1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
20.12.17 17:51

@Potkyš my jsme v lete meli diky stereoidum spermiogram na nule, ale ted jsme byli znovu, vysadil a nasadil vitaminy a uz je spermiogram zase v poradku. Ted cekam na menzes a zacnu stimulovat. Mela bych to dostat za tyden. Jen nevim, proc mi v lete chtel dat dlouhy protokol a ted kratky :think:.. jinak budeme mit icsi, pcsi a macs, tak uvidime. PGD mit nemusime, nejsme prenaseci tech genetickych vad podle vysledku z krve. Snad to vse klapne. Holky davaji vam i prednison a anopyrin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.12.17 18:58

To je super, že vitamínypomohly k lepšímu spermii. Prednison ani anopyrin neberu. @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.12.17 19:16

@Marcya Ahojky,moc děkuji. Taky jsem v 30 týdnu a dnes prcek měl 1320g. Na Oblinák chodím už od 22 týdne a rodit budu tam kvůli tomu rozštěpu., ale nástup do porodnice mám už mezi 35-36 týdnem tak se u mě moc nehraje na termín porod.Taky přeji krasné prožití vánočních svátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.12.17 22:49

@kelynka ahojky. Ja myslim ze prednison a a anopyrin uz davno nedavaji. Ja to dostala v roce 2014 pri stimulaci. A pri ketech uz jsem nic nenasazovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.12.17 10:03

@Pindrušenka tak to jsem ráda, že jsi v pořádku a malý prospívá. Přeju Ti, ať ještě vydrží co nejdéle v bříšku a poklidné svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.12.17 20:02

@kratjana ano prave mi prijde, ze v posledni dobe uz moc tyto leky nedavaji. Nevim, ale co tak sleduji tak moc uspechu ted nemaji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
21.12.17 21:13

@adrusenkaaa adri občas sem Zajdu na cumendu moc ti držím pěsti ať to tentokrát vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.12.17 07:18

@TerezaRyš Terezko moc dekuji :hug: jak si uzivas materstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.12.17 13:58

No užívám užívám :-)) malý bude mít v lednu rok… Strašně to utíká až je mi z toho smutno… Prošli jsme si trošku peklem, kdy jsme byli měsíc v nemocnici, z ničeho nic začal zvracet (naučil se to jako zlozvyk) a dopracoval to až na to že byl na kapackach podvyživený takže jsme ho to museli odnaučit. No šílené… Ale jinak super… Moc ti preji aby sis to už taky začla užívat!!! Určitě to vyjde!!! Kdy jdete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.12.17 19:20

@kelynka a ja bych prave rekla ze i jo :) bylo tu obdobi kdy na tehle diskuzi jsme nebyla tehotna ani jedna a to bylo stresujici. Ver a bude ti prano ;) kdybychom meli penize tak o prazdninach jdeme do druheho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.12.17 19:21
@TerezaRyš píše:
No užívám užívám :-)) malý bude mít v lednu rok… Strašně to utíká až je mi z toho smutno… Prošli jsme si trošku peklem, kdy jsme byli měsíc v nemocnici, z ničeho nic začal zvracet (naučil se to jako zlozvyk) a dopracoval to až na to že byl na kapackach podvyživený takže jsme ho to museli odnaučit. No šílené… Ale jinak super… Moc ti preji aby sis to už taky začla užívat!!! Určitě to vyjde!!! Kdy jdete???

Za to ted je z nej otasanek 8o :jazyk: :potlesk: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
25.12.17 20:10

@kratjana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak je to trošku burticek, neříkám :mrgreen: ale počkej na jaro a léto jak to vybeha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.12.17 13:04

@Sshelbby ahojky tak co ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.17 13:22

@Sshelbby tak jak to vypada??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.12.17 16:00

Ahoj holky. Miminko má 11mm a dneska nám ukončili léčbu v Repromedě a budeme chodit už ke své dr. A co vy? Jak jste dopadli? Jak se vám daří? Jste doufám plné sil po Vánocích… potřebujeme je všechny ať máme před sebou jakou-koli životní etapu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.