1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
8.1.18 11:21

@Potkyš
To mě moc mrzí, věřila jsem s tebou a moc držela palečky. Kolikaty si teď měla pokus? Ber, to tak, že to proste budeš zkoušet než to nedopadne!!! A ono se zadari, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 12:28

@Potkyš dekuji moc :hug:… Presne to jsem jim rekla, ze kdyz uz platim tolik penez tak bych chtela mit tu nej peci, kterou si vyzadam. Jsem rada, ze mi to povolili… Hromadova nechtela, porad se ji zastavala a potom se objevil ve dverich Kafka a rekl, ze v tom problem nevidi, ze i kdyz ma ambulanci, tak si odskoci… Nakonec odebrano 9 folikul a z toho 6 vajicek k oplozeni. Zitra budou volat jak dopadlo oplodneni… :andel: Jinak jsem si i vyzadala ten prednison a anopyrin :lol:, ktery uz nedavaji a predtim ho davali kazdemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 12:31

@labelinka Tak to ja si zase reknu co si myslim, jeste kdyz to mam platit… Ja uz mam doma dve dcery, jedna 14let nevlastni a moje z umeleho 6let, mela jsem dvojcatka, ale syn umrel par dni po porodu… Prozila jsem uz hodne zleho, takze to co si myslim jim reknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 13:14

Byl to třetí KET. @Sshelbby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 15:26

@kelynka to me moc mrzí…to musela být strašná bolest :( ale z dneška máš hezký výsledek a věřím, že jeden z nich spatří světlo světa co nevidět :srdce: nám taky oplodňovali 6 vajíček :) a bude ET nebo až KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 15:43

@kelynka Je dobře, že si se ozvala a vydupala ty léky. Nejsme ovce! :cert: Ano jsme laici a oni odborníci, ale musí být vidět z jejich strany snaha nám pomoct k mimču a zkusit všechny možný varianty. A né jen krčit rameny, říkat jste zdravá a příště už to vyjde a natahovat ruku pro peníze. Chápu peníze jsou vždy až na prvním místě, ale tady jde taky o psychiku a slušnost. Uvidím ve středu ke komu půjdu na konzultaci a co mě poví. Vlastně vím… je mi to líto, ale druhé IVF se určitě povede… :roll: Když se zeptám co ještě můžeme otestovat, tak se mi budou snažit vnutit ERA test za 60 táců… :poblion: Jsem se nějak rozjela… Jsem nas. raná… a do středy vychladnu a budu doufat, že budu odcházet z RM s novým plánem a pozitivní energií. Pokud né, může se stát, že půjdu jinam. CARů je v Brně mraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 16:23

@labelinka byla a doted nejsem z toho venku a nikdy clovek nezapomene… Ja jsem velky smolar, snad uz bude lip… Snad se podari sourozenec, aby zaplnil misto naseho ztraceneho chlapecka :andel: Mel by byt ET, ale jeste si budu volat na endokrinologii, jestli mam stitnou v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 16:29

@Potkyš mas pravdu a prijde mi, ze o co si clovek nerekne, to nema… Stoji to tolik penez a kdyz to potom nevyjde, tak je i psychika v haji. Jim klienti budou prichazet stale, je silene kolik lidi nemuze mit deti. Dnes byla plna cekarna… IVF je velky byznys co si budeme… :zed: Budu ti drzet pesti, aby to vyslo :hug: Je super, ze to nevzdavas :andel: Verim, ze se urcite miminka dockate :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 16:50

@kelynka Nevzdávám, protože nejsem smířená, že budu žít bez dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 17:44

Holky a k čemu ten prednison a anopyrin je? Abych si to kdyžtak taky při KET zařídila.
A potřebovala bych poradit…já nevím, jestli to co mám se dá už považovat za MS nebo ne. Vždycky 1 den lehounce zašpiním a druhý den ji mám v plné palbě - velké bolesti, že bez prášků bych nemohla ani existovat a silné krvácení. Včera hnědé špinění a dneska je už podstatně silnější, ale stále hnědé a vůbec nic mě nebolí. Mám se objednat na kontrolu 10.-12. den cyklu, ale momentálně jsem zmatená a nevím jestli už mám dnešek počítat nebo ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 17:54

@labelinka Musí být červená krev. Uvidíš jestli se to nerozjede do zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 18:14

@Potkyš díky.

Anopyrin už chápu, ten bude nejspíš kvůli ohss, kdy se mění hustota krve. A ten prednison? Čemu pomáhá? Vím, že se bere, když je imunologický problém…ale jinak je to v čem výhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.1.18 19:38

@Potkyš to je mi líto, že to tak dopadlo, nesmíme to vzdávat, ale je to těžký. Já jdu zítra na uz a uvidíme, jak na tom bude sliznice, že bysme šli do čtvrtého ketu.

Holky, ta nová doktorka je tak hrozná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 19:51

@solat Držím palce ať je vše na utz vše nachystané na KET. :palec:

Já tu novou neměla, ale co jsem si přečetla od holek, tak spíš nezkušená…? Kelynka s ní má negativní zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.