1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
14.1.18 12:59

@labelinka jsem rada, ze nejsem jedina komu se to nelibi.. V konecne fazy pokud nechcem cekat dalsi dva roky a verit na zazrak tak to stejne podstoupime, jen bych do toho sla nerada s tim, ze jsme nezkusili vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 13:00

@Potkyš no to je masakr!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 13:00

@labelinka :potlesk: PŘESNĚ! Peníze vždy až na prvním místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 13:05

@ji ta tak to urcite zkus a stuj si za svym, ale po sve zkusenosti vim, ze ti to nebudou chtit udelat, pokud jsi nepotratila nebo nemas autoimunitni nemoc. Ja mela 2 papiry (od gynekologa a endokrinolozky), ze ta moje autoimunni ŠŽ muze byt hlavni pricinou a i tak byl velky problem. Rikala jsem si, ze na dalsi pokus uz jdu do Heliosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 13:06

@labelinka presne takovy jsem z toho mela pocit. Za kazdou cenu nam hezkym zpusobem oznamit, ze neni jina moznost nez jim ty penize dat.. :/ i kdyz to tak mozna vypada, nejsem z tech co by se hroutily uz to mam za sebou takove stadium a beru to spis tak, ze nam stejne nic jineho nez umele nezbyde. A rikala jsem si to i pred verdiktem dr. Hromadove ale ted kdyz na to ma dojit, tak necitim vnitrne ze je to to co chci.. I kdyz miminko samozrejme chci. Nejradsi bych nasla jinou cestu.. :/ od pristiho tydne, zacinam chodit cvicit panevni dvo (znam hidne pripadu co se jim nedarilo a behem cviceni otehotnely) konci v breznu, tak kdyz se nezadari pujdem do IVF.. Ale radsi bych, samozrejme kdyby se zadarilo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 13:07

@ji ta a vy mate i spermio v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 13:14

@ji a ja treba uz zoufala jsem…chtela jsem dite ve 27, ted mi bylo 30 a porad nic. V sirokem okoli jsem jedina bezdetna a neustale se do me nekdo strefuje a ja uz to nedavam. Touha po diteti je uz tak silna, ze i kdyz ani ja jsem se zprvu s IVF nemohla smirit, ted jsem stastna, ze tu ta moznost vubec je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 13:36

@labelinka jj i spermio je naprosto v poradku. Me ted bude 27 a chtela jsem do 25… Ja ho taky chci ale vim, ze hroutit se nema cenu a nepomuze to.. :( nejvic me vzdycky dostane kdyz ti nekdo rekne nesmis na to myslet.. Jak na to sakra nemas myslet kdyz se o tom s nekym bavis? ???? je to o nervy. A vy uz mate ndjake pokusy teda za sebou a bezuspechu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 14:38

@ji ta ja do 30 byla jeste celkem relativne v klidu, ale ted uz jsem na tom psychicky bidne. Vcerejsek jsem probrecela, protoze kamoska, ktera me utesovala min.rok, zitra rodi. A nakonec je to ona, ktera bude mit svoje detatko a ja furt nic. Samozrejme ji to ze srdce preju, ale je mi to hrozne lito.
Tak u vas to zni pozitivne, jsi furt mlada a oba mate dobre vysledky, to mate porad hodne nadeje pred sebou. To ja osobne bych jeste do IVF nesla a taky jeste pockala. Ale je to jen vase rozhodnuti :) U nas ma manzel dost spatne spermio a podezreni na rakovinu, navic i muj vek…my uz cekat nemuzem.
U nas je to prvni pokus IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 15:49

@labelinka to s manzelem je mi lito, doufam ze to zustane jen u podezreni a nic se nepotvrdi.. :( a budu moc drzet palecky at to vyjde protoze vim jake to presne je. Ja mam tak kamaradku se kterou jsme si delali cca pred 3 rokama srandu ze bude tehotna driv jak ja a to ani nemela chlapa staleho. Je to 4 mesice co mi oznamila ze je ve 3tim mesici.. Samozrejme ze jsem to orvala.. Protoze je to hrozne nefer, kdyz se nekomu podari hned a nekdo musi cekat ale moc ji to preju.. Musis myslet pozitivne a snad to dopadne :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.1.18 17:17

Taky mi přijde ze jim jde jen o peníze. Kdyz jsme začala chodit do Repromedy, tak se chovali úplně jinak, do te doby než jsme podstoupili první KET, který byl neúspěšný. Pritel ma špatne spermie, me nic nenašli, všechno v naprostém pořádku. Při 2 neúspěšném KET mi udělali test na základní imuno. A na hemofilie. Samozřejmě ze testy na hemofilie dopadli špatně a jsem prý prenasecka, takže si ted budu pichat injekce na ředění krve.Ted mi jeste budou dělat test na podrobnější imuno.Jako nechápu když nam zezacatku dělali testy jestli nejsme prenaseci proč neudělali i tenhle test???Jsem tak naštvaná ze taky přemýšlím ze přejdu do Heliosu. Holky prominte ze jsem se tak rozepsala, ale musela jsem to ze sebe dostat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 17:24

@Tralalajda Já 3 nevydařený KETy a 70 tisíc v pr… Jsem zvědavá co vymyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 17:28

@Tralalajda aspon jeste nekdo neni spokojeny s Repromedou. Ja jsem z pristupu strasne zklamana. Jde jen o prachy, o nic jineho. Oni neplodnost neleci, jak se prezentuji, to by vypadalo uplne jinak. Jenze takhle k tomu asi stejne pristupuje vetsina center. Tezko rict.

Příspěvek upraven 14.01.18 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.1.18 17:29

@Tralalajda jj je to tak, tezky byznys!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.1.18 17:35

No to je hrozny.Me se nelíbí to jejich chování, člověk tam dojde po neúspěšném KET a oni jediný co řeknou kdy zahájíme další KET.Fakr bomba. Ted známa přešla z Repromedy do Heliosu a hned při prvním transferu otěhotněla. :potlesk: Zkusim další pokus a uvidím, přetahovat embrya do další kliniky se mi nechce, ale když na to tak dlabou, taky mi ted nabydli ÉRA test.????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.