1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
9.10.17 11:04

@Pindrušenka Teď musíš najít v sobě sílu kvůli Elence a manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.10.17 11:09

@Pindrušenka ach jo, to snad neee! :hug: nedivím se, že už jsi dně, tohle už je fakt moc!! Drž se :hug: :hug: a nebo klidně se sesyp, brečet, házej věcmi, dostaň to že sebe!! Prostě si úlev. Strašně moc ti přeju, ať už máš všechny výsledky, ať jsou dobre, ale hlavně ať už se netrapis tou věčnou nejistotou :hug: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.10.17 11:32

@Potkyš Přesně tak, díky tomu že nejsem v nemocnici, ale doma a mám vedle sebe Elenku, tak si říkám jaky jsme to měli štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.10.17 11:41

Holky něco Vám musím ríct, s manželem jsme měli 4.října výročí svatby 9 let a já jsem uplně zapomněla, při tolika problémech. Když jsem ho viděla ke mě jit s kytkou, hrnkovkou a pralinkama Lindor, tak jsem začala brečet. Nikdy jsem na nic nezapomněla, vždy jsem byla ta první a ted toto. Mám pocit že nás ten problém ještě víc zblížil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.10.17 11:50

@Pindrušenka To je od manžela krásný… To je důkaz toho, že sis vybrala za manžela toho pravého. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.17 12:28

@Pindrušenka ACH JOOOO :,(, to už snad ani není možný… myslela jsem, že sis tu smůlu už vybrala. Noo, tak teď už jen, aby testy dopadly dobře. Ach joo.. drž se!!! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.10.17 13:39

@pajinkapajinka Ahojky, nikdy bych si nemyslela že se to bude týkat i mě, je to jak ve zlém snu. No uvidíme co mě ještě zítra řeknou na genetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.10.17 19:37

Pindrušenka: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.17 20:37

@Pindrušenka to verim, ze uz je vsech spatnych zprav az pres caru. Pobrec si, pomazli malickou a uvidis, ze zitra bude o trosicku lip… UZ MUSI BYT JEN DOBRE!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.10.17 11:40

Holky, dnes jsem 12den po KET a už jsem začala mít nervy, chtěla jsem test dělat zítra, ale prubla jsem to už dnes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.10.17 11:43

@hancami Super super super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
10.10.17 11:44

@hancami Jee…Tiše gratuluji… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
10.10.17 12:10

@hancami je to tam!! :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
10.10.17 12:14

@Pindrušenka je mi z těch zpráv od tebe úplně úzko :( Tvé pocity v tuhle chvíli musí být příšerné. Nevím co vůbec napsat. Tady asi žádná slova útěchy nepomůžou. Snad jen ať vám ta další genetika dopadne dobře a skončí ta šílená nejistota. Drž se! Máš úžasného manžela a dcerušku. Opři se teď o ně, udělá se ti aspoň trošku líp… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.10.17 12:15

Holky dekuji :hug: v repromede dělají po krvi hned i utz? Jestli je to na správném místě? Takhle daleko jsme se v repromede nedostali :jazyk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.