Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 píše:
@Anifa ahojky ja byla taky na KET ve ctvrtek. A citim se uplne normálně
A kdo ti delal ket a kolikaty to byl?
@Anifa delala mi ho Tokareva. A jinak v tomhle druhem ivf je to prvni a posledni KET. Mam jen jedno embryo. Pri prvnim IVF to bylo stejné a nevyslo to. Tak snad ted…
Jsem rada ze tu mam takovou podporu a ze je nás tu víc co čekáme na //. ![]()
@Tralalajda píše:
Jsem rada ze tu mam takovou podporu a ze je nás tu víc co čekáme na //.
Holky, take jsem rada
musi nam to vyjit! ![]()
@Marlenka91 moc ti preji aby ti to s tim jednim bojovnickem uz vyslo ![]()
@Anifa tak snad je to taky ten posledni
kdy budes zkouset test?
Holky, moc vám všem po KETu držím palce. Vím jaké to jsou nervy ty dva týdny. Příznaky? Nic specifického, co by na těhotenství úplně jasně ukazovalo. U prvního jsem měla po pár dnech lehké bolesti břicha, jako na MS. Myslela jsem, že příjde. U druhé pak první dny bolesti zad a hlavně po pár dnech jsem začala hodně běhat na malou. Ale těžko říct, zda je to příznak těhotenství. Pravda je, že na malou jsem hodně běhala snad celý trimestr. Ale začátek těhu klidně připomíná nástup MS a nebo taky vůbec nic. Ono i ten utrogestan asi udělá hodně. Držím palce a hodně štěstí ![]()
Holky, já tentokrát taky nic, měla jsem strach, že // nebudou protože, snad sem tam podbřišek a prsa, ale to mi dělá i utros. No pak jeden den třísla a kříže, ale jinak vůbec nic
a tentokrát jsem nervózní nebyla až 11den vecer
moc držím moooc palce
Holky držím vám všem pěsti. Hlavně žádný stres, odpočívejte a hlaďte bříška. ![]()
@Marlenka91 testovat budu az 13.den. pred tim jsem vzdy testovala od 7.dne a pak byla akorat z toho spatna
@Anifa tak to máš stejný plán jako já naposledy
celou dobu jsem byla v klidu, ani na to moc nemyslela a testovat se mi vůbec nechtělo, ale 11.den před usnutim jsem dostala strach, že tam // nebudou
12.den ráno hned na záchod, aby mě to nepokoušelo
no a kolem poledne napsal manžel, jestli už jsem dělala test, tak už jsem to šla prubnout
a // během 5s
moc držím palce ![]()
@Anifa a můžu se ještě zeptat, proč by jsi chtěla převážet do unicy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.