Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka nemela jsi ohss ze ti nedoporucil KET?? Pokud ne tak to fakt nechapu ![]()
@kelynka
Tak to je mi moc líto, ale mysly na další boj, který máš před sebou, musíš být silná a naladěná!!! Já zažila tři neúspěchy… dr. Kafka taky říkal ze nemusím mít pauzu a šla jsem hned po sobě, ale když jsem byla u dr. Tokareva, tak mě řekla vynechat a taky jsem jednou vynechala… a i když jsem tenkrát vynechala, nic z toho nebylo!
Řekla jsme si : teď půjdu do boje a budu prostě chodit dokola než se to povede. To je moje zkušenost, ale samozřejmě třeba někdo z nějakého důvodu vynechat musí… každé tělo je jiné. Hodně síly posílám!!!
@Sshelbby dekuji moc, jsi zlata
Nevzdavam se
… Nastesti nejsem ten typ, co by kvuli tomu plakal doma… Ale samozrejme to mrzi
, ale jdu do dalsiho boje ![]()
@kelynka píše:
@labelinka treba se tento dalsi pokus uz konecne podari a uu nebudes muset jinamBudu ti moc drzet pesti
Moc dekuji, kezby…uz to sama se sebou nemuzu vydrzet, jsem hnusna na manzela, porad brecim a tloustnu, protoze si jidlem nahrazuju emocionalni stradani ![]()
@kelynka píše:
@labelinka jinak je super, ze aspon tobe tu imunologii udelali. Nekdy je potreba si rict co chceme, i kdyz se jim to zrovna nelibi
Ale cloveku je z toho spatne, kdyz to stoji, co to stoji a oni ti pak nechteji udelat ani vysetreni, ktere maji napsane jako zakladni. ![]()
@kelynka to je mi moc lito, ze to nejspis nevyslo
ale pristi mesic jsme v tom spolu a verim, ze tu smulu prolomime ![]()
@kelynka píše:
@labelinka nemela jsi ohss ze ti nedoporucil KET?? Pokud ne tak to fakt nechapu
Mirny nabeh na OHSS jsem prave mela, proto nebyl ani ET. Pri nejnizsi stimulaci (150 jednotek Gonalu) jsem mela 20 folikul pri kratkem protokolu.
@labelinka aha tak to potom ano, kdyz jsi mela ohss… Zkusim KET v nativu, pokud to bude nachystane, pokud ne, tak asi telo neni pripravene… Uz na to nechci tlacit. Dr Kafka psal i neco o naplastech, ale ja bych prvni chtela zkusit nativ… ![]()
@kelynka ted jsem prave teprve 13.DC,mel mi KET vychazet na konec ledna, jenze musim zase dalsi mesic cekat
takze vlastne to budes mit rychleji nez ja, ja zas az nekdy ke konci unora.
@labelinka hmmm stejne je to zvlastni, kdyz jsi mela jen mirny ohss
Klidne ten utz mohl udelat, aby videl jak to vypada ![]()
@kelynka on ho udelal, kdyz uz jsem teda dorazila a pak jen dodal, ze je to presne tak, jak mi rikal, ze je moc brzo jeste. ![]()
@labelinka nerekl ti kolik byla sliznice a folikul? Aha tak to potom ano. Ja jsem si myslela, ze utz prave ani neudelal a rekl cau pristi mesic
![]()
@kelynka jako mrzelo me to strasne, uz jsem byla cela natesena, ale zase je to lepsi neuspechat…nejak se utesovat musim.
Nic k tomu nerekl, ani vysku sliznice a podle UZ jsem sama videla, ze tam zadny folik jeste neni. Asi budu mit ovulku pozdeji, nez normalne mivam.
@labelinka to urcite, pokud utz byl a nebylo to nachystane, tak je lepsi vydrzet ![]()
@labelinka a nedoporucil ti zkusit planovany KET? Ze by jsi lepila naplasti…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.