1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
12.10.17 14:10

@hancami Já měla hodnotu hCG 680 a dnes má ten ďáblík téměř rok a půl. Tak užívej těhotenství a ať je vše v nejlepším pořádku :srdce: Určitě to už všechno bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.10.17 15:12

@hancami Ahojky, taky moc gratuluji. Opravdu hcg máš v poho. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.10.17 15:14

Holky :mavam:, já mám taky pozitivní zprávu, volala mě genetička a nositelem mikroduplikace chromozomu 18 jsem já a manžel je v pořádku. Tak miminko snad bude v poho když jsem v poho i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.10.17 15:35

@Pindrušenka No hurááááá konečně pozitivní zprávy od tebe. Tak teď už si snad začneš užívat těhotenství… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.10.17 15:39

@Pindrušenka tak to jsou skvělé zprávy!!! Super!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.10.17 15:45

@Katvac o tom Kafka nic neříkal, on vlastně něco jen brnkal doktorce, pak ona jen jestli dobrý a on že jo a že mám přijít pro potvrzení v pondělí. Doktorka mi prostě ukázala jen černou tečku, žádná dutinka nic. Já jsem ráda, že dělají utz dříve, v minulé klinice se jen zavolalo test pozitivní a dali termín za 14 dní. A já to měla mimoděložní se srdeční akci, takže urgent na sál a doktorovi se ulevilo, že to neprasklo při převozu. Na HCG půjdu až v ponodeli do Repromedy, u nás nikde jako samoplatci neudělají, takže bych stejně musela do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.10.17 15:48

@Marlenka91 @missy-m holky diky :hug: já taky dle zkušeností s mimoděložnim vím, že taková dálnice by ani na testu nebyla. U mimoděložního jsem ještě i 17d po transferu měla ducha :mrgreen: věřím, že to bude ok, hold si v pondělí zase privstanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
12.10.17 15:52

@Pindrušenka no tak to je paráda. A velká gratulace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
12.10.17 15:54

@hancami já myslím, že v pondělí to budeš mít v pohodě. Pak tě pozvou až na srdeční akci a pak už pomažeš ke svému gynekologovi :) Já taky dostala intralipid a pak ještě jeden při srdeční akci. A to byl poslední. Pak už jen do konce 1.trimestru prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.10.17 16:03

Všem, moc děkuji, ale strach tam je pořád. Kamarádka mě říkala že kdyby vzali genetiku uplně každámu tak se budeme divit co najdou. U nás teda proběhla nějaká speciálně podrobná genetika kvuli tomu rozštěpu. Ted aby ta plodovka vydržela a budou to nejhezčí vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.10.17 16:13
@hancami píše:
@Katvac o tom Kafka nic neříkal, on vlastně něco jen brnkal doktorce, pak ona jen jestli dobrý a on že jo a že mám přijít pro potvrzení v pondělí. Doktorka mi prostě ukázala jen černou tečku, žádná dutinka nic. Já jsem ráda, že dělají utz dříve, v minulé klinice se jen zavolalo test pozitivní a dali termín za 14 dní. A já to měla mimoděložní se srdeční akci, takže urgent na sál a doktorovi se ulevilo, že to neprasklo při převozu. Na HCG půjdu až v ponodeli do Repromedy, u nás nikde jako samoplatci neudělají, takže bych stejně musela do Brna.

Ta černá tečka je dutinka, neboli gestační váček. V průběhu 6. týdne (5+..) se v něm postupně ukáže žloutkový váček a embryo. Dokud není vidět žloutkový váček, nelze nikdy vyloučit mimoděložní. Podle tvých hodnot si jsem ale skoro stopro jistá, že o mimoděl. nejde, v tomto směru myslím můžeš být klidná. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.10.17 16:28

@Pindrušenka Jsem moc ráda za takové pozitivní zprávy. Tak věřím, že jste si to špatné už konečně všechno vybrali a teď už tě čeká jen pohodové těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.10.17 17:34

@kratjana ahoj Jani, pokud se nepletu měla jsi taky akupunkturu, že? Dala ti taky ty bylinné tabletky? Ony jsou na 14dni a říkala mi, že si je pak můžu zase koupit a brat až do 5.mesice? Ty sis kupovala další, nebo po dobrání už nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.10.17 17:59

@Pindrušenka konečně dobre zprávy, moc ti přeji aby jsi měla to špatne za sebou a ted se jen radova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.10.17 18:39

@missy-m Ahojky, taky jsem ráda, ale vyhrané ještě nemám.

@Tralalajda Taky si to moc přeji, ale ted mám to tak nastavený, že věci na prcka budu kupovat až po 30týdnu. Nějaké neutrální věci mám po malé a ty hlavní taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.