1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
11.10.17 07:39

@Pindrušenka dekuji :hug: moc bych ti přála, aby už jsi taky konečně slyšela dobrou zprávu, aby skončila ta šílená nejistota :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
11.10.17 07:41

@missy-m dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.10.17 09:36

@hancami ty vado gratuluji!!! To jsou mi super zpravy :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
11.10.17 09:56

@kratjana děkuji, už jsem zvědavá na zítřek  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.17 10:21

Holky, byla jste některá na prvním utz 18. den po transferu a měla pouze gestační váček (dutinku)? Nebo už jste měly i žloutkový váček?

• Citovat
  • Upravit
2322
11.10.17 11:20

@Anonymni bohužel neporadím, já jdu zítra ale 14d po transferu a myslím, že rozdíl 4 dnů je pro začátek tehu velký rozdíl, takže třeba mají holky jiné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
11.10.17 12:03

@Pindrušenka zatím to vypadá dobře. Krevní hodnoty všechny v normě, taktéž ultrazvuky. Příští týden mám sono srdíčka na dětské klinice a taky ultrazvuk ve 21. týdnu. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.10.17 14:46

Taky moc neporadím, vždy jsem byla 15 den po transferu a řekla mě že tam je gestační váček o žloutkovým nikdy nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.10.17 10:36
@hancami píše:
@kratjana děkuji, už jsem zvědavá na zítřek :dance:

Tak sup jsem s hodnotou :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.10.17 12:12

Holky tak hCG 740. Ale mám divné pocity, utz dělala ta nová, za chvilku říká, tady ta tečka v děloze. Takže za 14 dní další utz. A do toho Kafka ještě tady mi to ukáz a tady. Raději kontrola v pondělí ať máme jistotu. Pry to dobře vidí od hCG 1000. Tak mu pak říkám, že jsem doufala, že to bude více pozitivní návštěva a on úplně mdlé, však to je pozitivní hCG je potvrzeno, jste těhotná. A já jaká bývá hodnota a zase bez zaujetí to je různé někdo má 1500, někdo 2000 někdo 300. No, fakt mi dodal pozitivní energii do zil :zed: vlastně mám teď jen nervy, že je něco spatne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.10.17 12:18

@hancami Neboj máš krásné číslo. :dance: Vždyť jsme si psaly, že Kafka je v poslední době nějakej „smutnej“, tak na jeho „nadšení“ kašly. Konečně máš důvod být šťastná a veselá, tak si to užívej!!! :hug: A ber to pozitivně, že v pondělí zase uvidíš to svoje prtě… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
12.10.17 12:43

@hancami to přece není vůbec špatné. Důležité že HCG máš a že těhotenství předpokládám máš potvrzeno v děloze. Ten zbytek chce čas. Máš to těhotenství v úplně rané fázi, takže toho ještě moc vidět není. Za pár dní bude vidět víc, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.10.17 13:04

@Potkyš @Marcya holky děkuji, když jsem slyšela hodnotu, tak jsem jásala, kdyby tam byla jen ta nová Dr., tak pochyby nejsou, ale Kafka si chce potvrdit, že to opravdu v děloze je. Jsem šťastná, ale hold jeho chování mě trochu rozhodilo, by jste byly raději za 4dny někdo znovu? No, musím jo trochu rozdychat a pak se budu radovat vic :mrgreen: ještě mě poslali na intralipid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
12.10.17 13:34

@hancami supeer gratuluji :) ja byla taky dnes na utz a delala ho ta nova s Kafkou. Prohlizela me asi 5 minut a pak se stejne musel podivat Kafka. Jinak ja hlasim příští ctvrtek KET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.10.17 13:39
@hancami píše:
@Potkyš @Marcya holky děkuji, když jsem slyšela hodnotu, tak jsem jásala, kdyby tam byla jen ta nová Dr., tak pochyby nejsou, ale Kafka si chce potvrdit, že to opravdu v děloze je. Jsem šťastná, ale hold jeho chování mě trochu rozhodilo, by jste byly raději za 4dny někdo znovu? No, musím jo trochu rozdychat a pak se budu radovat vic :mrgreen: ještě mě poslali na intralipid :)

Gratuluji. Úplně tě chápu a v tomhle s Repromedou trochu nesouhlasím. Dělají podle mě utz příliš brzy, v této době ultrazvuk spíš znervózní než uklidní. Kafkovi šlo o to, že dokud v gestačním váčku (tzv “dutince”) není zřetelný žloutkový váček, není jisté, že je těhotenství v děloze a může se jednat o tzv “pseudováček”, který se občas tvoří u mimoděložního těhotenství.
Problém je, že ani za ty 4 dny tam ten žloutkový váček být ještě nemusí. Osobně bych být tebou šla až za týden až 10 dní, to už by tam mělo být i embryo. Každopádně si myslím, že s tvou hodnotou o mimoděložní nejde. Pokud chceš uklidnit, tak bych si teď být tebou nechala zítra nebo v sobotu nabrat hCG, a pokud poroste rychle, o mimoděl. se nejedná a na utz bych šla az koncem příštího týdne.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.