Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami Ahojky, hodne stesti at se pekne kousne, budu drzet pesticky.
![]()
Ahojky, tak me dnes propousti az na memsi problem ze me z tech antibiotik zacala mykoza a to mam ty antibiotika brat vic jak tyden.
@Pindrušenka antibiotika to bohužel způsobuji. Ale jinak je pozitivní, že se plodovka doplnila a zánět nemáš. Krásné zprávy. Doma odpočívej. ![]()
@Pindrušenka @Marcya holky, dekuju
transfer dělal Kafka a vůbec to nebolí, nejlepší z těch 7
akupunktura taky dobrá, tak uvidíme, test dělám až 13den ![]()
Super, teď už jen odpočívej ať se frostik v klidu zavrta…
@hancami
@Marcya Ahojky,sice v krvi zánět nemam ale stěr z čípku ukázal přemnožený streptococ. Aspon mám ty antibiotika, ale jsou opravdu silný a do soboty mám na tu mykozu.
Dnes 8. den po KET test opět negativní, myslím, že už je to jasný
…nevíte, za jak dlouho můžu na další KET? hned po MS nebo se čeká až proběhnou dvě tři menstruace?
@Len3ka ahoj, klidně se můžou ještě objevit
na KET můžeš hned, ale je to ještě skoro týden, co máš testovat, i když vím, že už je těžké myslet pozitivně
proto tentokrát budu testovat až 13den, abych se zbytečně netrápila, stejně se musí 14d na krev.
Hancami, děkuju, ale nějak jsem od začátku přesvědčená, že tentokrát to nevyšlo, minule bylo všechno jinak, skončilo to sice ve 3. měsíci, ale… Nevíš, jak dlouho (a jestli vůbec) podrží utrogestan měsíčky? podle minulého měsíce bych je měla dostat včera, ale nic… (to je taky moje jediná naděje ještě), ale myslím, že je to utrogestanem
Hancami: a jak v Repro? jsem se zapomněla zeptat. O Kafku sis řekla sama nebo nebylo potřeba?
![]()
@Len3ka Mně to vždycky drží Utrogestan a dokud ho nevysadím, MS nepříjde. Jinak na KET se může hned další měsíc.
@Len3ka já vždycky myslela, že mi ms drží utrogestan, ale je to tím, že mám hrozně dlouhe cykly i 46dc, takže když mám stimulovaný KET, tak vlastně kolem 30dc už vím, jestli se povedlo. Ale minule jsem měla v přirozeném, takže 42dc kdy jsem ještě neměla výsledek z krve, jsem dostala ms i přes utroš. Takže pokud mívám ms pravidelně, tak to utroš držet nemusí, takže klidně to může být OK ![]()
Jinak včera jsem si říkat nemusela, byl tam Kafka sám. Transfer super, sice se nemohl do mě dostat, tak jsem měla trochu obavy a i on, ale pak jsem to ani neucítila
embryjko nádherně hatchovalo a akupukntura super, v uchu mám ještě na 14 dny 4 jehličky
a málem jsem si zapomněla nechat vypsat tu nemocenskou, už jsem odcházela, když mi to došlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.