Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo jo zítra na krev. Test už jsem nezkoušela a pomalu vysazuju utroš a tablety co jsem dostala na aku. u už jsem s tím i smířená. Na sliznici dobře působí čerství červený grep. @solat
@Mellisa 012 ahojky, dočetla jsem se, že máš autoimunitní štítnou žlázu, řešili to nějak u IVF? Já to mám taky a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval. Můj gynekolog mi ale říkal, že by to mohl být problém.
@labelinka no snad jo, uvidíme jak na tom budu v pondělí. Teď to poprvní zkoušíme bez hormonů. Mám akorát čínskou med. a víno ![]()
@solat mně taky Dr. říkala, že to nechá teď bez hormonů a uvidí, jak to bude. Je to moje 1. IVF celkově a první transfer vůbec. Ty už nějaké mimi máš? A červené vínko na sliznici pomáhá? ![]()
@labelinka no můj už čtvrtý ket, tak se i dost bojím a doufám, že to vyjde. Děti ještě nemáme. Vy jo? A ke komu hlavně chodíš? Já k dr. Tokarevě. No někde jsem četla, že pomáhá. Já ještě piju čaj báby Radnické. A ještě si asi koupím ten grep, ale to nevím, jestli pozřu
.
@labelinka tak to ti budu moc drzet pesti, at ti nic nebrani v ket a vyjde to ![]()
@solat dekuji ![]()
@kelynka děkuji ![]()
@solat my taky ještě nemáme. 3 roky snažení a úplně marně. Po všech možných vyšetřeních jsme zjistili, že problém je jen u manžela. První pohovor a jedna schůzka byly s Hromadovou, na UZ mi vyšel většinou Kafka, jen ten poslední před OPU byla Tokareva a odběr dělala taky ona. Ta mi sedla nejvíce. Ale jsem z daleka, tak si nemůžu vybírat a chodím podle času, abych stihla dojet (přes 2 hodiny autem).
@labelinka i já jsem s dr. Tokareva absolutně spokojená na 100% a zrovna dnes jdu k ní si pro protokol, začnu již 2 IVF
@kelynka píše:
@Mellisa 012 dekuji moc… Dnes mi volal dr Kafka a 5vajicek bylo oplodneno, tak snad se budou vyvijet
@labelinka píše:
@Mellisa 012 ahojky, dočetla jsem se, že máš autoimunitní štítnou žlázu, řešili to nějak u IVF? Já to mám taky a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval. Můj gynekolog mi ale říkal, že by to mohl být problém.
ahoj
jen chtěla dr Hromadová vědět, kdy jsem měla poslední kontrolu na endokrinologii, beru Letrox 50 1 střídavě 0,5 teprv cca od loňského července, kdy z krve horm. profilu zjistili zvýšené protilátky, to že mám autoimunitní zánět jsem věděla dřív, ale můj gyndař to neřešil
Bereš taky Letrox? Jaký problém? Vím, že může docházet k samovolným potratům, když se to nehlídá ![]()
A KETU se neboj
, je to jen chvilička a super zážitek, když vidíš emryjko před sebou na obrazovce.
@Mellisa 012 mám autoimunní hypotyreoiditidu a svysokými protilátkami proti ŠŽ. Léčím se od února a mám Eutyrox na střídačku 50 a 75. No už se moc těším na KET…jen jak tady čtu ty negativní zprávy, tak při svém pesimusmu nevěřím, že to výjde.
@Mellisa 012 holky, na stitnou opravdu pozor, je to opravdu velmi dulezite, aby hodnoty byly ok a v tehu se to musi sledovat… Ja sama jsem kvuli tomu potratila po ivf po 10tydnu. Vyskocilo mi tsh, dr navysoval pomalu a tsh neklesalo a doslo k potratu ![]()
@kelynka mně volali kolik se oplodnilo druhý den dopoledne po OPU a pak až za 6 dní, kolik bylo zamraženo. Jenže já jsem nešla na ET, tak to bude jiné.
Příspěvek upraven 10.01.18 v 13:05
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.