1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
25.9.17 15:57

@Len3ka držím palce, aby KET dopadl dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.9.17 16:03

@Pindrušenka jinak co se týče „pouze“ rozštěpu obličejové části - patro, ret - zrovna minulý týden jsem se o tom bavila se svým gynekologem a ten mi říkal, že to rozhodně nejsou důvody k ukončení těhotenství. Dnešní plastika umí říkal divy a ani se to nepozná. Bavila jsem se s ním o tom, že mám mimčo pořád otočené zadečkem a není mu vidět obličej, takže mi bral krev na nějaké rozštěpové markery. Důležitá je v pořádku páteř, hlava, srdce atd. Obličej se opravdu zvládne. To je kdyby ti to pomohlo k rozhodování a opravdu by šlo „jen“ o ten rozštěp a jinak by bylo mimčo po chromozomální stránce v pořádku…Vím, těch překážek máš teď víc, ale jen jsem ti to chtěla napsat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.9.17 16:49

@Marcya Dekuji, ja vim a ukoncit to kvuli rozsepu ani nechci. Jen poud se mi nebude doplnovat plodovka a kdyby se me znova spustila, tak miminko bude ohrozeny co se tyce vyvoje. Je to hrozny kdyz zadny doktor ti moc nadeva nadeji. Ja porad v koutku duse verim ze se to nejak otoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.9.17 17:51

@Pindrušenka já vím, bez plodovky dítě bohužel v pořádku být nemůže :( Taky pořád věřím, že se ti doplní a hlavně to nikde nerupne a udrží se. Doktoři vždycky radši připravují na horší scénáře, ale ty pořád ještě šanci máš. U hematomu ti tehdy taky řekli buď a nebo a vidíš…zvládli jste to. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.9.17 18:33

@Marcya Pred chvilkou u me byla sestricka a ta rikala ze dulezity je ze u me nejaka plodovka zustala a ze nejakou sanci mame. Je dulezita ta genetika a to bude az pristi patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.9.17 21:02

@Pindrušenka tak to je určitě pozitivní názor. Vydrž do příštího pátku. Ten to rozhodne. Je podle mě dobře, žes zůstala v nemocnici, aspoň tě to bude udržovat bez jakékoli činnosti a námahy, což by se ti doma moc nedařilo. Takhle víš, žes pro to udělala maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.9.17 07:58

Ja jsem holky bezradna ted tady byla jedna doktorka a ta by necekala 14 dni a sla by na preruseni tehotenstvi hned a ptala se me jak jsem se rozhodla tak jsem ji rekla ze chci pockat a ona zas ze by necekala kvuli zanetu deloznich obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
26.9.17 08:43

@Pindrušenka víš, ono se to doktorům snadno mluví. Já bych taky čekala a byla bych vděčná za každou šanci. Pro doktory to je jednodušší a bezpečnější řešení… ale pro nás všechny, které malme za dítětem strnitou cestu ne. Pokud by ti to říkali všichni lékaři, pak by to byla jiná, ale oni se u tebe v názorech rozchází, tak dej na svůj instinkt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.9.17 09:40

@luc86 Vis co oni to rikaji vsichni, ale treba dodaji k tomu pockame na genetiku a uvidime co ta plodovka I kdyz vse ukazuje na ukonceni. Treba vcera doktor rekl pokud se neco ma rozjet tak se to rozjede, pak vas propustime domu a na preruseni si treba dojdete zase k nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.9.17 10:02

@Pindrušenka tohle je strašně těžké a hlavně individuální, každý to máme nastavené jinak. jak píše @luc86 dej na svůj instinkt. Hlavní je, aby ses rozhodla s čistým svědomím, aby sis pak nemusela říkat, kdybych to udělala jinak. holka drž se :hug: :hug: asi čím víc doktorů, tím víc názorů, hlavní je jak to cítíš ty a hlavně taky, aby tebe to neohrožovalo na zdraví, kdyby se rozjel zánět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.9.17 10:23

@hancami Ahojky, ja mam antibiotika. To me doktorka nasadila hned pri prijmu. Protoze hned chtela ochranit mimco. Veskere vysledky mam taky v poradku vcetne kultivaci cipku. Jen bile krvinky mam na 11 a to v tehotrnstvi nekdy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
26.9.17 10:40

@Pindrušenka 10 doktorů, 10 názorů… A teď si musíš jako laik vybrat co je pro tebe nejlepší. Udělej to co cítíš, aby sis později nevyčítala, že si neudělala vše pro záchranu prcka. Posílám pozitivní energii. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.9.17 10:59

@Pindrušenka tak pokud bys měla zánět, tak by to tam snad doktoři poznali. Ležíš přímo v nemocnici. Mě to tak připadá, že tam snad chtějí uvolni postel, že tě tak rychle tlačí do rozhodnutí :zed: Pokud to zatím nijak neohrožuje tebe a cítíš se dobře a dítě má ještě nějakou plodovku, tak bych počkala do genetiky. Ale mluvím za sebe. Konečné rozhodnutí je na tobě a tvém manželovi. Poslechni své srdíčko :srdce: Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
26.9.17 11:02

@Pindrušenka Já bych počkala… a pokud to jde a manžel to doma s malou zvládne, tak ideálně v nemocnici. Já si do dnes vyčítám, že jsem nešla na neschopenku a pak jsem o prcka přišla ve 14tt… možná by se to stalo tak jako tak…ale ty udělej co budeš moct, dokud to bude bezpečné pro tebe i dítě. Jak řekl doktor, tak se to rozjede, pokud se to rozjet má, ale ty si to nebudeš vyčítat… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.9.17 11:51

Tak ja doktory celkem chapu, ale nechapu proc uz me jedna doktorka dala antibiotika kvuli tomu abych nedostala zanet. Tak to uz je naznak toho ze trosku veri ze se to muze zastavit a voda se doplni. Cim vic me oni zenou k ukonceni ti vic si preji aby jsme jim dokazali pravy opak, a to ze to zvladnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.