1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
22.1.18 08:44

@labelinka nemela jsi ohss ze ti nedoporucil KET?? Pokud ne tak to fakt nechapu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.1.18 09:47

@kelynka
Tak to je mi moc líto, ale mysly na další boj, který máš před sebou, musíš být silná a naladěná!!! Já zažila tři neúspěchy… dr. Kafka taky říkal ze nemusím mít pauzu a šla jsem hned po sobě, ale když jsem byla u dr. Tokareva, tak mě řekla vynechat a taky jsem jednou vynechala… a i když jsem tenkrát vynechala, nic z toho nebylo! :nevim: Řekla jsme si : teď půjdu do boje a budu prostě chodit dokola než se to povede. To je moje zkušenost, ale samozřejmě třeba někdo z nějakého důvodu vynechat musí… každé tělo je jiné. Hodně síly posílám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 10:48

@Sshelbby dekuji moc, jsi zlata :hug: :hug: :hug: Nevzdavam se :lol:… Nastesti nejsem ten typ, co by kvuli tomu plakal doma… Ale samozrejme to mrzi :(, ale jdu do dalsiho boje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 11:22
@kelynka píše:
@labelinka treba se tento dalsi pokus uz konecne podari a uu nebudes muset jinam :hug: Budu ti moc drzet pesti :hug:

Moc dekuji, kezby…uz to sama se sebou nemuzu vydrzet, jsem hnusna na manzela, porad brecim a tloustnu, protoze si jidlem nahrazuju emocionalni stradani :(

@kelynka píše:
@labelinka jinak je super, ze aspon tobe tu imunologii udelali :hug:. Nekdy je potreba si rict co chceme, i kdyz se jim to zrovna nelibi :lol:

Ale cloveku je z toho spatne, kdyz to stoji, co to stoji a oni ti pak nechteji udelat ani vysetreni, ktere maji napsane jako zakladni. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 11:26

@kelynka to je mi moc lito, ze to nejspis nevyslo :( ale pristi mesic jsme v tom spolu a verim, ze tu smulu prolomime :hug:

@kelynka píše:
@labelinka nemela jsi ohss ze ti nedoporucil KET?? Pokud ne tak to fakt nechapu :think:

Mirny nabeh na OHSS jsem prave mela, proto nebyl ani ET. Pri nejnizsi stimulaci (150 jednotek Gonalu) jsem mela 20 folikul pri kratkem protokolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 11:29

@labelinka ano kez by to tak bylo :lol: :hug: Kdy ti ma prijit menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 11:32

@labelinka aha tak to potom ano, kdyz jsi mela ohss… Zkusim KET v nativu, pokud to bude nachystane, pokud ne, tak asi telo neni pripravene… Uz na to nechci tlacit. Dr Kafka psal i neco o naplastech, ale ja bych prvni chtela zkusit nativ… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 11:33

@kelynka ted jsem prave teprve 13.DC,mel mi KET vychazet na konec ledna, jenze musim zase dalsi mesic cekat :( takze vlastne to budes mit rychleji nez ja, ja zas az nekdy ke konci unora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 11:35

@kelynka taky to budu mit v nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 11:35

@labelinka hmmm stejne je to zvlastni, kdyz jsi mela jen mirny ohss :think: Klidne ten utz mohl udelat, aby videl jak to vypada :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 11:37

@kelynka on ho udelal, kdyz uz jsem teda dorazila a pak jen dodal, ze je to presne tak, jak mi rikal, ze je moc brzo jeste. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 11:39

@labelinka nerekl ti kolik byla sliznice a folikul? Aha tak to potom ano. Ja jsem si myslela, ze utz prave ani neudelal a rekl cau pristi mesic :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.18 11:39

@kelynka jako mrzelo me to strasne, uz jsem byla cela natesena, ale zase je to lepsi neuspechat…nejak se utesovat musim.

Nic k tomu nerekl, ani vysku sliznice a podle UZ jsem sama videla, ze tam zadny folik jeste neni. Asi budu mit ovulku pozdeji, nez normalne mivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 11:40

@labelinka to urcite, pokud utz byl a nebylo to nachystane, tak je lepsi vydrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.1.18 11:41

@labelinka a nedoporucil ti zkusit planovany KET? Ze by jsi lepila naplasti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.