1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
5.1.18 16:15

@Potkyš Čauky, jak se ti daří? Moc držím palečky a myslím na tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:20

@labelinka aha, tak treba nepraskly.. Stejne je to velky byznys tady to umele oplodneni… Dnes jsem mela na utz nejakou novou doktorku, jmeno nevim, ale vubec mi nesedla. Vedela jsem toho vic jak ona. Pry da odber na utery, rikam ji, ale to uz bude pozde, kdyz uz maji folikuly dnes 17mm a chtela abych jeste stimulovala dva dalsi dny. Potom se radila se sestrou, ta samozrejme rekla to co ona, protoze nebude zpochybnovat jeji schpnosti a potom kdyz videla, ze se mi to nezda, tak rekla, ze jde se jde poradit za dr Hromadovou… Potom se vratila a rekla, ze to dame na to pondeli jak jsem ji ja rekla, ze i dr Hromadova rekla, ze lepsi ten 11DC… Zitra posledni davka gonalu a vecer ovitrelle. Musim jeste poresit stitnou zlatu. Dnes jsem si volala na vysledky a jsem predavkovana, hodnotu tsh mam 0,01 takze ted par dni nebudu brat a pokud tsh stoupne tak pujdu na ET, pokud ne tak az pristi mesic :zed: Vse je spatne :pocitac: I tech vajicek mam malo :,(… Tusim jen 8 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:21

@Potkyš jj dnes uz je mi lip…, dekuji :hug: uz piju hodne vody a mozna ty potize mam i tou vysokou davkou letroxu kdyz jsem predavkovana :zed: Uz at je pondeli, mam strach, ze ten vysledek nebude nic moc :,( Jsou to nervy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 16:24

@kelynka To je dobře, že ti je lip. :hug: Takže OPU bude v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:25

@Potkyš ano v pondeli, snad nejake vajicka budou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 16:28

@Sshelbby Ahoj,já nevím… asi dobře…Po KETu 5 dní jsem cítila podbříšek a pak od 6 dne nic… Začínám být lehce nervózní… Ale ještě pořád myslím pozitivně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:30

@Potkyš drzim ti moooc pesti :hug: Ja uz jsem 6den mela dusika :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.1.18 16:34

@Potkyš
Nooo, myslím ze to je na dobré cestě. Já měla ducha 5tý den a šla jsem jako samoplatce na krev a HCG 90, tak jsem takhle byla tři dny po sobě a rostlo to jak mělo… při prvních dvou pokusech menstruace vždy do týdne, kamarádka, také do týdne menstruovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 16:37

@kelynka Joj už to dočítám. Nebyla to Turčanová? Co jsem tak slyšela, tak s ní nejsou klientky moc spokojené. Mám pocit, že bude repromedě dělat negativní recenze. Já musím zaklepat, že jsem se s ní setkala jen jednou a to, když mi Hromadová říkala negativní výsledky po KETu někdy v září a Turčanová s ní byla v ordinaci. Jak je možné, že ti nepohlídali tu štítku a jses předávkovaná? Tak i 8 oocytu je dobrý, když ve všech budou zralá vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 16:40

Holky jsem 9 den po KETu a na test nemám odvahu!!! Jsem vybobkovaná!!! Mě MS nepřijde, mám vyzkoušeno, že mi jí utroš udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:40

@Potkyš ano byla to Turcanova :zed: Stitnou mi hlidaji. Prave pred stimulaci jsem ji byla zkontrolovat a tsh jsem mela silene vysoke asi pres 20 a dr Kafka rekl, ze si to mam poresit na endokrinologii, ze u stimulace ta hodnota nevadi. Na endokrinologii dr navysil a zrejme az moc, kdyz jsem predavkovana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:41

@Potkyš tak 9den uz je rozhodnuto a uz to neovlivnis :andel: Ted uz musi byt test behem celeho dne bud pozitivni nebo negativni… moooooc ti drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:44

@Potkyš ale mas muj obdiv, ze jsi tak dlouho vydrzela :hug: Ja jsem hrozny zvedavec, nevydrzim netestovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 16:47

@kelynka Co jsem vyčetla tady na miminu, tak holky co měly duchy už od 7 dne, tak jim to vyšlo. Po 1 KETu jsem testovala 9 a 10 den a byl pidi duch co nesílil, digital ukázal + 1-2 a bylo to biochemické. Po 2 KETu jsem už od začátku věděla, že to nevyšlo a test bílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 16:48

@Potkyš a kdy planujes testovat?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.