1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
26.9.17 12:54

@Pindrušenka přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 14:47

@Pindrušenka tak jak jsem psala. Když já jsem byla na Obilňáku ležele tam paní s únikem plodovky minimálně - co já vím - šest týdnů. Celou dobu byla v nemocnici a potkala jsem ji ve třicátém a už to valilo ke zdárnému konci.. takže určitě věř, že se to zvládnout dá i s komplikacema. A antibiotika brala taky… a snad seš ráda, že pro vás dělají co můžou ne?? I kdyby jsi se nakonec rozhodla jít na přerušení, tak oni než ty řekneš jak to bude musí dělat maximum co umí… HODNĚ SIL PŘEJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.9.17 16:03

@pajinkapajinka Ahojky, je to hrozny ale sestricky pro me delaji moc a jsou velkou oporou, doktori to je jina ale taky se najdou co davaji nadeji I kdyz v zaveru reknou ze to jde jednim smetem a to k ukonceni. Ale taky rikaji ze se zazrak stat muze. Nic me tu neba I televize, cteni jen lezim a rikam si at se stane zazrak. Navstevy taky nic moc, protoze manzel malou vodi do skolky a pak je do vecera v praci segry taky nemuzou a kamosky taky maji moc starosti tak jen se vsema telefonuji. Je pravda ze me to tu celkem utika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 16:38

@Pindrušenka ja tam teda lezela pred narozenim holek 10 dni. Pak dva dny na aru a dva dny na poporodnim a mela jsem toho plne kecky a chapu te. Ale ta pani o ktere jsem psala to taky vydrzela minimalne 6 tydnu a to jeste nemela porozeno kdyz jsem ju videla naposledy. A mela doma dve male holcicky. Vzdycky kdyz manzel dosel na navstevu obrecely to holky i pani. A byla ze Znojma tak jezdili myslim dvakrat do tydna max. Ale zvladla to. Uvidis ze si casem zvyknes a s miminkem to dotahnete k nejakemu rozumnemu tydnu. My zensky zvladnem vsechno. Na Obilnaku jsou kapacity a urcite vedi co a jak. A byt tebou tak kdyz budes chtit vedet ptej hlavne Gerychove. Je fakt dobra a hlavne empaticka. Ostatni doktorky a doktori mi taky moc nesedli. A sestricky z 95% super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.9.17 17:20

@pajinkapajinka Ja totiz lezim na oddeleni c.7 reprodukcni gynekologii tak nevim jestli si ji mohu vyzadat ona je na 5. A taky to je na… ze jsem teprve 16+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 18:27

@Pindrušenka ahaaa. ja myslela normal na jipu gynekologie. To ma prave Gerychova pod palcem. Ja myslim, ze muzes. Za zeptani nic nedas. Ja s ni krome vikendu na te jipce mluvilA prave kazdy den. Chodila si oddeleni ohlidat. I na utz jsme chodily vsechny holky z oddeleni k ni. No ale jak rikam, za zeptani nic nedas. Normalne bych rekla, ze jsem slysela dobre reference a ze bys s ni chtela svoji situaci probrat. Podle meho by to - samozdrejme az bude mit cas - meli umoznit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.9.17 10:55

Tak dneska mi Tokareva volala výsledky ERA vyšetření. Zjistilo se, že pátý den je u mě ještě příliš brzy pro transfer a tak to nikdy nemohlo vyjít. Mám implantační okno posunuté minimálně o den, takže musím jít na druhou biopsii šestý den a tam už by se mělo snad určit kdy přesně provést KET… upřímně se mi ulevilo, že vím, kde byl problém a že jsem za to nijak nemohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 11:14

@Ewangelle tak to je fajn, že se ví důvod :) jen ještě udělat test znovu a jestli vyjde, tak KET někdy v listopadu? já myslím, že to mám stejně, 6.den jsem 2× otěhotněla, i když to skončilo a minule to bylo bez hormonů 5.den a ani tuk. Takže teď jsme na to s Hromadovou sedly, podívala se, kdy byly transfery na minulé klinice a právě jsme zjistily, že 6.den byly 2 těhu. takže zítra mám transfer 6.den :) tak snad se to povede, jinak by se asi zkusilo třeba 7.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 11:16

Holky, tak zítra jdeme na KET :) je to náš 7.transfer, tak třeba to bude šťastná sedmička :mrgreen: taky tam bude Kafka, takže změna :mrgreen: jo a ještě mám akupunkturu a minulý týden intralipid :) a od pátku si dám nemocenskou, takže co víc ještě udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.9.17 11:31

@hancami tak moc držím palce ať se zadaří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.9.17 11:44

Pindrušenka: držím všechno co mám, ať to dobře dopadne. Já si tu říkám, jak je svět nespravedlivej a to mě zdaleka nepotkalo takovéhle trápení. Přeju hodně sil. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.9.17 11:46

Hancami: já byla na KETu minulý týden a byl tak Kafka + nová doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.9.17 12:30

@hancami Tak držím palce ať to výjde :palec: Vycházelo by to zhruba na polovinu listopadu, ale odložím to až na únor. Koncem prosince letíme na měsíc a půl na Floridu a kdyby to vyšlo, netroufla bych si v prvním trimestru deset hodin letět a pak časový posun, změnu klima atd. Takže bych šla až po návratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 12:38

@Len3ka jj, nová doktorka mi dělala UTZ, teda byla u toho i Tokareva. Přišlo mi, že se nemohla moc trefit :mrgreen: pořád tlačila výše než měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 12:39

@Ewangelle to máš pravdu, to by asi nebylo ideální. a ty jsi ještě mladinka, v klidu můžeš odložit :) a na jaro se říká, že je to ideální čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.