Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hancami: já by na KET podruhé, poprvé Tokareva, samá sranda, pohoda, optimismus, byl to i příjemný zážitek, teď to bylo takové nervozní, nepříjemné, já vím, že se to musí naučit, ale proč kurnik na mně. Jsem z toho taková rozpačitá a vlastně přesvědčená o tom, že tentokrát to nevyjde
A můžu se přesvědčovat jak chci, že mám myslet pozitivně ![]()
Hancami: jj, Kafka jen dohlížel, byla víc nervozní jak já… děkuju, ale zatím to vidím spíš negativně, i jsem dneska nevydržela a udělala si test, abych se uklidnila, že třeba malý duch - já vím, je hrozně brzy (5.den), ale co kdyby že - a nic, sněhobílo. Zítra bych měla začít menstruovat, tak uvidím ![]()
Ahojky vsem tak dnes kontrola dopadla dobre plodovka se trosku dotvorila. Jen me brali krev kvuli zanetu a zitra jdu odpocivat domu.
@Len3ka Ahojky jeste vydrz opravdu je moc brzy. Drz se a schovej testiky a testuj az 12 den. ![]()
@Marcya Ahojky, no zatim to je fajne, ale zacal me desny vytok tak snad to bude v poho.
Pindrušenka: určitě by Tě domů nepouštěli jen tak, snad už je všechno špatný zažehnáno ![]()
@Len3ka Snad jo pan doktor chtel dnes ale jeste jsem si vybojovala v nemocnici a krev je taky negativni na zanetlive markry, tak jsem stastna. Jen po tom lezeni to je hruza sedet na zidli a to delsi chozeni.
@hancami držím palce a přeji hodně štěstí
sněhuláček má nachystanou luxusní peřinu, tak ať se pěkně zavrtá
. Budu se těšit na pozitivní zprávy!
@Pindrušenka jupííííí, to jsou dobré zprávy
@Mellisa 012 @Potkyš holky děkuji
zítra je i změna, že manza jen podepíše papíry a musí jít, takže u transferu nebude. @Len3ka asi kdyby to zítra mělo být stejné, tak požádám, ať to dělá Kafka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.