lázních- užij si to! My už také vyjeli na víkend na zámku z 12.stol v Seiermarktu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.9.17 15:00

@hancami @Ewangelle Holky užijte si krásný víkend. Odpočiňte si a načerpejte hodně síly na KET. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.9.17 08:53

@Potkyš @Potkyš ahoj holky, tak už zase v pracovním procesu 8o víkend jsme si krásně užili. Já tedy jen 2 masáže a manžel k tomu i dvě uhličité koupele :) v pátek mě čeká kontrola sliznice 10dc, tak uvidíme :) jinak jsme teď nalepila náplasti na stehna a je to asi lepší než podbříšek, tam mi pořád vadily kvůli kalhotám 8o tak snad účinkují stejně i na stehnech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.9.17 17:05

@hancami Ahoj,to je dobře, že jste si to užili. :palec: Já ti šlapu na paty, na utz jdu v pondělí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.9.17 19:32

@Potkyš super :dance: budeme na čekání na test dvě :) já teda nebudu chtít testovat dřív, jak 13.den po ket :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.9.17 19:39

@hancami Já teda ještě nejsem rozhodnutá jestli půjdu na Ket. Rozhodnu se až po utrazvuku. Každopádně taky NEBUDU testovat… :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.9.17 19:40

@hancami Budeme tři.. ještě Ewangelle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
18.9.17 20:59

Jasně, ale já jdu odhadem až tak v půlce října :) Dneska jsem byla na biopsii kvůli ERA, nebolí to nijak extra, jen je to dost nepříjemné. Až do 1.10. mám mít náplasti a Utrogestan, pak vysadit, MS, začít zase lepit, 10.den na UTZ a podle výsledků buď naplánovat KET a nebo si to celé ještě zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.9.17 21:30

@Ewangelle No jo vlastně, já zapomněla, že musíš počkat ještě na jednu ms. Hlavně aby si na to nemusela znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
18.9.17 22:39

@Potkyš To doufám! Nejen kvůli penězům, ale i té nejistotě jak to dopadne a čekání. Mezitím mají být i výsledky imunologie, tak i to se uvidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.9.17 23:05

Holkyyy jsem v tom s váma :lol: ja mam ms dostat 1.10. A pak hura na ket :dance: @Ewangelle urco to dobre dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.9.17 00:25

@Marlenka91 Tak pokud to výjde, budeme v tom od sebe pár dní (1.10. vše vysazuji, takže MS cca za dva dny poté).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.