Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami Děkuju
Říct ti to musel, co kdyby jsi to na po sedmý zapomnela… ![]()
@hancami Dneska mě to po transféru bolelo jako by mě tam štípl. Trvalo to tak půl hoďky a hlavně když jsem si sedala. Tak třeba mě škrábl do sliznice a frostík se tam do toho místa zavrtá… ![]()
@Potkyš já musím říct, že mi asi hodně pomohla ta akupunktura, šla jsem strašně klidná a poprvé to vůbec nebolelo, dokonce jsem si říkala, že mě ani těmi zrcadly moc neotevíral, prostě to vůbec nebolelo
mám pořád jehličky v uchu a musím říct, že fakt jsem klidnější, vždycky jsem to nějak řešila a teď ani ne. Samo dávám na sebe pozor, jako vždy, ale třeba vůbec nemám nutkání testovat, prostě 13d uvidíme ![]()
@Pindrušenka ja myslim, ze ona rada pomuze. Opravdu je to super zenska ???????? a opravdovy odbornik… tak pak pisni ????
@Potkyš právě, že když zjistil, že už jdu posedmé, tak mi toho moc neřekl a šli jsme na to ![]()
@hancami Ahojky, a kdy jsi měla ten ket? A jsi na neschopence? Taky si moc preji aby bylo vše v pořádku.
@pajinkapajinka Určo písnu a jsem hodně zvědava na její pohled na věc.
@hancami Nooo jsem zvědavá jestli vydržíš netestovat až do 13 dne…? ![]()
@Pindrušenka ket jsem měla minulý čtvrtek, takže dnes 5.den po ![]()
@Potkyš zatím nemám vůbec potřebu a doma jen jeden test. Už jsem to jednou takhle dala, že jsem test dělala až 14de a myslím, že teď to cítím s tím testováním stejně ![]()
@hancami Já už teď taky testovat nebudu. Stejně pozitivní čůrpapír neznamená pozitivní krev..
@Potkyš já chci testovat den před krvi, abych kdyby to nevyšlo, měla to nejhorší za sebou
@hancami To teda letí, já jsem všechny testy dala manželovi aby je schoval a testovala jsem 11 den po ketu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.