Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To me mrzí. Nikdy by mě nenapadlo jak může být těžká cesta k miminku. Drž se.
@Pindrušenka
@Pindrušenka jejda, to je strasne nizky tyden
. Nemuze na to mit vliv ten odber plodove vody? Ja jsem rodila ve 26. tydnu a je to strasne nizky tyden. Mas pravdu je to na prirode… Ja se snazila udelat maximum a dopadlo to jak to dopadlo
Drz se
Budu na tebe myslet ![]()
Tak na odberu jsem byla rano a v 11 byl prvni unik plodovky. No jo jsem to 1procento. Moc dekuji jsem na obilnaku a jsou tu na me moc hodni a mluvi se mnou o tom. Volali me z genetiky a prvni 3 chromozomy jsou v poradku.
@Pindrušenka drž se
moc držím palce, ať se to zastaví.
život je někdy kur…y těžký ![]()
@Pindrušenka taky jsem lezela na obilnaku… Hezky odpocivej, ted je dulezite aby jsi jen lezela
Je dobre, ze jsou na tebe hodni
![]()
@Pindrušenka ahojky, uz jsem chodim zridka. Adelka uz se nam zadarila
jen ti chci rict ze drzime pesti ![]()
Dekuji, je to tezky ale vim ze to preboli, kdyby to dopadlo spatne. Stale se snazim myslet pozitivne ale v nemocnici to jde hur.
@Pindrušenka moc, moc, moc to držím palce, aby k tobě byla příroda milosrdná, když už sis tolik vytrpěla. Drž se ![]()
@Pindrušenka vim o holcine, co se mnou lezela na obilnaku. Plodovka ji u holcicky odtykala od 25 tt a jeste 30 tt sice byla v nemocnici - potkala jsem ji kdyz jsem tam lezela uz s dvojcatkama - ale drzela!!! Takze co ja vim minimalne 5 tydnu ji drzeli. Sice opravdu celou dobu byla v nemocnici, ale zvladli to. Drzim mooc palce!!! ❤❤❤❤❤. Pani doktorka Gerychova je super. A vubec cely personal jipky ????
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.