Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sshelbby ja to mela taky tak. Prvni strach, ze to nevyjde. Kdyz jsem videla dve carky, tak strach aby to potvrdili noo a pak kazdou kontrolu, aby byly holky v poradku
. Noooo a ted se clovek boji, aby prezily ty sve vylomeniny, co vymyslijou
. U me byl videt gestacni vacek - myslim 8 mm rikala doktorka?? Tak nejak
Tak tfuj tfuj, at je vse v poradku a dej vedet ![]()
@pajinkapajinka
Tak mám po krvy a teď budu nervózně čekat. Dneska tu panuje moc dobra nálada, i tady v centru je vánoční atmosféra… Vánoce miluju. A letos nemám skoro žádné dárky jak jsem zahleděná do sebe, a nemám ani nervy protože vánoční dárek se snad schovává v brišku
Sestřička mi říkala, že dneska je nás moc co nám vyšel pozitivní testik a že paní doktorka bude mít moc chvály. Pozdravuj dvojčátka…
@Sshelbby jeeee ja kdyz slysim, ze se jim dari delat miminka a ze delaji lidi stastne, ty kteri by jinak rodinu mit nemohli, tak jsem na mekko
. Repromede fandim. Vyslo mi tam 4 ty ket. Trikrat et na Obilnem trhu a nic a po deseti letech s jinym partnerem hned prvni ket v Repro. Asi je to gim, ze to vyslo, ale myslim, ze svou praci delaji dobre a vsechny stastne mamci jsou toho dukazem
Darky neres. Myslim, ze mas ten nejvetsi na ceste… a hold si ho vyzvednete pristi rok
Holky jeste spijou, ale jakmile otevrou ocka, budu je pozdravovat. Oni jsou trosku spaci ![]()
@pajinkapajinka
Holka, já jsem na měkko co se týče děti a rodiny neustále. Krásně si to napsala a stěží tady zamačkávám slzu. Jsem hrozná cíťa, děti jsou pro mě smysl života, náplň, největší dar co ti život může dát… přeju všem dětí tolik, kolik si jen přejou. Já nemůžu s jiným centrem srovnávat ale jsem rada ze píšeš klady a že se ti to povedlo. Cítím se tu dobře a doufám, že je nás víc…
@Sshelbby no uvidíš co ultrazvuk každopádně dej vědět, podle toho jak ti to sílí tak si myslím, že by to mohli být dvojčata tak hned pak napiš jsem napnutá jak kšandy za tebe, mě to čeká zítra a v 11.45 ultrazvuk
@gzirafka Úplně vím, co dneska prožíváš. Ale neboj, věřím že ti to dobre dopadne. Víš, myslím si, ze se v chladném období plodí lépe než v těch vedrech. Za 15 minut jdu na to, podám hned info. Dneska mi slečna Dorotka na recepci říkala, že se ji p mě včera zdálo ze mám pozitivní test. Jsem tady se vsema už kamoska za tu dobu co sem jezdíme. Jsou tu všichni milý…
@Sshelbby aha tak to jo, my tam jezdíme teprve od května, ale před chílí mi to nedalo a udělala jsem si ten test co mi dali v Repromedě a je to tam i během dne, žádná ranní moč, tak držím pěstičky a dozvíš se i kdy půjdeš na ultrazvuk ![]()
Holky přeju všem aby jste měli dvě čárky a fazolky na ultrazvuku!!!
@Sshelbby jeziiiiis
hratulace nejvetsi maminko. Preji nejkrasnejsi Vanoce v zivote ![]()
@Sshelbby krásný super i ultrazvuk první už máš
super skvělý gratuluji to je vysoké hcg
. Šla jsi prvně na ultrazvuk nebo k doktorce ať vím co mě čeká. Můj dnešní test v 10.30
@gzirafka
Super, krásný jsou tam dvě. Já si šla na krev minuly týden 3× jako samoplatce, dneska jsem byla v Repromedě. Ráno krev a před půl 12 h už jsme viděli prcka na ultrazvuku. Přítel byl se mnou, bylo to krásný! Zítra si to uzijes, uvidíš!!!
@Sshelbby aj ten můj jde se mnou tak už se těším teda. No já to myslela tak jestli jdeš nejdřív na ultrazvuk nebo do ordinace když by byla někde chyba tak ať mi to docvakne hned
. Tak to si užijeme, ale snad není malé hcg když není tak moc vidět ta čárečka ![]()
@gzirafka
No, nejdřív ráno krev, a pak ultrazvuk a to se mnou šel přítel a pak ordinace. Pokud by nebylo ale z výsledku HCG tak se jde rovnou do ordinace.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.