1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
14.1.18 09:28

@ji ta hlavu vzhuru, kdyz jsou vysledky z genetiky, tak pak to jde celkem rychle. Taky jsme cekali 2,5 roku, nez jsme se odhodlali k IVF. Ja jsem v poradku a manzel ma horsi spermio, ale holky tady otehotnely i s horsimi vysledky, proto jsem porad doufala, jenze u nas se zadny zazrak nekonal. Plno kamaradek za tu dobu uz odrodilo, nektere stihly 2 deti, jedna dokonce 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.1.18 11:06

@Potkyš dekuji moc :hug: :andel: :hug:
@labelinka partner u toho byt muze… Zavedeni je stejne jako gynekologicka prohlidka, vylezes si na kozu, otevre si te a vlozi embryo a ty odchazis domu. Budu ti drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 11:12

@labelinka takze myslis, ze by jsme se IVF stejne nevyhly i kdyby nas na imuno poslali? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 11:48

@ji i kdyz je imuno v poradku, tak to proste jit nemusi jako nam. Znam osobne par, co maji naprosto vsechno v poradku, vsechna vysetreni, laparoskopie, nadprumerny spermiogram a dite jim nejde uz pres 5 let (a to ji bylo 20, kdyz zacali). Na IVF nemaji penize, takze jim nezbyva nez doufat. A znam par, co s pouhymi 2% spermii ma uz 2 deti a prirozene. To je proste neco mezi nebem a zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 11:59

@ji ta a tys uz tehotna byla, ze te chce Hromadova poslat na imunologii? Mne totiz za zadnou cenu poslat nechtela, museli jsme si to vyloženě nepříjemně prosadit a obhajit sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 12:24

@labelinka ona me prave poslat nechce, dala na vyber jak dal postupovat takto.. Bud se dal snazit bez hormonu.. Nebo dostanu hormony, a budou me sledovat.. (coz uz delal muj gynekolog 3 mesice) a nic se nedelo. Nebo laparku vejcovodu ale to nam v podstate nedoporucila ze i kdyby tam neco bylo tak nas poslou na IVF a kdyby tam nic nebylo tak to stejne nas problem neresi a nebo hned zacit resit IVF. Ja bych ale osobne radsi prosla vsechna vysetreni nez hned IVF. Proto se ptam zda ta imuno k necemu je, i kdyby tam neco bylo jestli by to lecili nebo zas jen doporucili IVF.. A misto laparky bych chtela HyCoSy. Tak ji zitra asi zkusim zavolat a zeptat se nebo si to spis vydupat. Na IVF prece muzem i potom a ne hned.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 12:32

@ji ta Imuno je drahé, tak testy většinou dělají až po nevydařeném transféru nebo po potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 12:36

@Potkyš to me chlava nebere. Proc to ma teda repromeda primo jako v nabidce vysetreni ktere provadi pred IVF? Takze se na to podle Vas mam vykaslat a nechtit to? Jit do umeleho a kdyz se nezadari tak doufat, se nas poslou na imuno? Achjo… Opravdu by me nenapadlo, ze budem mit takovy problem otehotnet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 12:47

@ji ta nevim co je na tom pravdy, ale slysela jsem, ze v Heliosu delaji imuno automaticky. Ja mam prave autoimunni stitnou zlazu s vysokymi protilatkami, tak diky tomuhle argumentu mi to nakonec s nelibosti udelala. Jinak se to fakt dela az po nevydarenych pokusech. Kdyby to vyslo spatne, nasadi kortikoidy (Prednison) a lecba je cca 3 mesice.

Příspěvek upraven 14.01.18 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 12:48

@ji ta Pokud si to hradíš sama, tak ti udělají cokoliv… Ale jak je to na pojišťovnu, tak k tomu musí být důvod, jinak jim to pojišťovna neproplatí… Rozhodně na to nekašly. Zavolej doktorce a zkus si to vydupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.1.18 12:51

@Potkyš dle meho, kdyz to ma Repromeda vypsane ze to delaji tak by taky meli ne? A ne cekat az ty taky das nemale penize i kdyz to hradi pojistovna a pak zjistit, ze je tam nejaky banalni problem co vyresi leky… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 12:51

@Potkyš @ji ta jako samoplatce to ale snad stoji okolo 7tis. Nez jsme do toho sli, zjistovala jsem na netu a toto jsem nasla. Ale nevim, jestli je to cena za tu zakladni nebo celkovou. Tu hloubkovou delaji ale jen pry v Praze nebo v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 12:53

@ji ta no my jsme ji taky rikali, ze proc to teda maji na strankach v zakladnich vysetrenich, kdyz to nechteji delat. A ona rekla, ze to nemaji ale prece napsano u vstupnich vysetreni! Takze takovi hajzlici jsou. Napisou to nejak a kdyz prijde na vec, tak najdou klicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
14.1.18 12:57
@ji ta píše:
@Potkyš dle meho, kdyz to ma Repromeda vypsane ze to delaji tak by taky meli ne? A ne cekat az ty taky das nemale penize i kdyz to hradi pojistovna a pak zjistit, ze je tam nejaky banalni problem co vyresi leky… :/

Na tohle je prave jednoducha odpoved: nejdrive prave shrabnou prvni varku penez a pak pak resi neco dal. Je nezajimas ty jako pacient s problemy, ale jako klient co ve sve beznadeji zaplati cokoli. Jsou to vic obchodnici, nez doktori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.1.18 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.