1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
13.12.17 16:03

@gzirafka Dr. Turčanová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.12.17 16:15

@Potkyš díky, ty k ní chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.12.17 16:19

@gzirafka Nechodím. Viděla jsem jí dvakrát v ordinaci, když jsem řešila s Hromadovou KETy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.12.17 17:05
@gzirafka
Tak to byla určitě dr. Turčanová. Od ní mám vložené poslední embijko. Včera mi taky dr. neřekla HCG, optala jsem se na to sama… a chápu, ze teď by te to taky zajimalo, ale člověk si vždycky začne otázky podkladat jen co za sebou zavře dveře ordinace. Kdyby si ale chtěla vědět jak vysoké HCG mas, Zavolej si tam… já jsem zvědavice zvědavá a udělala bych to. Ale nemůžu mluvit za tebe ani za ostatní holky. Každá to máme jinak. Těch případu jako jsi ty je fakt hodně!!! Hlavu vzhůru, bude to Ok
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
14.12.17 07:57

@Sshelbby no právě mě to ani hned nenapadlo až když jsem odešla, neměla před sebou ani papíry tak jsem nemohla nakounout do nich, ale jo já si tam zavolám pro srovnání asi si zítra zajedu jako samoplátce. Snad se jen schovává. Snažím se myslet pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.12.17 15:18
@gzirafka Čauky, učíte schovává neboj. Já jsem dneska litala cely den po městě, nákupy atd a začala jsem špinit. Tak teď lehnu a musím se dat do klidu. Páli mě v podbřišku a divny tlak. Ono vždycky něco bude za trápení… volala si na tu kliniku? Co ta krev? Držím palečky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.17 16:16

@Sshelbby tak sup lehnout do postele nebo k telce a odpocivat. Kdyby to bylo horsi zavolej Repromedy. Muzou ti zvysit davku utrogestanu. Nebo na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.12.17 18:49
@pajinkapajinka
Hodinku jsem si schrupla, dala nohy nahoru a je to lepší… jen lehce na toaleťaku. Já nechci být za hysterickou nastávající matku, která tam lítá s každým problémem. Zase na druhou stranu mám strach a raději se poradit a třeba zavčas to řešit, než to zanedbat…páli mě jak kdyby obě strany vaječníku. Nevím zda je to normální. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.17 19:46

@Sshelbby hele to ti tady nikdo nerekne. Kazde tehotenstvi je jine a kazda zenska je jina. Nicmene je dobry, ze nekrvacis a ze po odpocinku je to lepsi. Kazdopadne za hysterku te urcite nikdo mit nebude. Ono je fakt, ze ted ze zacatku se toho moc delat neda, ale vim, ze na krvaceni zvedaji davky utrogestanu. Tak alespon to. Pokud je to lepsi vydrzela bych do zitra a pak bych to pripadne resila kdyby se to nelepsilo. Kdy jdes na kontrolu??? Do Repromedy staci brnknout a oni by ti rekli jestli se mas dojit ukazat nebo co a jak… NEBOJ, URCITE TO BUDE DOBRE!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.12.17 20:08
@pajinkapajinka
Děkuji za podporu. Teď je to tak, ze to fakt hledám na papíře, a je to lehký nádech. Ne, barva menstruační krve, spíše oranžová. Uvidím do rána a pokud nebude vůbec nic, nepujdu… jestli to ma dobre dopadnout, tak to dopadne. Jestli je to špatně ať to raději odejde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.17 20:33

@Sshelbby nemyslim si, ze je neco spatne. Pokud nekrvacis je to v poho. Jen na sebe davej pozor a hlidej se… ale to ti nemusim rikat. Myslim ze to je fakt jen z pretazeni a po odpocinku to bude fajn… kdyz tak, tak fakt nevahej do Repromedy zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.12.17 21:27

Holky, neužijete některá? Zdarma pošlu, mám místo Climary Estrofem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.17 12:33

@Sshelbby jak to vypada??? Vsechno v poradku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.12.17 12:35

@Sshelbby raději si tam zavolej nebo zajeď nevím jak to máš daleko, ale jistota je jistota. Já ani nešpiním ani nekrvácím, ráno jsem si dělala test sice ne z raní moči, ale i tak je čárečka slabší než úplně první test. Ano volala hcg 37,3 a dnes jsem se v tom jen utvrdila - je po všem! :,( Takže přemýšlím, že vysadím utrogestan to už nemá smysl ať dostanu menses a teď dilema, buď zkusit poradu s genetikem, máme dvě mozaicistní embrya nebo celé IVF :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Kašlu na peníze, ale zas znovu celý psycho a chtěla bych to ještě nejlépe tento cyklus.
Hlavně buď v klidu špinění nic nemusí znamenat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.17 12:47

@gzirafka :,( ach jooooo. To me mrzi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.