Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Len3ka to je mi moc lito
drž se
a myslím, že to jak staré dítě můžeš adoptovat se řídí věkem matky a nemusíš zadat ve svém kraji, jen třeba párkrát někam hold dojet. Ale budu držet palce, ať se zadari vlastní ![]()
@Len3ka to je mi moc líto, ale můžu tě trošku uklidnit, jsme stejně staré. Pořád máš šanci. Drž se a hlavně to nevzdávej ![]()
Ahojky všem, tak jak se máte. V sobotu jsem měla nějaký výtok, tak jsem se raději nabalila znova do nemocnice, ale zatím jsem doma, protože od té doby nic. Je to hrozný, mám pocit že se pořád hlídám. Příští úterý jdu na obilnák k paní MUDr. Gerychové, tak jsem zvědavá co mě doporučí nebo řekne. Mám celkem strach, je pravda jak jsem doma tak moc neležím, ale ono s malou se moc ležet nedá. Ale jak ji dám do školky, tak mám veget.
Ahoj holky tak jsem po Ketu… Dělal mi ho Kafka a byl nějaký smutný, asi z toho počasí…
@Pindrušenka Ahoj,tak to vypadá, že se plodovka drží…? To je dobře. Držím palce ať už jsou jen a jen pozitivní zprávy
![]()
@Potkyš Ahojky, tak držím pěstičky at se kousne
. Víš co pořád se moc pozoruji a jen když cítím vytok tak hned běžím na záchod a to je několikrát za den.
@Pindrušenka ahoj. To jsou celkem pozitivni zpravy ????. Drzim palce a dej vedet, co Mudr. Gerychova..????
@Pindrušenka Děkuju. Tak, že se po tom všem hodně pozoruješ je normální. Která z nás by se nepozorovala…? ![]()
@pajinkapajinka Ahojky, no jsem zvědavá na MUDr. Gerychovou, ale v nemocnici jsem si ji vyžádala a hned mě dali termín. Jen mě řekli že toho má moc a že za mnou nemůže, možná ji už řekli něco k mému případu a proto má zájem se na mě mrknout a podat info.
@Potkyš Přeji ať se zadaři.
Ja jdu 14.10. Na ultrazvuk, tak snad uz bude brzy KET.
@Tralalajda Držím moc moc palečky ať pěkně sliznice a folík rostou a frostík se chytí a nepustí. ![]()
@Potkyš tak držím moc palce, ať se podaří
Mně taky ten minulý týden dělal KET Kafka moc výmluvný nebyl
jen jsme se zasmáli, že jestli mi musí vše opakovat, když když mám sedmý transfer
Ale jinak nemluvil, ale co, to na výsledku nic nezmění ![]()
@Pindrušenka to je super, že už se plodovka drží
tak tfuj, tfuj, ať už jen pozitivní zprávičky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.