1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
9.1.18 17:06

Jo jo zítra na krev. Test už jsem nezkoušela a pomalu vysazuju utroš a tablety co jsem dostala na aku. u už jsem s tím i smířená. Na sliznici dobře působí čerství červený grep. @solat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.1.18 17:17

@Mellisa 012 ahojky, dočetla jsem se, že máš autoimunitní štítnou žlázu, řešili to nějak u IVF? Já to mám taky a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval. Můj gynekolog mi ale říkal, že by to mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.1.18 17:19

@solat tebe teď taky čeká KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.1.18 19:57

@labelinka no snad jo, uvidíme jak na tom budu v pondělí. Teď to poprvní zkoušíme bez hormonů. Mám akorát čínskou med. a víno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.1.18 20:24

@solat mně taky Dr. říkala, že to nechá teď bez hormonů a uvidí, jak to bude. Je to moje 1. IVF celkově a první transfer vůbec. Ty už nějaké mimi máš? A červené vínko na sliznici pomáhá? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.1.18 21:01

@labelinka no můj už čtvrtý ket, tak se i dost bojím a doufám, že to vyjde. Děti ještě nemáme. Vy jo? A ke komu hlavně chodíš? Já k dr. Tokarevě. No někde jsem četla, že pomáhá. Já ještě piju čaj báby Radnické. A ještě si asi koupím ten grep, ale to nevím, jestli pozřu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.1.18 23:19

@labelinka tak to ti budu moc drzet pesti, at ti nic nebrani v ket a vyjde to :hug:
@solat dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.18 06:37

@kelynka děkuji :srdce:

@solat my taky ještě nemáme. 3 roky snažení a úplně marně. Po všech možných vyšetřeních jsme zjistili, že problém je jen u manžela. První pohovor a jedna schůzka byly s Hromadovou, na UZ mi vyšel většinou Kafka, jen ten poslední před OPU byla Tokareva a odběr dělala taky ona. Ta mi sedla nejvíce. Ale jsem z daleka, tak si nemůžu vybírat a chodím podle času, abych stihla dojet (přes 2 hodiny autem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.1.18 10:11

@labelinka i já jsem s dr. Tokareva absolutně spokojená na 100% a zrovna dnes jdu k ní si pro protokol, začnu již 2 IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
10.1.18 10:56
@kelynka píše:
@Mellisa 012 dekuji moc :hug:… Dnes mi volal dr Kafka a 5vajicek bylo oplodneno, tak snad se budou vyvijet :andel:
:potlesk: super, držím pěsti, ať všechny vydrží :andel: Jaké metody oplodňování jste nechávali?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
10.1.18 11:09
@labelinka píše:
@Mellisa 012 ahojky, dočetla jsem se, že máš autoimunitní štítnou žlázu, řešili to nějak u IVF? Já to mám taky a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval. Můj gynekolog mi ale říkal, že by to mohl být problém.

ahoj :) jen chtěla dr Hromadová vědět, kdy jsem měla poslední kontrolu na endokrinologii, beru Letrox 50 1 střídavě 0,5 teprv cca od loňského července, kdy z krve horm. profilu zjistili zvýšené protilátky, to že mám autoimunitní zánět jsem věděla dřív, ale můj gyndař to neřešil :roll: Bereš taky Letrox? Jaký problém? Vím, že může docházet k samovolným potratům, když se to nehlídá :zed:
A KETU se neboj :hug:, je to jen chvilička a super zážitek, když vidíš emryjko před sebou na obrazovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.18 12:38

@Mellisa 012 mám autoimunní hypotyreoiditidu a svysokými protilátkami proti ŠŽ. Léčím se od února a mám Eutyrox na střídačku 50 a 75. No už se moc těším na KET…jen jak tady čtu ty negativní zprávy, tak při svém pesimusmu nevěřím, že to výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.1.18 12:39

@Mellisa 012 holky, na stitnou opravdu pozor, je to opravdu velmi dulezite, aby hodnoty byly ok a v tehu se to musi sledovat… Ja sama jsem kvuli tomu potratila po ivf po 10tydnu. Vyskocilo mi tsh, dr navysoval pomalu a tsh neklesalo a doslo k potratu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.1.18 12:53

Holky, jak casto volaji ohledne vyvoje embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.18 12:56

@kelynka mně volali kolik se oplodnilo druhý den dopoledne po OPU a pak až za 6 dní, kolik bylo zamraženo. Jenže já jsem nešla na ET, tak to bude jiné.

Příspěvek upraven 10.01.18 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.