Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš tak to moc drzim pesti at to vyjde
Kolikaty je to pokus?
@kelynka já začínala s 175 jednotkama gonalu, po pár dnech mě to zvedli na 200. Hodně štěstí, ať se urodí co nejvíc kvalitních vajíček.
@Potkyš hodně štěstí, ať na tebe vykouknou krásné //
. Kolikátý DC jsi měla transfer? A bylo něco jinak, jak v předchozích dvou Ketech?
Jinak ahoj holky, já byla 16.12. na druhým KET, ale povánoční zázrak se u mě nekonná
, hodně jsem tomu věřila, že se povede, ale dnes 14 dní, kdy jsem měla testovat, tak sněhobílo… tentokrát jsem měla první kontrolní ultrazvuk 11 DC, folikul 17 mm, měla jsem píchnout večer ovitrele a přidala mě od tohoto dne i 1-1-1 estrofem, že to pomůže trochu sliznici. KET jsem měla už 16 DC
, klid o vánocích a prd. V úterý na krev. Nevíte dělá se v tomto případě i ultrazvuk, když test je negativní? Vím, že se mají všechny léky brát až do výsledků krve, ale nač brát esrofem a utroš, když to nevyšlo…
Jinak vám všem přeji hezký a úspěšný Nový rok, ať už je pro nás všechny úspěšný a pěkně se zakulacujem a ti co mají už miminka v bříšku, tak krásná a usměvavá miminka ![]()
@Mellisa 012 Ahoj děkuju. Já tentokrát píchala ovitrlle už 10DC. Folikul 16mm a sliznice skoro 8mm. Transfér byl 17 DC. Takže jsem píchala o dva dny dřív než v předchozích KETech. Navíc jsem dostala infuzi intralipidu a šla na akupunkturu.
Pokud je krev negativní, tak se jde rovnou do ambulance. Ultrazvuk se nedělá.
Mrzí mě, že ti to nevyšlo.
Máš ještě nějakýho frostíka?
@Potkyš tak tfuj tfuj at to vyjde
![]()
@Mellisa 012 dekuji
… Moc me to mrzi, ze to nevyslo
Mate jeste mrazacek? Holky, to je hruza… tolik penez to stoji a jeste to pak nevyjde ![]()
@kelynka Děkuju
Teď už snad jo.
Kdyby aspoň byla nějaká garance, že se to povede, když do toho člověk vrazí tolik peněz.
@Potkyš jj presne tak, ty ceny jsou silene
Nam dali predbeznou kalkulaci a je tam cena skoro 43tis
Jinak posledni dobou uz nedavaji prednison a anopyrin, ale ja si ho urcite vyzadam. Prijde mi, ze to neni zbytecne uzivat. Mela jsem dva pokusy s temato lekama a vyslo to a treti pokus byl bez leku a nevyslo to ![]()
@kelynka Nás to vyšlo na 70 000 kč.:cert:
Pokud ti ty léky pomáhají k mimču, tak určitě si o ně řekni. Občas je potřeba si nějaký věci u doktorů vydupat. Přece jen si nejdeš koupit rohlík za 2.50 kč…
Holky přeju vám do Nového roku hodně zdraví, štěstí, peněz a pevných nervů. Posílám čápy, aby vám ( a samozřejmě i mě) přinesly vytoužené 2 //.
@Potkyš tyyyy jooo a hned dva
. Hodne stesticka pri ceste za miminkem ![]()
@Potkyš fuhaaa, tolik??
Co jste vse meli?? Jinak co se tyce tech leku, tak je driv davali kazdemu, nevim proc uz je nedavaji ![]()
Holky, já taky všem přeju hodně plodný rok a hodně zdravých miminek, snad se brzy všechny dočkáme.
My se chystáme na KET teď v lednu, už na čtvrtý pokus, tak snad už to konečně vyjde. Už jsme tak na 80 tis. ![]()
@Potkyš @kelynka holky, moc děkuji
, máme ještě jednoho mrazáčka a jedno mozaicostní embryo- to bude na konzultaci s genetikem. Pobrečela jsem si, ale musím jít dál, člověk si říká, že když máme ICSI, MACS, PK, genetiku, imuno v pořádku, tak kde je problém, ale celé je to prostě o štěstí ![]()
@Potkyš ty jsi měla proč intralipid, měla jsi nějaký problém v imunu? Moc pěkné přání, jsi nám poslala, doufám, že se miminek všechny dočkáme ![]()
@kelynka ptala jsem se, jestli by mě nedali preventivně prednison nebo anopyrin, a prý, když u mě podle testů není žádná indikace, že by to bylo spíš na škodu. Jinak, za naše první IVF jsme dali kolem 65 000, je to pálka ![]()
Krásný Nový rok, holky! ![]()
@Mellisa 012 hmm driv ho davali ten prednison i anopyrin vsem a na skodu to vubec nebylo, jinak by ho nedavali
Takze taky jste platili hodne, tak jsem zvedava jestli budeme platit tech 43tis nebo to bude vic
Ten intralipid nabizeji nebo si o neho musim rict? Jak ta aplikace probiha a na kolik vyjde?
Příspěvek upraven 31.12.17 v 22:20
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.