1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
16.1.18 21:56

@Sshelbby To víš nějak se jim musí zaplatit ta káva a voda co nám tam nabízejí zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 06:43

@Sshelbby a jinak stoji Estrofen kolik cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 06:44

Holky, kdy se priblizne provadi KET 5-6dennich blastocyst (ktery den cyklu)? V sobotu jdu na prvni kontrolu sliznice a uz se mi to cekani zda nekonecne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
17.1.18 09:46

@Pindrušenka Ahoj :kytka:,to tak uteklo, za chvilku budeš mít chlapečka v náručí :hug: přečkali a zvládli jste toho spolu spoustu, takže je to velký bojovník a ty jsi moc statečná a silná. Prcek vám to pak vše vynahradí. Budu se moc těšit na zprávu, že už je na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 09:49

@labelinka
Estrofem 108,–, Climara 200,– Utrogestan 50,–. Oproti tomu co tam zaplatíme jsou ty ceny za léky směšné, ale chci spíš poukázat na to, že jinde jsou léky zadarmo, nebo za minimální poplatek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 09:56

@labelinka
Menstruace byla 8.11.2017 a ket blastocysty expandovane (5,6 dni ) byl 27.11.2017. Měla jsem 2 kety a jeden čerstvý transfer. U prvního ketu jsem šla o 3 dny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
17.1.18 10:05

@labelinka to je různé, na kontrole ti změří výšku sliznice a folikul a podle toho se dál rozhoduje. Můj první KET- kontrola sliznice desátý. dvanáctý, třináctý DC a transfer byl 22 DC (nativní cyklus). Normálně mívám cyklus 28-29 dní.
Druhý KET, kontrola sliznice 11 DC, transfer 18 DC.(nativní cyklus od 11 dne s estrofemem)

Jinak za estrofem jsem platila v Repro. 108,–Kč a utrogestan 50,–.Dr Kafka mě to předepsal hned 2×,(brala jsem 1-1-1), takže cena naskáče.
To máš pravdu, čekání je nekonečné, a co teprve, když se po transferu čeká na testování 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.1.18 10:39

@Sshelbby ahojky,to teda cumim. Takze kdyz mi leky predepise lekar a ne Car tak jsou takove minimalni doplatky? n 8o to by me zajimalo kolik by stala climara.To je smutne jsk na neplodnosti vydelavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 10:43

@adrusenkaaa
Hodně smutný, když už jim tam člověk nechá, tak hříšné prachy, ne za svůj rozmar, ale za svoje,, trápení “ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.1.18 11:24

@Mellisa 012 Ahojky, to jo strašně to uteklo. Určitě písnu, jak pokračujeme. Hlavně aby se nenašel ještě jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 13:12

@Mellisa 012 @Sshelbby holky díky za odpovědi…takže se to stejně nedá ani nijak vypočítat, pokaždé je to jinak :D přijde mi že od zacátku stimulace (začátek prosince) je to čekání dlouhé už tak půl roku a ne druhý měsíc. :lol: no a po transferu se to bude táhnout ještě víc, je mi to jasné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 13:39
@labelinka
Nezažila jsem nic delšího a pro mě stresujícího než je doba po transferu. Příprava před ketem mě vždycky utekla… ale když mi embrijko zavedli, pořad jsem na to myslela. A každá změna na těle,, něco” znamenala, a pokaždé něco jiného. Příchod menstruace, hnízdění, špatně jsem se zvedla, voda ve sprše byla moc tepla… no, blázen 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 14:29

@Sshelbby myslim, ze budu stejna…tak vypadaly zacatky naseho snazeni, kdy jsem jeste verila, ze nam to vyjde prirozene, byla jsem blazen..a ted diky IVF se dostanem dal, nez jsme se kdy dostali, tak to bude jeste horsi beztak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.1.18 16:22

@labelinka
Dva roky jsme se snažili přirozeně a pláč s každou menstruaci… s přítelem jsme prošli veškeré vyšetření a výsledek : oba jste zdraví. Moc jsem se upnula na to, ze to poprvé proste musí vyjít. O to větší to bylo zklamání… držím palce ať se vše zadari!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
17.1.18 18:35

@Sshelbby mela jsem to uplne stejne, tak jsem rada, ze nejsem blazen. U nas se nakonec zjistil problem v hodne spatnem spermiogramu.
A moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.