Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka silnej chlapák co dává mamince najevo jak moc touží být na světě.
A jak se bude jmenovat?
@Potkyš Ještš nevíme, teprve ted jsem začala nakupovat nějaké věci pro prcka. Mám pořád strach, že se něco stane, tak se na nic nechci upínat. Ale tak rychle to uteklo,
že mám zase strach že to všechno nestihnu.
@Pindrušenka Už se nic nestane!!! Všechno špatné už sis vyžrala!!! Jen si užívej nakupování. ![]()
@Potkyš Elence jsme to ještě neřekli, a když se někde vyvalím, tak na mě no mami ty máš teda velký břicho
, ale říká nám že taky byla v bříšku když byla malinká. Tak už ji to dochází.
@Pindrušenka Elenka to neví? No to bude překvápko, že bude mít brášku. ![]()
@Potkyš Doporučil mě to i psycholog, ale chceme ji to říct koncem ledna.
@Potkyš Děkuji, miminka ale zbožnuje, tak doufám že to vezme dobře.
Ahojte, tak nevim jestli ma dr. Hromadova dnes dobry den, ale ted jsem s ni telefonovala a sice se mi snazila vysvetlit ze se imuno nedela v prvni vlne vysetreni ale nakonec teda ac nerada svolila a mam prijit na krev.. Tak doufam, ze mi neudelaji jen nejake fake testy
ve ctvrtek jdu k memu dr. na gyndu a tam si vyzadam utz na pruchodnost.. Jdu do boje a to by bylo aby to nebylo
hezky vecer ![]()
@Potkyš asi tak, nadsena z toho nebyla. Ale dulezite je ze svolila ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se s vámi podělit o svůj postřeh a zda jste se s tím taky některá setkala a taky bych vám mohla poradit jak ušetřit nějakou kačku. Po vydařenem IVF z listopadu už nejsem na klinice ale ještě jsem dostala recept na léky které jsem si měla v caru vyzvednout. Jelikož jsme byla v euforii zapomela jsem. Každopádně gynekoložka mě ochotně léky předepsala : A doplatek za estrofem 0,–, Utrogestan 20,–. Nemám dal co komentovat…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.