Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš No Elenka je u babičky, a mě dnes propustili z nemocnice. Porodila jsem akutním císařem v pátek ve 4 ráno. Ve čtvrtek jsem zakrvácela do záchodu a pak jsem přestala, tak jsme jeli hned do porodnice a tam mě řekli, že je vše v pořádku a že to byla jen prasklá cévka. Doktorka mě hospitalizovala a dali mě injekce na dozrání plic prcka ale před čtvrtou ráno mě vzbudilo silné krvácení které se nedalo zastavit. Tolik doktorů a sester co kolem mě běhalo jsem nezažila. Do 5 minut padl verdikt operační sál, šlo už o život. Tak jsem musela vyplodit rychle jméno pro prcka a jmenuje se Štěpanek.
@Potkyš Snad uz to dalsi ivf klapne a dockas se vytouzeneho miminka ![]()
@kelynka Ahojky, děkuju. Dýchají za něho přístroje a dostává krevní transflůze. Dnes jsem si ho trošku pohladila a jak jsem doma tak teprve ted mě doplo co se stalo a pořád brečím.
@Pindrušenka
Taky jsis zkusila
… Ja jsem mela taky akutni cisarsky rez a po porodu jim malem umrela, nakonec me na ARU dali dohromady, ale taky kolem me pekny srumec ![]()
@Pindrušenka dycha pomoci CPAPu? Pokud nema plicni ventilaci, je to na dobre ceste
Jen se vyplakej, ulevi se ti
… Budes za nim kazdy den chodit?
Ty si to teda vyžíráš pěkně… Posílám hodně pozitivní energie tvojí celé rodině. @Pindrušenka
@Pindrušenka jste oba moc statečni. Gratuluji k Štěpánkovi a přeji mu ať je zdravej a ať ho mate co nejdříve doma ![]()
@Pindrušenka uplne vim jak se citis, je to uplna bezmoc…
… Ja taky prisla bez briska domu, bez miminek a uplne na dne
…Bude lip
![]()
@Pindrušenka Ted hodne odpocivej, budes potrebovat hodne sil
..Budu na vas myslet
![]()
@kelynka Má plicní ventilaci. Po porodu dýchal sám asi 6 hodin a pak to nedával tak po převozu do detské nemocnice ho museli napojit. Injekce se už nestihli, jen tu první jsem měla 6 hodin v sobě. Ale on špatně dychal i kvůli tomu rozštěpu.
@kelynka Budeme do nemocnice ob den vozit mléko a jak budu mět hlídání tak taky za něm pojedu. Ted na tom ještě po té krevní ztrátě nejsem v poho.
@Pindrušenka chudacek malinky
Urcite to zvladne, milacek
… U me se bohuzel taky nestihly aplikovat kortokoidy jak mely… Ale jak uz jsem psala, 34. tyden je o dost lepsi a verim, ze bude v poradku ![]()
@Pindrušenka to chapu
… Miminko vnima, ze tam u neho maminka je
… Ja za dcerou jezdila kazdy den 80km, volala rano a vecer nez jsem sla spat… Ten kdo to nezazil, nikdy nepochopi…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.