1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
27.9.17 12:50

Hancami: já by na KET podruhé, poprvé Tokareva, samá sranda, pohoda, optimismus, byl to i příjemný zážitek, teď to bylo takové nervozní, nepříjemné, já vím, že se to musí naučit, ale proč kurnik na mně. Jsem z toho taková rozpačitá a vlastně přesvědčená o tom, že tentokrát to nevyjde :( A můžu se přesvědčovat jak chci, že mám myslet pozitivně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 13:11

@Len3ka počkej a ten Ket dělala ta nová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 13:12

@Len3ka a hlavně držím palce, aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.9.17 13:37

Hancami: jj, Kafka jen dohlížel, byla víc nervozní jak já… děkuju, ale zatím to vidím spíš negativně, i jsem dneska nevydržela a udělala si test, abych se uklidnila, že třeba malý duch - já vím, je hrozně brzy (5.den), ale co kdyby že - a nic, sněhobílo. Zítra bych měla začít menstruovat, tak uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.9.17 14:24

Ahojky vsem tak dnes kontrola dopadla dobre plodovka se trosku dotvorila. Jen me brali krev kvuli zanetu a zitra jdu odpocivat domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.9.17 15:00

@Len3ka Ahojky jeste vydrz opravdu je moc brzy. Drz se a schovej testiky a testuj az 12 den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.9.17 15:13

Tak po druhém era testu už to určitě vyjde. :palec: @Ewangelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.9.17 15:15

Na zítra budu držet palce. :palec: @hancami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.9.17 15:17

Tak to jsou pozitivní zprávy. Jen tak dál. :dance: @Pindrušenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.9.17 15:59

@Pindrušenka tak to jsou dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.9.17 16:17

@Marcya Ahojky, no zatim to je fajne, ale zacal me desny vytok tak snad to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.9.17 16:50

Pindrušenka: určitě by Tě domů nepouštěli jen tak, snad už je všechno špatný zažehnáno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.9.17 18:17

@Len3ka Snad jo pan doktor chtel dnes ale jeste jsem si vybojovala v nemocnici a krev je taky negativni na zanetlive markry, tak jsem stastna. Jen po tom lezeni to je hruza sedet na zidli a to delsi chozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
27.9.17 20:32

@hancami držím palce a přeji hodně štěstí :hug: sněhuláček má nachystanou luxusní peřinu, tak ať se pěkně zavrtá :andel:. Budu se těšit na pozitivní zprávy!
@Pindrušenka jupííííí, to jsou dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.9.17 23:48

@Mellisa 012 @Potkyš holky děkuji :hug: zítra je i změna, že manza jen podepíše papíry a musí jít, takže u transferu nebude. @Len3ka asi kdyby to zítra mělo být stejné, tak požádám, ať to dělá Kafka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.