Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami ahojky, je mi to opravdu moc lito. Chci ti dodat( a vam vsem holky) trochu nadeje.
Moje svagrova mela asi sest potratu. Byla i na ivf ale po genetice nezbylo zadne embryo. Zacala chodit k leciteli a zadarilo se temer hned. Ja vim je to divny. Ona me k nemu taky vzala a nam hned nasledujici transfer vysel. A to jsem mela predtim pet neuspesnych transferu.
Ty mas genetiku ok? Svagrova ji mela spatnou.
Posilam plno sil. A urcite ty 4 mrazackt jeste zkus. Budu na tebe myslet
Holky, tak jsem byla dnes na konzultaci s Tokarevou a zrovna dobře to nedopadlo
Podle druhé ERA se ukázalo, že implantační okno je až šestý den a proto se při dvou předchozích KET embryo neuchytilo… ale navíc je problém v imunologii a musím na hematologii, jelikož mám pozitivní výsledky na trombofíní mutace i antikulagační syndrom a mám prý štěstí, že je okno posunuté, protože jinak bych otěhotněla a zase potratila, protože by moje tělo vytvořilo „jedovaté prostředí“ při miminko ![]()
@Ewangelle Já myslím, že naopak to dopadlo dobře. Konečně víš v čem je problém a bude se to řešit. Teď si vyběháš hematologii, dostaneš léky a tělo ti nachystají na miminko…
@Ewangelle taky si to tak myslim. Problem nasli a ted ho jen vyresit ????. Drzim palce at je to co nejdriv a dockas se miminka ![]()
@Ewangelle Ahojky, taky si myslím že jsi dopadla dobře. Mě trombofilní mutaci našli až u prcka a to zjistili ten rozštěp. Záleží jakou formu máš jestli je to v heterozygotním nebo v homozygotním stavu. Já jsem na hematologii byla 1.listopadu a krev dopadla celkem dobře a ted od prosince budu brát léky. Mysli hlavně pozitivně, že na tyto problémy došli v celku rychle. Držím pěsti ![]()
Ahojte ženy všechny Vas zdravim po dlouhe době. Přišla jsem si pro radu. Stimuluji na Ket. Co to je za novinku, že sliznice musi mit minimalně 8mm? Donedavna jim stačilo 7,5mm. Mam hodně nastudovaneho a povrtzeneho, že staci od 7mm sliznice. Kolik jste měli mm sliznici?
@adrusenkaaa Ahojky ja jsem měla vždy tak 11mm. A o tomhle jsem ještě neslyšela.
@adrusenkaaa já i 5mm, ale s neúspěchem. Každej tvrdí něco jiného ![]()
@adrusenkaaa no bohužel jo, i když mám se sliznicí od začátku problém.
@adrusenkaaa Ahoj Adri, ja mela kolem 8mm a vyslo to. Ono jak ktera klinika to ma. Ale ja myslela ze tech osm je ideal… Ver jim… Podstoupis pred ket nejakou pripravu? Ja mela intralipid, scratching, chlastacka
, dovolena… Co akupunktura? Moc drzim palce, budu te sledovat
porad jsem obcas chodim nakukovat ![]()
@Marcya Ahojky, jak se máš? Už víc jak měsíc chodím na Obilnák a jsem jak tikajicí bomba. Mám vcesnou dělohu tak se termin porodu hodně posouvá. Pokud nezačnu krvácet tak nástup do nemocnice mám už v 34týdnu.
@kratjana ahoj Janicko. Dneska kontrola sliznice pres 8mm ale nevi se kdy folikul prasknul. A to vadi. Chteji presny cas nestači jim, že to bylo v mem domneni včera vecer. Takze Ket zrušen. Takže ted budu lepid od mesičku od 2dc aby to bylo bez ovulace.
Ahoj holky, zitra nas ceka spermiogram. Chodite do kabinky s partnerem? Uz ted mam nervy na pochodu, aby spermio bylo aspon trochu ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.