1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
16.10.17 17:53

@hancami Ahojky, tak to máš pěkné Hcg. A co muže způsobit když klesne estrogen, proč ti nedali nějakou injekci, ta to do těla dodá rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 17:57

@Pindrušenka nevím :nevim: ještě jsem jednou jsem volala, že chci mluvit s Tokarevou, už je to celkem dost a podbřišek bolí a pálí jak při ms, hlavně se chci zeptat, jestli mám zavádět nebo polykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.10.17 18:10

@hancami To snad není možný, konečně se Vám zadaří a ted tohle. Mám pocit že ty hormony u tebe hodně podcenili. A už se ti ozvala Tokareva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.10.17 18:13

@hancami no nazdar. Doufám, že se ti to zastaví co nejdříve. :nevim: Ozvala se ti už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 18:21

@Pindrušenka @Marcya ještě ne, volala jsem znovu v 17:30 prý má konzultace a určitě se ozve. Mne to přijde jako začátek ms :zed: určitě je to poklesem toho estradiolu. Jednou jsem přerušila přípravu na ket a že dne na den přestala s náplastmi a pak jsem cca 2-3 dny mírně krvácela 8o teď je to ještě vše překrvené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.10.17 18:29

@hancami doufám, že se ti co nejdříve ozve. Tys měla ty hodnoty nějak extrémně nízké? Nebo jen mírný pokles?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 18:35

@Marcya nevím, jaké jsou správné hodnoty, ale říkala mi, ve čtvrtek jsem měla 0,52 a dneska 0,242. Rovnou mi řekla, že asi budu špinit, ale že by neměla být jasná krev :cert: ach jo, no, jestli se neozve tak utros večer polknu, ať zbytečné neodtika s krví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.10.17 18:39

@hancami Jdu Tě povzbudit. Chodila jsem taky do Repromedy viz. můj podpis. Nakonec se nám podařilo přirozeně a já začala taky na začátku těhotenství špinit, napřed ráno lehké špinění, v poledne už bolest břicha a silnější špinění, tak jsem vyrazila k Dr. V čekárně už jsem krvácela dost silně a bolest břicha šílená. Myslela jsem, že je konec. Nebyl :) Na UTZ vše v pořádku, nezvedla mi ani dávku Utrouše, protože Utrouš je tak trochu placebo ( to mi řeklo už více doktorů). Ono se takhle brzy nedá moc co dělat, pokud to mimčo má zvládnout, tak to zvládne. Další tři dny jsem krvácela, pak ještě asi dva dny špinila. Břicho mě bolelo taky. Za týden na UTZ prcek naprosto v pořádku a teď jí je 8 měsíců a právě řádí ve vaně :mrgreen:
Držím palce, věř prckovi, jsou to bojovníci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.10.17 18:42
@hancami píše:
@Pindrušenka @Marcya ještě ne, volala jsem znovu v 17:30 prý má konzultace a určitě se ozve. Mne to přijde jako začátek ms :zed: určitě je to poklesem toho estradiolu. Jednou jsem přerušila přípravu na ket a že dne na den přestala s náplastmi a pak jsem cca 2-3 dny mírně krvácela 8o teď je to ještě vše překrvené :zed:

Začátek menses to být rozhodně nemůže. Menses je zadržována především díky hormonu hCG a dokud je ten v krvi v dostatečném množství, menses to není. Hormon estradiol podporuje růst a kvalitu endometria.
Tvé krvácení může mít spoustu důvodů: hormonální disbalance, prasklá cévka, hematom, zranění prokrveného čípku sondou/prstem, atd. Může to znamenat i něco vážnějšího, ale s tím bohužel v tomtu stádiu nejde nic moc dělat. Pokud tě uklidní utz, skoč si na pohotovost, ale ani ten ještě moc neprokáže, bohužel. Drzím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.10.17 18:43

@hancami určitě ho radši polkni. Mě říkali taky, když je krvácení silnější, raději polykat. Jinak ti odejde s krví bez účinku. Já doufám, že ty náplasti ti tu hladinu dorovnají. A to co nejdřív. Nechápu - ví, že budeš krvácet a nedají ti žádnou injekci, která by hormon rychle zvedla, než zaberou náplasti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
16.10.17 18:44

@Kikuška90 dekuji :hug: je mi jasné, že s tím hold nic neudělám, dávka estradiolu se zvedla, jen musím počkat až tělo zareaguje a prcek se MUSI udržet
:kytka: budu mu dal věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
16.10.17 18:51
@Marcya píše:
@hancami určitě ho radši polkni. Mě říkali taky, když je krvácení silnější, raději polykat. Jinak ti odejde s krví bez účinku. Já doufám, že ty náplasti ti tu hladinu dorovnají. A to co nejdřív. Nechápu - ví, že budeš krvácet a nedají ti žádnou injekci, která by hormon rychle zvedla, než zaberou náplasti… :zed:

Je to komplikovanější. Estradiolové injekce nemají dobrou pověst, mají o trochu rychlejší účinek, ale jejich působení je nerovnoměrné, způsobuje výkyvy v hormonálních hladinách a to může v graviditě způsobit víc škody než užitku. Používají se většinou spíš jen v přípravě transexuálních mužů před sex-change operací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.10.17 18:57

@hancami Dej si céčko- paprika, citrusy. Nejlepši je ascorutin, ale ten možná nemáš říkalo mě to hodně holčin když v těhu krvácí tak doktor jim dal toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.10.17 18:57

@Katvac díky za info. S hormonálním profilem jsem nikdy problém neměla, takže jsem se o to ani nijak nezajímala. Každopádně, alespoň jsi trošku uklidnila @hancami že nic nezanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.10.17 19:03

@Katvac Ahojky, aha to jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.