1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
23.1.18 17:24

@Potkyš No Elenka je u babičky, a mě dnes propustili z nemocnice. Porodila jsem akutním císařem v pátek ve 4 ráno. Ve čtvrtek jsem zakrvácela do záchodu a pak jsem přestala, tak jsme jeli hned do porodnice a tam mě řekli, že je vše v pořádku a že to byla jen prasklá cévka. Doktorka mě hospitalizovala a dali mě injekce na dozrání plic prcka ale před čtvrtou ráno mě vzbudilo silné krvácení které se nedalo zastavit. Tolik doktorů a sester co kolem mě běhalo jsem nezažila. Do 5 minut padl verdikt operační sál, šlo už o život. Tak jsem musela vyplodit rychle jméno pro prcka a jmenuje se Štěpanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:26

@Potkyš Snad uz to dalsi ivf klapne a dockas se vytouzeneho miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.18 17:27

@kelynka Ahojky, děkuju. Dýchají za něho přístroje a dostává krevní transflůze. Dnes jsem si ho trošku pohladila a jak jsem doma tak teprve ted mě doplo co se stalo a pořád brečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.1.18 17:27

Gratuluju k Štěpánkovi :hug: @Pindrušenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:28

@Pindrušenka :,( Taky jsis zkusila :,( :hug:… Ja jsem mela taky akutni cisarsky rez a po porodu jim malem umrela, nakonec me na ARU dali dohromady, ale taky kolem me pekny srumec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:30

@Pindrušenka dycha pomoci CPAPu? Pokud nema plicni ventilaci, je to na dobre ceste :hug: :hug: Jen se vyplakej, ulevi se ti :hug:… Budes za nim kazdy den chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.1.18 17:30

Ty si to teda vyžíráš pěkně… Posílám hodně pozitivní energie tvojí celé rodině. @Pindrušenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
23.1.18 17:31

@Pindrušenka jste oba moc statečni. Gratuluji k Štěpánkovi a přeji mu ať je zdravej a ať ho mate co nejdříve doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:31

@Pindrušenka uplne vim jak se citis, je to uplna bezmoc… :,(… Ja taky prisla bez briska domu, bez miminek a uplne na dne :,(…Bude lip :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.1.18 17:32

Snad už jo. Však sem napíšu co doktorka vymyslí… @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:32

@Pindrušenka Ted hodne odpocivej, budes potrebovat hodne sil :hug:..Budu na vas myslet :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.18 17:36

@kelynka Má plicní ventilaci. Po porodu dýchal sám asi 6 hodin a pak to nedával tak po převozu do detské nemocnice ho museli napojit. Injekce se už nestihli, jen tu první jsem měla 6 hodin v sobě. Ale on špatně dychal i kvůli tomu rozštěpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.1.18 17:40

@kelynka Budeme do nemocnice ob den vozit mléko a jak budu mět hlídání tak taky za něm pojedu. Ted na tom ještě po té krevní ztrátě nejsem v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:40

@Pindrušenka chudacek malinky :,( :,( :,( :hug: Urcite to zvladne, milacek :hug:… U me se bohuzel taky nestihly aplikovat kortokoidy jak mely… Ale jak uz jsem psala, 34. tyden je o dost lepsi a verim, ze bude v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.1.18 17:43

@Pindrušenka to chapu :,( :hug:… Miminko vnima, ze tam u neho maminka je :srdce:… Ja za dcerou jezdila kazdy den 80km, volala rano a vecer nez jsem sla spat… Ten kdo to nezazil, nikdy nepochopi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.