1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
10.10.17 12:18

@hancami Já když se objednávam po ketu na krev, tak mě objednají na ten den i utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.10.17 12:23

@Potkyš objednala jsem se hned po ket, takže jdu ve čtvrtek, jen jsem si nebyla jistá tím utz. Po ket jsem nikdy nešla na krev do Repromedy buď jsem byla nemocná a nechtěla jsem tam nikoho nakazit, nebo jsem byla na dovolené a dalších 5 dní na krev do Repromedy bylo pro mě neúnosné :jazyk: takže teď premiéra po transferu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.10.17 12:25

@hancami Krásná a pozitivní premiéra… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.17 12:42

@hancami rano se jde na krev a pokud je test pozitivni hned te objednaji na odpoledne na utz.. Kdyz by se z krve neprokazalo nepujdes na utz, ale jakoby na konzultaci co ted… Moooooc gratuluji ????????????.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.10.17 12:46

@pajinkapajinka děkuji, test se vybarvil cca do 5s, tak doufám, že hodnota HCG bude pěkná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.17 12:59

@hancami to jsou šoky, cooo :D.. já osmý a devátý den nic a když den před prohlídkou na mě vykoukly dvě // myslela jsem, že zešílím radostí :-D… ještě jednou gratuluji těhulko a teď jen pěkně růst s miminkem :-D.. víš co bylo zavedeno??? jestli holčička nebo chlapeček??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.10.17 13:31

@pajinkapajinka děkuji :hug: já tentokrát netestovala až dnes a byly to nervy, ale naštěstí mě test vůbec nenapinal :jazyk: nevíme, co zaváděli a zatím si nebude ptát, určitě ne hned :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.10.17 17:58

@hancam Ahojky, to je hezká zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.10.17 18:09

Tak ted podám nějaké info. Máme u mimča celou genetiku v poho jen u 18 chromozomu máme mikro duplikaci a u toho původ neznámý. Pokud tuto změnu budeme mit, já nebo manžel tak je mimi v poho a vic se zjištovat nemusí, ale pokud to nemá ani jeden z nás tak musí Elenka na testy a budou to hledat ve světové databace a zjištovat co tato změna způsobuje. Může se stát že nic tato změna nezpůsobuje. Ještě se s tím nikdo nesetkal a genetička říkala že je tady od toho aby pozjištovala co to způsobuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
10.10.17 18:13

@Pindrušenka tak to nejsou úplně špatné zprávy. Jen mě zaráží že v dnešní době nevědí, co ta duplikace může způsobit a musí to teprve zjišťovat. Tys měla embryo po PGS nebo ne? Každopádně držím palce, ať to najdou u vás a je mimčo zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.10.17 19:10

@Marcya Ne ne pgs jsme neměli, ale i tak by to touto metodou neodhalili. Oni znají ty duplikace a co zpusobují, ale u nás to je trošku jiný a zbytek má prcek uplně v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.17 19:14

@hancami ja volala do Repromedy asi v dwsatem tydnu. Nemohla jsem to vydrzet ????????????. Jeste jednou gratuluju a at je tehotenstvi co nejvic pohodove ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.10.17 19:23

@hancami Joooo :srdce: Moc gratuluji. Tak ať je těhotenství pohodové a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
10.10.17 19:46

@Pindrušenka aha. No genetika bude asi věda. Každopádně přeju ať už to máte za sebou tu nejistotu a ať si můžeš konečně to těhotenství užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.10.17 20:22

@Marcya Děkuji, a jak se máš ty a mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.