Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
Tak v úterý jsem byla na revizi
ted se chci na nějakou dobu, kdo ví, jestli ne napořád odpojit od emimina. Nevím, jestli do toho všeho znovu půjdeme. Už to vypadalo tak nadějně, o to víc to semele. Pořád máme 4mrazacky po pgs, ale co z toho, když dítě třeba neudržim
kdyz už se nám chytnou, tak je potratim…ten stres, strach, všechna ta chemie… S manželem se známe 10let a více jak 6let se snažíme o miminko… 7 transferů, 2 přirozeně otěhotnění a vše se špatným koncem
Už asi nemám na to, abych tohle všechno prožívala. Chci být tady zase pro něj a svůj život si užívat bez neustalych hormonů, kontrol, plánování časů…
Moc vám všem přeju, aby jste se BRZY dočkaly //, bezproblémoveho těhotenství a zdravých miminek ![]()
Já mám úžasného manžela a třeba to je ta má výhra v zivote
![]()
@hancami Mrzí mě čím vším procházíš. Vykašli se na celé emimino, věnuj se sobě a manželovi, zaměstnej hlavu nějakým novým projektem (třeba navštěvování útulku
) a časem třeba budeš mít chuť do toho jít zase. Nebo se zadaří doma… Moje doktorka mi navrhla ať jedu na rok na Nový Zéland… Jako kdyby to napsala na recept a pojišťovna to proplatila, tak jedu hned…
Posílám pozitivní energii a budu doufat, že sem zase zavítáš ať už jen na čumendu nebo ještě lépe s krásnýma zprávama. Drž se
![]()
@hancami Ahojky, drž se. Nemůžu říct, že vím jak se cítíš, protože já mám jiné starosti atd…Hlavně neztrácej naději. Zaměř se na jiný věci. Pro mě je manžel taky strašné velká opora a přesně jak píšeš. Přeji ti moc moc štěstí.
![]()
Ahojte holky. Tak ja mam krev negativni. Asi se na to ted do konce roku vyprdneme a zkusime to znova v lednu…
@hancami mrzi me ze to takle dopadlo
ale verim ze jednou se to povede kazde z nas ![]()
@hancami
je mi to líto…jak já říkám, je mnohem snažší nemoct otěhotnět vůbec než otěhotnět a potrácet. Ale jednou tu smůlu jistě prolomíte a narodí se vám krásné miminko ![]()
@Marlenka91 Trocha černýho humoru…aspoň si můžeš užít svařák a punč o vánocích…a nový rok přinese nové začátky ![]()
@hancami ahoj. Mrzi me, ze kdyz uz to bylo na dobre ceste, ze se to tak pos..lo
. Ale nehazej flintu do zita. Odpocin si a pokud mate ctyri frostiky neni duvod do toho nejit. Vim, ze ted asi psychika pracuje, ale klise chce to cas je na miste… drzim moc palce, aby vam to - treba pristi rok - vyslo…
![]()
@hancami držím ti do budoucna moc moc palce. A věřím, ze tu smůlu prolomíte. Užívej si teď manžela a hod vše za hlavu. A třeba časem…kdo ví. Moc štěstí ![]()
@luc86 presne to jsem si taky řekla. Jakoze mohla bych jit klidne hned ale jak rikas uziju si svatky a svarak ![]()
Já hlásím po posledním KETu na testu pusto a prázdno
v mrazáku poslední embryo, čtyřicítka buší na dveře… jak má jeden pozitivně myslet ![]()
@Len3ka To mě mrzí. Nějak se to nedaří v poslední době nikomu. ![]()
@hancami moc mě to mrzí
je to jako rána z čistého nebe, člověk, když objeví vytoužené // a pak bum a něco se pokazí
. Ten pocit beznaděje taky znám. Ale, prosím NEVZDÁVEJ to, ještě máte mrazáčky a šance jsou veliké
Držím ti mooooooooc palce!!! Ne nadarmo se říká, že čas je nejlepší lékař, tak ať se dá dušička brzy do kupy ![]()
Já jsem teď po zářijovým ZT volala Hromadové, co se mnou, zda by mě neudělali nějaké další vyšetření,( imuno a horm. profil jsem měla dělané naposledy před pěti lety a vše bylo o. k). Nakonec mě brali 8 ampulí krve a bude to na kde co, příští týden si mám jít pro výsledky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.