1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
24.1.18 13:52

@labelinka Doktoři tam bývají i odpoledne, tak by ti měli vyhovět. Helios je docela drahý (ve finále jsou drahý asi všechny.. :mrgreen: ) a vadí mi blbé parkování. Navíc jsou ve středu města a když jsou zácpy, tak to je katastrofa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 13:54

@Potkyš jenze zase s nimi spolupracuje muj gyndr a na vsechny kontroly bych mohla k nemu a ne 2 hodky jednim smerem do Brna. Kdyz jsem porovnavala ceny bylo to skoro stejne jako RM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 13:59

@labelinka A co bližší CAR? Nevím jestli jsi to tu psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 14:01

@Potkyš nejblize mame Ostravu a ta ma povest dost hroznou, pak az Olomouc a to je stejne pres hodinu cesty, to uz mi prislo skoro na stejno…to by bylo 2,5 hodiny cesty misto tech nynejsich 4 a musela bych si brat volno z prace tak ci tak, pokud by mi nevysli vstric s odpolednimi UZ.
Moje prac.doba je jen do 12, mam castecny uvazek.

Příspěvek upraven 24.01.18 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 14:04

@labelinka A já prskám, že to mám 30 minut daleko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 14:06

@Potkyš tak to ja mam i tu Ostravu dal nez 30 minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 14:10

@Potkyš tak jsem zvedava, jak to bude. Kdyz jsem je prosila o odpoledni UZ, tak mi je moc davat nechteli, 1× jsem si vzala dovolenou, 1× mi vysli vstric a pak uz byly Vanoce a to jsem mela tu dovolenou naplanovanou dlouho, tak jsem to nemusela resit. Ale ted se obavam jejich pristupu, ze budou delat problemy. Pritom jde jen o 5-10 minut pro ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 14:16

Já šla do sebe a začala jsem cvičit… Dnes jsem byla na mobilizaci páteře. Mám problémy s esíčky a pokud mi ten elán vydrží, tak budu konečně bez bolestí beder. Mám posílit pánevní dno, aby tělo bylo lépe připraveno na příchod mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 14:18

@labelinka Cpeš do nich nemalé peníze, tak nevidím důvod, proč by ti neměli vyjít vstříc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 14:20

@Potkyš zrovna pred chvili jsem nad tim uvazovala v souvislosti s tebou (kdyz jsem si otevrela balik chipsu). Taky mam problemy s bederni pateri, protoze v tom miste ji mam zplostelou a S zahnuti tam uz jaksi skoro neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 14:25

@labelinka Na to pozor i to může být problém v nepřijetí embrya. Já včera v noci taky dostala chuť na chipsy, ale snažím se jíst zdravěji, tak jsem si místo toho dala domácí uzené… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 14:33

@Potkyš ja jeste ET ani KET nemela, tak vubec nevim, jak budu reagovat :think:
Takze maso, to jsi muj clovek :mrgreen: tech chipsu snim stejne vzdycky jen par a pak to dojede manzel…ale maso a syry muzu neomezene :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.1.18 14:42

@labelinka Na chipsy je ujetá naše kočka. Jak slyší šustění pytlíku, tak se může přetrhnout… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.1.18 14:45

@Potkyš to si dovedu zive predstavit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.1.18 06:41

Ahojky všem, moc děkuji za podporu. Je to těžký, když nemám prcka u sebe, pořád doma řvu. Včera jsem tam volala a pořád je na plicní ventilaci, ale už mu nedávají krevní transfuze krve a kapačky. Dokonce mají termín operace na příští středu, ale je to dost daleko a může se to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.