Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami Já měla hodnotu hCG 680 a dnes má ten ďáblík téměř rok a půl. Tak užívej těhotenství a ať je vše v nejlepším pořádku
Určitě to už všechno bude dobrý ![]()
@hancami Ahojky, taky moc gratuluji. Opravdu hcg máš v poho. ![]()
Holky
, já mám taky pozitivní zprávu, volala mě genetička a nositelem mikroduplikace chromozomu 18 jsem já a manžel je v pořádku. Tak miminko snad bude v poho když jsem v poho i já.
@Pindrušenka No hurááááá konečně pozitivní zprávy od tebe. Tak teď už si snad začneš užívat těhotenství… ![]()
@Katvac o tom Kafka nic neříkal, on vlastně něco jen brnkal doktorce, pak ona jen jestli dobrý a on že jo a že mám přijít pro potvrzení v pondělí. Doktorka mi prostě ukázala jen černou tečku, žádná dutinka nic. Já jsem ráda, že dělají utz dříve, v minulé klinice se jen zavolalo test pozitivní a dali termín za 14 dní. A já to měla mimoděložní se srdeční akci, takže urgent na sál a doktorovi se ulevilo, že to neprasklo při převozu. Na HCG půjdu až v ponodeli do Repromedy, u nás nikde jako samoplatci neudělají, takže bych stejně musela do Brna.
@Marlenka91 @missy-m holky diky
já taky dle zkušeností s mimoděložnim vím, že taková dálnice by ani na testu nebyla. U mimoděložního jsem ještě i 17d po transferu měla ducha
věřím, že to bude ok, hold si v pondělí zase privstanu ![]()
@hancami já myslím, že v pondělí to budeš mít v pohodě. Pak tě pozvou až na srdeční akci a pak už pomažeš ke svému gynekologovi
Já taky dostala intralipid a pak ještě jeden při srdeční akci. A to byl poslední. Pak už jen do konce 1.trimestru prednison.
Všem, moc děkuji, ale strach tam je pořád. Kamarádka mě říkala že kdyby vzali genetiku uplně každámu tak se budeme divit co najdou. U nás teda proběhla nějaká speciálně podrobná genetika kvuli tomu rozštěpu. Ted aby ta plodovka vydržela a budou to nejhezčí vánoce.
@hancami píše:
@Katvac o tom Kafka nic neříkal, on vlastně něco jen brnkal doktorce, pak ona jen jestli dobrý a on že jo a že mám přijít pro potvrzení v pondělí. Doktorka mi prostě ukázala jen černou tečku, žádná dutinka nic. Já jsem ráda, že dělají utz dříve, v minulé klinice se jen zavolalo test pozitivní a dali termín za 14 dní. A já to měla mimoděložní se srdeční akci, takže urgent na sál a doktorovi se ulevilo, že to neprasklo při převozu. Na HCG půjdu až v ponodeli do Repromedy, u nás nikde jako samoplatci neudělají, takže bych stejně musela do Brna.
Ta černá tečka je dutinka, neboli gestační váček. V průběhu 6. týdne (5+..) se v něm postupně ukáže žloutkový váček a embryo. Dokud není vidět žloutkový váček, nelze nikdy vyloučit mimoděložní. Podle tvých hodnot si jsem ale skoro stopro jistá, že o mimoděl. nejde, v tomto směru myslím můžeš být klidná. Držím palce.
@Pindrušenka Jsem moc ráda za takové pozitivní zprávy. Tak věřím, že jste si to špatné už konečně všechno vybrali a teď už tě čeká jen pohodové těhotenství ![]()
@kratjana ahoj Jani, pokud se nepletu měla jsi taky akupunkturu, že? Dala ti taky ty bylinné tabletky? Ony jsou na 14dni a říkala mi, že si je pak můžu zase koupit a brat až do 5.mesice? Ty sis kupovala další, nebo po dobrání už nic?
@Pindrušenka konečně dobre zprávy, moc ti přeji aby jsi měla to špatne za sebou a ted se jen radova.
@missy-m Ahojky, taky jsem ráda, ale vyhrané ještě nemám.
@Tralalajda Taky si to moc přeji, ale ted mám to tak nastavený, že věci na prcka budu kupovat až po 30týdnu. Nějaké neutrální věci mám po malé a ty hlavní taky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.