1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
2.1.18 14:42

@kelynka ahoj Kelynko. Nas yo cele stalo 100000 ;( ale dulezite je ze to vyslo.
Pokud mas imuno ok tak bych si na lecixh netrvala. Oni vi proc to nedavaji. Co vim tak se to nedava uz nikde. A v praze u Malickove na imunologii( odbornice siroko daleko) mi rekla ze prednison bys musela brat tak tri mesice pred transferem aby mel ucinek.
Intralipid jsem mela taky ale ne proto ze bych mela spatne vysledky ale proto ze uz jsme meli posledni embryo(6.pokus) a Hromadova uz nevedela co s nami. Jsem ji za to vdecna. A taky mesic pred transferem mi domluvila scratching ( to tam nikdy nedelali) a vyslo to. Pri dalsim pokusu budu vyzadovat rozhodne toto. Drzim pesti

Vsem vam tu holky preji aby i vy jste se dockaly stesti jako ja. A jak uz tu nektera psala tak i ja vzdy verila ze mimca se dockame kazda jen to chce cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.1.18 14:48

@kratjana ahoj :mavam:…anopyrin nema spojitost s imunem. V Heliosu ty leky davaji… No ja jsem ty leky uzivala u prvniho pokusu a vyslo to a u druheho taky a vyslo, ale anopyrin mi vysadili na pohotovosti kvuli spineni a miminku prestalo byt srdicko :zed:… u dalsiho pokusu uz mi leky nedali a nevyslo to. Uvidim jeste to proberu s doktorem… No ja kdyz spocitam ty vsechny pokusy tak jsem taky na 50ti tisicach a ted zaciname nove ivf, takze uvidime kolik to cele bude stat, ale hlavne aby to vyslo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
3.1.18 21:18

@Mellisa 012 Čtu si tuto diskusi a vidím, že už máš po imunilogii. Udělali ti ji bez problémů? U mě se tamní Dr. hodně naštvala, když jsem si ji vyžádala a byla dost nepříjemná a pořád se tomu chtěla vyhnout, že jsou to drahé testy. Byla jsem zklamaná, protože jsem na ni slyšela jen samou chválu. Udělala ji jen z mé krve a po manželovi nechtěla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
4.1.18 09:59

@Potkyš držím ti moc pěsti, teď už to prostě musí klapnout :hug: A kolik jsi měla ty NK buňky? Mě dělali v Repro taky imuno, našli mě sníženou hladinu vitamínu D. To mě u nich trochu štve, že udělají testy, a pak řeknou lehce zvýšené, lehce snížené,… a nedávají papír z výsledky do ruky :?.
@gzirafka to už budeš mít konzultaci za chvilku, zkus se na tu vyšší dávku gonalu zeptat, já třeba začínala na 175 jednotkách a pak mě ji až do konce zvedli na 200.
Co ty mozaicistní embrya, jakou by měly vadu? Nám řekla Tokareva, že embryjku chybí dva chromozomy, že záleží, jak by se po vložení dál vyvíjelo, že to nemusí znamenat nic, ale může to být i potrat. Trochu se divím, že taková vůbec zamrazují, každá přece toužíme po zdravém miminku. Ale to, jestli se narodí zdravé, se pozná stejně až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
4.1.18 10:09
@labelinka píše:
@Mellisa 012 Čtu si tuto diskusi a vidím, že už máš po imunilogii. Udělali ti ji bez problémů? U mě se tamní Dr. hodně naštvala, když jsem si ji vyžádala a byla dost nepříjemná a pořád se tomu chtěla vyhnout, že jsou to drahé testy. Byla jsem zklamaná, protože jsem na ni slyšela jen samou chválu. Udělala ji jen z mé krve a po manželovi nechtěla nic.

Ano bez problémů, měla jsem z prvního KET zamlklé t. :( naposledy jsem imuno měla dělané v roce 2012, ještě u mého gynekologa, tak jestli se něco nezměnilo. Krev braly taky jen mě.
Chodíš do CAR? Tak ať máš jen dobré výsledky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.1.18 14:19

Děkuju. Taky mě štvou, že neřeknou číslo, ale jen zvýšené, snížené, pozitivní, negativní… Já se rovnou zeptala Hromadové na přesný číslo. Takže mám 0,68. @Mellisa 012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 15:54

Chodím právě do Repromedy. Do CAR mě poslal můj gynekolog a říkal, že u mě může být problém právě v imunitě, jelikož mám autoimunní nemoc s vysokými protilátkami. Proto byl manžel neústupný a nenechal se odbýt a za vyšetřením si stál i přes nepřízeň Dr. Ale nakonec u mě vše naštěstí v imuno v pořádku. Momentálně mám týden po OPU a 4 mrazáčky :) @Mellisa 012

Příspěvek upraven 04.01.18 v 16:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 16:05

@Mellisa 012 Mě právě taky štve, že řeknou prd, tak jsem si kopie některých zpráv vyžádala. Nedávají je rádi, ale ze zákona je dát na požádání musí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 16:36

@labelinka kolik jsi mela po odberu vajicek? Me ceka OPU asi v nedeli nebo v pondeli. Zitra mam dalsi utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 16:42

@kelynka na ultrazvuku 2 dny před OPU viděla Dr. 20 folikulů, v den odběru říkala, že odebrali 12 a v nich bylo 6 vajíček, všechna zralá a všechna se oplodnila. Do stádia blastocysty vydržely 4 a ty zamrazili. Kvůli OHSS se nedělal ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 16:46

@kelynka Držím palce, ať to dopadne co nejlíp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 16:49

@labelinka tak to jsi mela hodne folikulu, snad budu mit i ja… Budu drzet pesti, at to vyjde, jak ti embryjko zavedou :hug: Ja jsem u prvniho ovf mela akx ohss. Malo jsi pila, ze? Doporucuje se hodne pit, tak snad se k tomu dokopu, na tekutiny jsem lajdak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 16:49

@labelinka kolik jsi pichala jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 16:57

@kelynka Děkuji :srdce: Pít jsem se snažila (ale jsem v tom taky děsná, normálně mi stačí tak půl litru na den). Je to asi tím, že jsem měla docela dost folikulů i při nižžších dávkách hormonů a k tomu poměrně velké bolesti vaječníků, aspoň tak jsem to pochopila podle řečí dr. Navíc jsem někde četla, že už podle hormonálního profilu, lze poznat, komu ten syndrom hrozí více, tak možná něco vytušili i z toho a byli obezřetnější, nevím. Oni nic konrétního říkat nechtějí.

Mám celkem vysoké AMH, tak jsem píchala jen 150 a na předposlední kontrole mi to zvedl dr. na 225 - bylo jich dost, ale některé ne dostatečně velké. A jak to máš ty?

Příspěvek upraven 04.01.18 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 17:06

@kelynka Tys chodila nejprve do Heliosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.