1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
22.10.17 11:35

@Anifa Vím jak to myslíš, ale když na tebe tlačí doktoři v 17 týdnu v nemocnici abych šla na přerušení těhotenství, kvuli tomu, že mě po odběru plodovky začala odcházet plodová voda a to že prcek má rozštěp obličeje, je šílený. Ten nával emocí a všeho je tak neskutečně silný. Plodovka s mě doplnila ale v tuto chvíli ti nikdo nedá jistotu že to znovu nezačne téct. Já všem doktorům řekla, že to nechám na přírodě a moje doktorka mě řekla, že by taky tak postupovala. Proto mám takový pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.10.17 11:46

@Pindrušenka budu na tebe v úterý myslet, nechápu, jak to dáváš, já v pondělí krvácela a doteď malinko spinim a mam nervy, když si představím, že by to tak mělo být porad :pocitac: i když už si na to malinko zvykam :D mooooc držím palce, samé dobré zpravy :hug: :andel:
@Anifa s tím močákem je to různé, v repromede jsem vždy šla WC, je to pro mě příjemnější a řekli mi, že to nemá vliv :nevim: každá klinika má jiné postupy. Předtím Tokareva. Já Kafku moc nemusím, ale transfer byl v pohodě, ale myslím, že za to mohla hlavně Aku, on se do mě nemohl dostat a už se ptal, jestli jsem mivala při transferech problémy a najednou tam byl, ani jsem to necítila a on si viditelně oddechl :mrgreen: :mrgreen: jo a v unice vždy dělali test průchodnosti, k tomu používali silnější hadičku, jednou jsem doktora malém odkopla :mrgreen: @Marlenka91 ono je fajn, že ležíš, takže jehly nevidíš a některé jsem ani necítila, ale celkově úplná pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.10.17 12:28

@hancami Děkuji, taky na tebe myslím, ted když si přiložim ruku na pupík a citím sem tam pohyby tak mě to celkem nakopne a vím že prcek bojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
22.10.17 12:56

@Pindrušenka moc ti držím palce na příští týden. Já byla na velkém UTZ tento týden. Vše v pořádku. Mimčo bylo dokonce o týden větší než by mělo být. A čekáme chlapečka! Taky už sem tam cítím pohyby, tak je to hned takové jiné, vím že tam je. Drž se a přeju jen dobré zprávy. Pak určitě napiš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 13:39

@Marcya @Pindrušenka @hancami @Tralalajda @Marlenka91 holky drzim moc pesti-at je vse v poradku a vsem nam to vyjde a zdarne az do 9.mesice :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.10.17 14:43

@Anifa ahaaa :lol: tak to je hodnej ze ti to udelal on kdyz si ho požádala. Ja ho jinak taky moc nemusim stejne jako @hancami. U Hromadove mi zase vadi ze ji vidim jen na konzultacich a pak po celou dobu stimulace a na utz mam nekoho jineho. Mozna ze me to jen tak nahodne vychazi, nevim. Taky doufam, ze nam to vsem vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.10.17 14:47

@Marlenka91 S Hromadovou to mám stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.10.17 17:39

Já měla hromadovou taky jen na konzultace a jen jednou na kontrolu sliznice. Hold je to hlavní lékařka a vede hlavně konzultace, kde se nastavuje princip léčby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.10.17 06:40

Já měla Hromadovou i na uz a poslala mě na ket, když měla sliznice 5mm a to s ní mám od začátku problémy… :( no hold jsem jim věřila a zrovna se nezeptala na výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.10.17 07:12

@solat a kdy jsi byla na ketu? A kolik mas jeste mrazacku? Tohle mi udelala dr. Tokareva pri prvnim ketu-nebyla jsem pripravena, musela vedet, ze je minimalni sance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.10.17 07:20

@Anifa byla jsem na začátku srpna. Mrazáčky máme ještě dva, ale naplánovaný ket zatím nemám. Bojím se dalšího neúspěchu, tak se do toho moc nehrnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.10.17 07:55

@solat na sliznici pij kvalitni cervene vino-kazdy den 2 dcl. Mne to pomohlo- 12.DC jsem mela sliznici 8,7, ale po transferu uz ne-zpusobuje krvacivost a mohlo by pak embryo vyplavit-aspon takhle jsem to slysela… tak to zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.10.17 10:20

Ahojky ja na sliznici taky pila 2 deci červeného a jedla sem hodne grepu a mela sem ji 11mm. Ale nevim zda to bylo kuli tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.10.17 10:48

@solat počkej a jak teda vis, že byla 5mm, když ses nezeptala na výšku? @solat @Anifa holky, to se mi nezdá, že by poslaly na ket když není dobrá sliznice, buď se udělal další utz a transfer byl později nebo se cyklus zrušil, když už třeba proběhla ovulku, to by přece neudelaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.10.17 11:14

@hancami ted zpetne si to myslim. Mne dr. Tokareva rekla, ze je sliznice mala a ze se tam nic nedeje-nasadila estrofem a po 5-ti dnech rekla, ze ovu nebyla, ale ze pujdeme na to… podle me jsem nebyla dobre pripravena. 2.a 3.ket jsem uz vzdy dostala jen climaru a podle UTZ tam vse bylo super pripravene, ale i tak se 2.ket nepovedl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.