1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
10.1.18 12:59
@kelynka píše:
@Mellisa 012 holky, na stitnou opravdu pozor, je to opravdu velmi dulezite, aby hodnoty byly ok a v tehu se to musi sledovat… Ja sama jsem kvuli tomu potratila po ivf po 10tydnu. Vyskocilo mi tsh, dr navysoval pomalu a tsh neklesalo a doslo k potratu :,(

Toho se přesně bojím…mně řekla Dr., že jakmile se dozvím, že jsem těhu, mám okamžitě zvýšit dávku (řekla i na kolik) a ať se ihned objednám. Snad to podchytí dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.1.18 14:15

Mě embroložka volala každý den dokud z nich nebyly hatchujici blastocysty, které šly do mrazáčku. Někdy volala až odpoledne… @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.1.18 15:32

Krev = 0. Mám se objednat k Hromadové a probrat s ní co dál. Volný termín má až 2.2… My teď s přítelem řešíme jestli zůstat nebo jít do jiného centra. Stejně než se začne něco dít, tak bude minimálně duben. Ale nebojte pořád sem budu čumět. Mě se jen tak nezbavíte… :mrgreen: Holky všem které čekáte na 2 čárky přeju ať je brzo najdete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.18 17:09

U nás byl dnes manžel kvůli špatnému spermiogramu na urologickém vyšetření a našli mu tam něco divného. Dr. se bojí, jestli by nemohlo jìt o rakovinu. Víc by poznal, kdyby do toho říznul, ale to by se mu ještě víc pak zhoršilo spermio, takže to bude zatím pozorovat a udělají mu různé odběry. Takže teď už začínáme uvažovat i o zmražení sperma…je mi z toho na nic…kde je spravedlnost na tom světě..ti, co děti nechtějí, plodí jak myši a zbavují se jich a ti, co by za ně dali cokoli, je mít nemůžou… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.1.18 17:42

@labelinka Taky to nemáte jednoduché. Držím palce ať to hlavně není rakovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.18 18:58

@Potkyš to mě mrzí, přeji, ať ten další pokus je ten šťastný! :andel: Pokud půjdete jinam, tak tu pak poreferuj, jaký je tam rozdíl. Taky si říkám, že na další pokus bych šla do Heliosu.

A díky, taky doufáme, že to nebude rak :( už jsem to dneska řádně obrečela. Hromadová nám doporučila, ať si to vyšetření udéláme, jelikož tchyně zemřela na rakovinu prsu a u mužů se to může objevit právě i ve varlatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.1.18 20:15

@labelinka Taky mě napadl Helios. Ale ono je těžké se rozhodnout pro CAR? podle recenzí má každý něco…
Pokud mají rakovinu v rodině, tak je lepší se na to nachystat a nechat si udělat veškerá vyšetření ať máte do budoucna klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.1.18 23:08

@Potkyš tak to je zvlastni, ze mne jeste nevolala 8o. Ja jsem mluvila jen s dr Kafkou… Snad je vse jak ma byt :roll:
Jinak moc me mrzi, ze to nevyslo :,( :hug:… Verim, ze se miminka urcite brzy dockate :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.1.18 23:09

@labelinka to je silene :,( :,( :,(… Moc me to mrzi :,( :hug:… Snad to bude v poradku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
11.1.18 08:07

@kelynka Taky jsem byla nervózní. Každé ráno jsem se klepala jako ratlík ať už zazvoní telefon a pak když jsem viděla na displeji embriologie, tak jsem nebyla ani schopna ho zvednout. Mozek přestal fungovat. Vždycky jak jsem položila telefon, tak jsem hned zapomněla co mi vlastně říkala. Pokud ti dneska nezavolá, tak tam brnkni odpoledne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.1.18 13:25

@kelynka mně třeba Tokareva přesně řekla, které dny mi zavolají hned po odběru. A embryoložka mi to ještě zopakovala, když volala kolik se jich oplodnilo.

A děkuji za podporu, je mi z toho na nic. Manžel to překvapivě nese líp než já. Už se smířil i s možností, že mu varlata odstraní…já ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.18 12:27

@labelinka ja jsem jeste s embryolozkou vubec nemluvila. Jsem jen ve spojeni s dr Kafkou. Kdy se vola, kdy bude vlozeni? Jsem z toho nervozni uz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.1.18 12:28

@labelinka jinak neumim si to ani predstavit, co prozivate :,(. Drzte se oba :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.1.18 13:42
@kelynka píše:
@labelinka ja jsem jeste s embryolozkou vubec nemluvila. Jsem jen ve spojeni s dr Kafkou. Kdy se vola, kdy bude vlozeni? Jsem z toho nervozni uz :zed:

To já netuším, ET jsem ještě nepodstupovala, tak bohužel nemůžu poradit. Maximálně bych ti mohla dát tel. číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.1.18 13:43
@kelynka píše:
@labelinka jinak neumim si to ani predstavit, co prozivate :,(. Drzte se oba :hug: :hug:

Díky za podporu. Dnes byl manžel na odběrech a ve středu budeme vedět asi víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.