1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
18.1.18 08:09

@Sshelbby mame to uplne stejne. Snazeni dva roky. Ja i manzel oba dva zdravi. Mas za sebou jen genetiku a horm. Profil? A nebo ti udelali i imuno hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.1.18 08:58

@ji ta
Abych pravdu řekla, imuno mi nikdo nenabidl na začátku a začali jsme se o něm bavit teprve před třetím pokusem. Takze kdyby se to na potřetí nepovedlo, šla bych na imuno…
Každopádně kdybych byla více znala, vydupala bych si to na začátku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.1.18 09:28

@Sshelbby to uz se snad podarit musi!!! Ja jsem prave vsechno zjistovala a tu imunologii si vydupala.. Miminko chceme ale ne za kazdou cenu kdyz jsme oba dva v poradku rvat caru penize. Samozrejme kdyz bude vse v poradku tak jina moznost nebude… Ale nechci nic zanedbat a jsem rada, ze dr. Hromadova svolila.. Ale teda nechapu proc ti to neudelali uz po prvnim nezdaru.. Kreteni.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
18.1.18 11:35

@ji ta Dělali ti imuno základní, nebo podrobné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.1.18 20:14

@ji ta
Přesně tuhle otázku jsem si kladla, když mi před 3 transferem řekli, ze kdyby se to nepovedlo udělá se imuno… no, koukala jsem na to jak z jara, protože jsem žila v tom, že veškeré vyšetření máme dle jejich slov hotovy… tím, ze se to podařilo potřetí, tak se ten vztek ve mě dosti zmírnil, ale nebudu lhát že mě nenapadlo, že jsem tolik transferu třeba postupovala zbytečně. Ale už je to za mnou a pro příště budu chytřejší, spíš tady pro holky rady a poznatky na co si dat pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.1.18 23:46

@Tralalajda s manzelem je to bozi zprava, ted uz se snad podari i mimco… Kdyz vam odpadl tak obrovsky stres :) ja tam jeste nebyla. Chtela jsem jet v utery ale misto toho nam horela puda, tak mame ted takove divocejsi obdobi. Ale zajedu tam asi ve stredu tak se zeptam :) a dneska jsem si u sveho dr vydupala pruchodnost vejcovodu pod rtg. A na to jdu 8.2 s tim ze mi rekl ze mam orijit na 8 a budu tam do vecera… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.1.18 23:47

@Sshelbby ja jsem si tu diskuzi oredtim asi nejak blbe precetla a ted cumim. Ze uz cekate.. Tak moc gratuluju!!! Hlavne at je miminecko v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
19.1.18 09:00

@Sshelbby Moc moc moc míč gratuluji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
19.1.18 09:07

@ji ta Me po 2 nevydařeném KET dělali jen základní imuno a nic nenašli, jeste mi dělali test na hemofilii, jestli se mi špatně neprokrvuje sliznice a testy byli zvýšené, takže mi jeste udělali hematologické vyšetření. Vysledky budu vědět až po transferu, ale radši mi uz dali injekce na ředění krve. Doufam ze to bylo tím a uz se chytne prcek, klidně si ty injekce budu pichat až do porodu a to se injekci bojím, co člověk neudělala pro prcka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.1.18 20:23

@Mellisa 012 se stimulaci začnu nejspíš až 31.1 mám předepsané 2250 jednotek a dlouhý protokol z čehož moc radost teda nemám. Ještě mi pichali DIPHERELINE. To čekání je nekonečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.1.18 14:53

@Pindrušenka ahooj, moc tě zdravím a věřím, že to už úspěšně dobojuješ :mavam: Pak se určitě ozvi. U mě to zatím vypadá na porod v termínu začátkem března, ale uvidíme…Drž se a bojuj! Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 10:45

Ahoj holky, jdu se vyvztekat. Včera jsem se dostavila do Repromedy na 1. kontrolu sliznice kvůli KET. Tokareva mi řekla, že můžu přijít normálně hned další měsíc po OPU a domluvily jsme se i přesně na termínu 20.1., když mi přišla MS.
No a když jsem dorazila, Kafka na mě čuměl jak na deb.la, že co tam dělám tak brzo. Že po OPU musím následující cyklus úplně vynechat, aby si vaječníky odpočinuly, atd., a že to mám napsáno i ve zprávě. Takže 4 hodiny procestované a já byla za blb. čka.
Doma jsem se teda dívala do té zprávy a tam to sice napsané mám, ale ona mi to škrtla. V PC to tedy oni měli, ale já ve své zprávě zaškrtanou větu: „Následující cyklus vynechejte.“ Začínám jim věřit čím dál míň. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 10:49

@labelinka tak to je teda pristup :zed: :pocitac: Ty to mas takovou dalku?? 8o Nedivim si, ze jsi nastvana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.18 10:51

Jinak ja jsem dnes 8den od ET a na 99procent to nevyslo. Prijde mi, ze Repromeda ma posledni dobou vic neuspechu jako uspechu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
21.1.18 10:57

@kelynka Mám no, říkala jsem si, že radši budu jezdit daleko, ale někam, kde je šance vysoká…vybrala jsem si je proto, že jsem z okolí od známých na ně slyšela hroznou chválu, děti hned na první pokusy, skvělý přístup, atd. Mně osobně se to zdá čím dál horší. Střídavě na mě vychází Kafka a Tokareva a každý z nich řekne opak toho druhého. A já si fakt připadám jak blb. :pocitac:

@kelynka píše:
Jinak ja jsem dnes 8den od ET a na 99procent to nevyslo. Prijde mi, ze Repromeda ma posledni dobou vic neuspechu jako uspechu :nevim:

To je mi moc líto, ale tak 8. den je pořád ještě hodně brzo na nějaké závěry! Ještě bych to nevzdávala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.