1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
17.1.18 18:37

Holky, ktere jste v obraze, dnes nam dle vysledku z krve bylo oznameno, ze se o rakovinu nejedna…jupiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 18:38

@labelinka
Nevěs hlavu i se špatným spermiogramem se dá něco dělat ;-) a věř tomu, že k mimi se dopracujete. Kolik mas embriek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 18:39

@Sshelbby a vy uz nejake detatko mate nebo cekate?
Mame 4 blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.1.18 18:41

Tak to je dobrá zpráva. :palec: @labelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 18:42

@Potkyš spadl ze me obrovsky balvan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.1.18 18:46

To věřím. Teď ještě pozitivní testik a budeš nejšťastnější na světě… :mrgreen: @labelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 18:52

@labelinka
Miminko je od listopadu na třetí pokus v bříšku. V dubnu registrace v Repromede, veškerá vyšetření, a na začátku září odběr vajíček a oplodněny 4 expandovane blastocysty :-) takže to pak šlo celkem rychle, dlouhé byli ty vyšetření, protože všechno bylo negativní testovalo se pořad na něco… a dneska jsem 11tt. A věřím, že každá má tu šanci, jen vyčkat na správný okamžik. U prvního pokusu jsem se hrozné upnula na úspěch a totálně mě to zdrtlo, u druhého to bylo a něco lepší a před třetím ketem řekl muž lékaři že pokud se to teď nepovede, ze to vzdavame, že je to naš poslední pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 18:54

@labelinka
Moc gratuluji, že se rakovina nepotvrdila!! To je ta nejlepší zprava pro začátek, teď už budou jen samé dobré zprávy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 18:58

@Sshelbby moc gratuluji a preji at je miminecko silne a zdrave!!! :srdce: snad se budu moci brzo pridat (po 3 letech cekani a neskutecnych depresich).
A dekuji, to podezreni a rakoviny jsem hodne obrecela, pri nasem stesti jsem uz cekala, ze to bude pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 19:01

@labelinka
Holka, jestli tě to uklidní tak nervy už budou napořád, teď sice mimi v brisku je, ale zase se stresuji aby bylo vše v pohodě, zítra jdu na krev a 30.11. na NT plus, a až po těch výsledcích se snad už trochu hodim do klidu… každé období něco provází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 19:04

@Sshelbby je mi to jasne…budu se bat az do konce tehotenstvi po vsem, co jsem tu nacetla. A hlavne se bojim, ze pak budu uzkostna matka, jestli se to vsechno podari. A to jsem vzdycky ty uzkostne nechapala.
Preju stesticko, at je vse v poradku a jste oba zdravi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 19:18

@labelinka jeeeeziiiis, tak to je super… zdravi je nejdulezitesi. Ted uz to pujde jako na masle :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 19:19

@pajinkapajinka kez bys mela pravdu :hug: dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 19:21

@labelinka
Upřímně k sobě teď přistupují opatrně, řekla jsem si že do 12 tt ( považováno za nejkritičtější období ) se budu opratrovat. Ale já jsem hrozné aktivní a pořad někde lezu, taham, a nevydrzim relaxovat. Tak teď jsem odbourala zbytečně tahání těžkých věci, přestala jsem cvicit tak intenzivně, ale jinak se chovam plné normálně a ani se jako těhotná necítím. Ráno úplně lehká nevolnost, ale to po chvilce ustava. Chci ale teď po 12 tt a podle toho jak ultrazvuk dopadne zacit lehce cvicit a dělat vscehno normálně. Doufám, ze úzkostná též nebudu a snad to tak bude. Budu ti držet moc palečky!!! Musí se to podařit :-) odkud jsi jestli se mohu optat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.1.18 19:33

@labelinka to je super zpráva, teď už to bude vše jen lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.