1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
14.1.18 17:39

@Tralalajda ja mam 4 mrazacky, rikala jsem si, ze to vydrzim jeste u nich a kdyztak cele nove IVF pak v Heliosu. Do Repromedy jsem sla na doporuceni zname, co ma z 1 IVF 2 deti v rozmezi 3 let. Nejprve 1.KET, z toho maji holcicku a po trech letech 2. KET, taky hned napoprve vyslo a maji chlapecka. A byla nadmiru spokojena, ze dr. Hromadove dodnes posila fotky deti. Ja treba uz takovym nadsenim nehyrim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 17:42

@Tralalajda Přítel je toho názoru, že to je tahání peněz z lidí. Kdyby to bylo k něčemu, tak ten ERA test dělají i jinde než jen ve Španělsku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.1.18 17:46

@labelinka Me to doporučila doktorka.No tak dr. Hromadova je nase lékařka byla jsem s ni spokojena, jenže jsem s ni mluvila naposledky po punkci, nevim jestli mam na ni smůlu, nebo se stará jen o nové zákazníky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.1.18 17:48

@Potkyš taky na to máme takový názor, to radši zkusim další Ivf a jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 17:53

@Tralalajda ja jsem Dr. Hromadovou mela 2× na zacatku a pak uz jsme se nevidely…nevim, jestli za to nemohl i incindent, ktery jsem tu dneska rozepisovala nebo je to nahoda. Kazdopadne mne nejvice sedla Tokareva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 17:57

@labelinka Já jí měla jen na rozpis stimulace a na konzultaci po 2KETu jinak jsem byla u zbylých doktorů… A to jsem její pacientka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 18:17

@Potkyš tak to asi davaji, jak to vyjde a neresi, kdo ke komu chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.1.18 19:17

Ahojky holky, ještě si Vás chodím pročítat. Mě se porod blíží a strach narůstá. Prcek má ten komletní oboustranný rozštěp obličeje. Ted jsem v 33 týdnu a mám vcestnou placentu. Mám z Repromedy 3 letou holčičku a ted čekám po druhém pokusu kluka. Když nám našli ten rozštěp tak mě hned poslali na plodovku, neváhala jsem a jak to bylo možné tak jssem šla. Po odběru mě začala odcházet plodová voda tak hned do nemocnice kde jsem ležela týden a plno doktoru mě posílalo na vyvolání porodu v 17 týdnu, ale já se řídila srdíčkem a přírodou a sestřičky mě podporovaly. Mám kamarádku v Repromedě kde pracuje jako sestřička a hned se ptala Hromadové na názor a ta mě posílala taky na potrat. Genetika dopadla u prcka celkem dobře, jen mu našli nějakou mikroduplikaci 18 chromozomu, původ neznámý. Tak nahnali na testy mě i manžela a tu mikroduplikaci našli u mě a manžel neměl nic nalezeno. Pak následovala v testech moje rodina a našli to u moji sestry. Tak zavěr byl že je tento nález benigního rázu s tím že u sestřiných dětí doporučují testovat v dospělosti a u našeho prcka v roce. Jinak ta plodová voda odcházela jen 24 hodin a po trochách a zhruba polovina plodovky tam zůstala, zbytek plodovky se do 14 dní doplnil. Držte se holky, sice nevím co mě čeka ale když cítím jak ten prcek ve mě bojuje tak já budu za něj bojovat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 19:53

@Pindrušenka to je silny pribeh. Preji, at vsechno dobre dopadne a oba to dobojujete do stastneho konce, kdyz uz jste toho spolu tolik zvladli! Chlapecek je silny bojovnik a urcite bude delat jen samou radost. Drzim palce a preji hodne sil. :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 20:17

@labelinka ja jsem se dneska dost zacala zajimat o obilnak.. Co jsem cetla, tak maji zajem pacientky lecit a ne jen tahat z lidi penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 20:34

@Pindrušenka Ahoj :mavam: Týjó už ve 33tt, to tak strašně utíká. Už víš kdy bude muset malej na operaci? Jestli hned po porodu nebo později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 20:42

Já se rozhodla jít do sebe a začala jsem cvičit. Potřebuju dát dolů aspoň 7 kilo. Jsem objednaná na mobilizaci páteře a ještě chci chodit na SM systém. Tak pokud po tom cvičení nechcípnu, :mrgreen: tak budu mít krásné a připravené tělo pro mimčo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 20:47

@Potkyš o cviceni jsem zacala dneska taky hodne uvazovat…z tech depresi jsem pribrala, emocionalni stradani jsem si zacala nahrazovat jidlem. Treba to spravne nastartuje organismus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 20:56

@labelinka Před hodinou jsem se vrátila z cvičení a cítím se skvěle, hlavně psychicky. Jen mám strach, že se ráno nepohnu… :lol: Takže doporučuju, běž do toho taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.1.18 20:57

@Potkyš Ahojky, záleží jestli bude po porodu v pořádku, kvůli té placentě mě budou kuchat dřív. Jinak doktorka říkala 4 den po porodu. Je celkem dost živej, kolikrát mám pocit že mě vyskočí z břicha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.