Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem, tak dnes kolem oběda si mám volat na genetické výsledky a včera večer mě z Prenatalu media post doručil rozbory krve na Trombofilni mutaci a já mám Leidenskou mutaci. Tak pokud dnes kolem oběda mě ještě řeknou něco špatného tak mě to asi položí.
@Pindrušenka Ahoj,už zase špatné zprávy? To snad není možné. Vždyť už sis to špatné dávno vybrala.
Už si volala na tu genetiku? Doufám, že aspoň to je v pořádku?
@Potkyš Ahojky, tak mimco má karyotyp v pořádku ale genotyp bude až zítra.
@Pindrušenka Aspoň nějaká pozitivní zpráva. Taky mohli mít ty výsledky zarás, takhle zase čekání do zítra
Budu na tebe zítra myslet ať už víš jak na tom miminko je. ![]()
@Pindrušenka ahoj, tak jedna dobrá zpráva dnes a zítra bude druhá. Určitě si teď ty dobré zprávy dávají po částech, aby sis je konečně užila. I když to čekání zase další den musí být na hlavu. Moc držím palce!
![]()
@Pindrušenka a co to znamena v praxi??? Ze mimi nema rozstep??? Temto vecem nerozumim
. At je vse v poradkuuuuu ![]()
@pajinkapajinka Zatím to znamená že ta vada je izolovaná a nezpůsobuje to žádná chromozomální odchylka. Důležitý je hlavně zítřek, to je mnohem podrobnější.
@Pindrušenka aha. Tak moooooc drzim pesti na zitrek. Verim, ze to spatne jste si uz vybrali a ted uz jen dobre zpravy…
@hancami Ahojky, moc dekuju. Pak pisnu, ale jsem zvědava kdy zavolaji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.