Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tralalajda ne, snad dnes zruší úplný klidový režim, že aspoň na jídlo budu moct dojít mimo pokoj:-) zítra utz a asi krev a pak se uvidí. Nejhorší je asi ta měkká matrace, od téhle noci už mě bolí kříže ![]()
@hancami Ja nesnáším matrace v nemocnici, nedej bože když jsou prolezeny
Tak ať jste co nejdřív doma. ![]()
Tak dnes už můžu zajít na jídlo sama:-)když bude vše ok, zítra se vysadí kanavit, takže nemám pocit, že by chtěli hned zítra pustit
No, uvidíme. Holky, začaly mě celkem bolet trisla, ale to je asi normal, že? ![]()
@hancami tak ať jsi co nejdřív doma
Mě bolí teď třísla snad obden a kyčle skoro každou noc. Ale i na začátku těhu mě třísla občas pobolívaly. takže to asi normální bude ![]()
@hancami hlavně, že je to lepší! A chápu, že v nemocnici je to na prd, ale aspoň jsi pod dohledem a můžeš být víc v klidu.
@Marlenka91 Marli,ano-jeste vydrz
kazdemu se hcg rozjizdi jinak… snaz se byt v klidu, moc ti preji, aby ti to vyslo ![]()
@hancami hlavne,ze jste v poradku
a jsi pod dohledem-to je dobre ![]()
Holky, není to dobré, mimi nevyrostlo, ale spíše se zmenšilo. Srdíčko neni
vzali HCG, ale nedávají žádnou nadeji
pak asi revize. Mohly by se vysadit léky a nechat to. Už jednou jsem to tak udelala a stejně pak musela na revizi. Jen to prodlužuje tu bolest
![]()
Holky děkuju. HCG 4400, před 14dny v repromede 4311
mám vysadit léky, zítra ráno utz a na 99% revize
@hancami to je mi moc líto
V kolikátém bys měla být týdnu? Drž se.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.