Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Ahojky, já myslela že už máte v běhu další ivf. já s manželemnebyla v kabince, řekl že to dá sám. Kdy začneš stimulovat?
@Pindrušenka bohuzel uz nemame mrazacky, takze musim do celeho ivf, akorat je velky prusvih manzeluv spermigram. Teda driv ho mel vyborny, jenze uzival anabolika a posledni spermiogram katastrofalni, nemel ani jednu spermii, takze jedine darce, ale do toho nepujdeme. Kafka rikal, aby manzel vysadil a vycistil se a pry spermie umi naskocit, tak snad
Pokud ne, tak bohuzel zadne ivf uz nebude ![]()
@kelynka Ahojky,to bych nevěřila jak se to může celé otočit. Manžel měl vždycky špatnej spermiogram a pak zase super když jsem byla na odběrech. Je pravda, že ted nevíme, jak na tom je, protože to máme z mrazáčků. Hlavně se držte. Drřím pěsti.
@Pindrušenka dekuji
, ale bohuzel kvuli spatnemu pocasi jsem to musela zrusit a jdeme az 12.12. Manzel by to nestihl prijet v cas z prace. Ale v tom prosinci uz to musi vyjit at vime co a jak. Bud dite bude nebo ne.
Ahojky holky, tak dnes uz jsem v 28 tydnu a poprvé jsem viděla rozstěp na 4D ultrazvuku. Byl to stračný pohled, ale i přes všechno si to těhotenství začínám trochu užívat. Prcek váží 1170g a doktorka mě říkala že z toho nejhoršího jsem venku ale ten 28 týden je taky dost důležitý. A jak se máte vy?
Ahojky můžu se přidat
taky s partnerem chodíme do Repromedy v Brně jak jste tam kdo spokojení??? Já jsem byla minulou středu na KETu
@gzirafka
Ahojky, já jsem byla 27.11.2017. Už po třetí… Už si zkoušela testovat? Držím moc palečky. Já jdu zítra na krev… Jinak jsem spokojena, personal super, jen ten úspěch aby byl…
@Sshelbby ahojky já jsem byla 29.11 ve středu a od soboty 10 dne mám test pozitivní
tak držím palce já jdu na krev ve středu a pak ultrazvuk. K jaké doktorce chodiš?
@gzirafka
Jeeeeee
, tak to moc gratuluji!!! No, já jsem tentokrat nějak věřila ze by to mohlo vyjít a testovala ( já blázen, ale už jsem byla tak zoufalá po dvou neúspěšných transferech) po 5 dnech, a duch tam byl a každým dnem sílil. Tak jsme zvědavá co se zítra dozvím. Mám hrozny nervy… ty jsi byla teď poprvé? Jak si spokojena ty? Nás lékař je dr. Kafka, ale jsme každou chvilku u někoho jiného. První ivf mi dělala dr. Hromadová, druhé dr. Turčanová… obě neúspěšně. A teď to třetí a snad poslední opět dr. Turčanová, která mě přijde hrozné fajn. Ale oni se k nám chovají hezky všichni. Ty si byla u koho? Odkud jsi a kolik ti je jestli se můžu optat?
@Sshelbby no to aj já tobě krásný můj test dnes vypadá jak tvůj druhý možná třetí z vrchu, už mám za sebou jeden neúspěšný KET a toto je druhý a úspěšný zatím teda doufám ![]()
Aj já jsem zvědavá na středu, chodíme k doktorce Tokareva jsem s ní maximálně spokojená ta mě teď dělala i ten druhý transfér, první mě dělal Kafka ten je taky fajn - ale podezřívala jsem ho, že mi to první ani nezavedl
, upínala jsem se na to jak na smilování
. Když už máš takové dálnice tak nečekáš náhodou dvojtou radost nebo se mám znepokojovat, že moje jsou tak slabé
@Sshelbby kousek od Břeclavi jsem ti zapomněla napsat a je mi 32 a Tobě?
No, u te jsem taky byla a byla super, ale jak říkám byla jsem u všech
. To, jak to doopravdy v reprodukčních centrech je nechci raději ani myslet… už jsme se do toho dali, takže v tom aspoň trochu věřit musím… a raději nad tím nechci ani přemýšlet, chápeš. Nevydržela jsem to a jako samoolatce jsem šla 8 DPO na krev a HCG 90. Říkala jsem si, že to může být ještě Ovitrelle a tak jsem šla za 2 dny znova (10 DPO) HCG 237 a tak jako blázen jsem šla i duhy den (11DPO) a to jsem měla HCG 435… nooo a od te doby jsem už nedělala nic radsi
. Uvidím zítra. Myslíš, že půjde vidět něco na ultrazvuku?
@gzirafka
Mě je čerstvých 29 a s přítelem jsme spolu 13 let, od střední. Nenašli nám žádný zdravitní problém. Já i partner proste vše v pořádku a přesto 3 roky neúspěšné pokusy. Od května tohoto roku jsme v Repro. Ty, myslíš že by to mohli být fakt dvojčata? Mě to pravé taky napadlo. To by byla ale jednovajecna dvojčátka, zaváděli mě 5 ti denní blastocystu expandující.
@Sshelbby me taky zavadeli jedno a mam19 ti mesicni dvojcata
Ale z hcg to nepoznas. Pockej az neco pujde videt na utz
. Drzim palce a hodne stesti…
@pajinkapajinka Čauky, jasný příroda si prostě udělá co chce. Já si dokonce přála zavést dvě embria ale nechtěli mi tam dvě dat. Tak se mi to teď třeba splní. Teď už jsem na klinice, jdu na odběr a v 11h na ultrazvuk. Myslíš, že půjde už něco vidět? Jsem hrozné nervózní, celou noc jsem nespala, ale jsen nabitá energii.děkuji moc, dám vědět jak jsem dopadla. Bála jsem se cele tři roky, že neotěhotnim, teď se bojím abych nepotratila a už se s dětmi bojíme celý život…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.