1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
16.10.17 22:34

@hancami Ahojky, tak to je super. Ted budeš aspon dobře spát. A kde jste byli na pohotovosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 22:55

@Pindrušenka no ja mam pocit, ze nejen k pacientum se Ventruba chova hrozne. Ale i ke svym podrizenym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.10.17 23:07

@hancami neuzivas nahodou anopyrin? Ten muze delat to krvaceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.10.17 07:50

@Pindrušenka jj, spala jsem jak mimino :mrgreen: strašně mě to uklidnilo, jeli jsme do Boskovic to je asi jen 10km a jsou tam dobří, aspoň za mě vždy velká spokojenost
@kelynka ne, neužívám anopyrin ani nic na ředění krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.10.17 07:58

@Ewangelle já nikdy neměla normální cykly, po půl roce snažení udělala gyn. testy, já PCO ovulace málokdy a manžel hodně špatné spermio. Nejprve jsem zkusila léčitelku a bylinky, zkrátilo to cyklus, ale manzovi spermie bohužel. Takže ivf, ale 2× jsem otěhotněla přirozeně, jen se to přestalo vyvíjet. Zkusila jsi nějaké bylinky, nebo cvičení, aby se ti nastartoval cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.10.17 08:14

@hancami Ahojky, tak to je super. Ted hlavně odpočivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.10.17 08:47

Nevíte někdo náhodou jestli můžu popíjet Kontryhel v těhotenství. Zapomněla jsem se na gyndě zeptat, a ted jdu až příští týden a chtěla bych si nějak posílit tu dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.10.17 10:31

@Katvac Hudeček byl na Obilňáku to nejhorší, co jsem tam potkala. Už při konziliu kvůli císaři se choval tak neskutečně arogantně, solidně tam cupoval podřízené a nakonec tak prásknul dveřmi, že jsem čekala, že tam v tu ránu všechny porodíme. A při vizitách se choval, že ho děsně obtěžuje, že tam ještě jsem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.10.17 10:34

@Ewangelle Tak u nás to bylo po roce neúspěšném snažení zjištění dost špatného spermia a u mě cyklus spíš není než je a ovulace je pro moje tělo zřejmě sprosté slovo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
17.10.17 10:58
@missy-m píše:
@Katvac Hudeček byl na Obilňáku to nejhorší, co jsem tam potkala. Už při konziliu kvůli císaři se choval tak neskutečně arogantně, solidně tam cupoval podřízené a nakonec tak prásknul dveřmi, že jsem čekala, že tam v tu ránu všechny porodíme. A při vizitách se choval, že ho děsně obtěžuje, že tam ještě jsem :?

To mě nepřekvapuje. Bohužel. Hudeček s Ventrubou jsou ostuda fakultky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.10.17 11:05

@missy-m Ahojky, já jsem měla to štěstí se s Hudečkem setkat a problém jsem ani neměla. Bylo to kvuli tomu že mě myom deformoval dělohu a já neměla ještě děti. Tak mě operoval on a bylo to bez problémů. Pak mě léčil s endometriozou na kterou mě přišel při operaci, a to byl celkem fajn. Bylo to v roce 2012.Ale to že se chová arogantně to jsem si taky všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
17.10.17 11:24

@Pindrušenka já ho pila pravidelně před otěhotněním. Pak jsem na něj četla rozporuplné názory, tak jsem s pitím raději přestala. I když jsem si všimla, že je kontryhel často i součásti čajových směsí pro těhotné. Tak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
17.10.17 11:25

@hancami tak to jsou pozitivní právy. Drž se a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
17.10.17 12:55

@Ewangelle tak já pořád doufám, že pro nás ivf není jediná možnost. 2× jsem otěhotněla přirozeně, od druhého potratu se snažíme 3 roky a nic :nevim:
Dnes jsem nastoupila do nemocnice a zítra mě čeká laparo, pak se uvidií, jestli je ivf jediná možnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
17.10.17 12:57

@hancami Super, že jsi jela na pohotovost a zastavili to. Teď odpočívej a opatruj prcka v bříšku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.