1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
14.10.17 13:20

@Marlenka91 když si zavoláš, tak ti řeknou, kdo bude dělat transfery. Já se taky ptala, kdo tam bude a říkala jsem si, že kdyby jo měla dělat nová a Kafka jen dohlížet, tak bych asi požádala, ať to dělá Kafka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
14.10.17 13:24

@Marlenka91 a ta nová už dělala transfer @Len3ka, pokud se nemylim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.10.17 08:07

Ahoj holky, tak já zase nic. :,( 3 dny po termínu ms, 12 den po ket a test na mě hází bobek. Mám sto chutí už vysadit utroš, akorát tím trápím tělo, které se už chce čistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
15.10.17 09:32

@Potkyš Ach jo, to je mi líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
15.10.17 10:20

@Potkyš to je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
15.10.17 10:32

@Potkyš to je mi lito :hug: zaváděli stejný den po nasazení utrose? Myslím jako, nasadit utros a pak třeba 5.den transfer? Jde mi o to, jestli zkusili posunout den transferu. Jak už se tady psalo musí se najít implatacni okno, buď se dělá Era test a ten dá jistotu, nebo to prostě zkusí posunout. Já už měla sedmý transfer, takže jsme se od těch předchozích mohli odpichnout. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.10.17 11:19

@hancami 12 dc píchnutý ovitrel, 14 dc nasazen utroš a 19 dc ket 5ti denní hatch. blasty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
15.10.17 12:12

@Potkyš pokud se nepletu, už to byl 2.KET? a nevíš, jak to bylo u toho prvního? stejně? pokud jo, tak třeba posunout transfer o jeden den, ať bereš o den déle utroš… prostě s nimi pořádně probrat to „okénko“, pokud jsou peníze tak třeba ten ERA test? mě třeba teď brali i krev na Vitamín D, už jsem slyšela od dost zdrojů, že je to hodně důležité :nevim:
určitě nejít slepě do dalšího pokusu, ale objednat se na regulérní konzultaci, ať pořádně proberou a zamyslí se, co ještě proto udělat. Já pak ještě doporučuju lázně, ty jsou před KET úplně nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.10.17 13:29

@Potkyš Ahojky, drž se a dej si něco dobrého na nervy :hug:. Mě se zadařil druhý ket ale vydupala jsem si prednison a anopirin. A ted u genetiky zjistili plno problému včetně Leidenske mutace a bez tech léků by se to ani nechytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.10.17 15:23

@hancami Ano druhý ket. Bylo to stejné jen to bylo vše posunuté o týden později. Máme posledního sněhuláka, přítel chce v úterý mluvit s doktorkou a probrat další postup. Nechce abych šla do dalšího transféru bez dalšího vyšetření. A pokud ani ten další ket nevyjde, tak chce jít jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.10.17 15:27

@Pindrušenka Děkuju, sežrala jsem krabici s 12 zákuskama… :oops: Uvidím k čemu se dopracujeme na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
15.10.17 17:35

@Potkyš ono tam je prý hlavní kdy je transfer po začátku utros, ten prý mění strukturu sliznice a vzniká asi to okno, jen je otázka jestli, dřív nebo později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.10.17 18:14

@Potkyš Tak to jsme to měly úplně stejně- dvakrát KET, pět dní od utroše, pěti-denní hatchující blastocysta a bohužel dvakrát nic a teď poslední sněhuláček v mrazáku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.10.17 18:18

Jinak teď v úterý druhá ERA a uvidí se jestli někdy v ten šestý den je „okénko“ nebo ještě později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.10.17 19:07

@Ewangelle Ano máme to stejně. Držím palce ať se dozvíš kdy máš to správné okénko a nemusíš jít na třetí era test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.