1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
29.1.18 18:58

Tak mi právě další kamarádka oznámila, že je těhotná (po 2 měsících snažení). Poraďte mi holky, jak to zvládáte? Byla to moje poslední kamarádka, co ještě nemá dítě nebo nebyla těhotná. A to je o 2 roky mladší. Já už nevím jak to vydržet…snad každá za tu naši dobu snažení už stihla dvě děti…cítím se na dně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.1.18 08:29

@labelinka já na to nemám radu, taky je mi to vždycky hrozně líto. Já mám ještě pár bezdětných kamarádek, dokonce i starších, ale ani to není útěcha. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.1.18 08:31

@Tralalajda @Potkyš tak to už jsme tři po třech nezdarech. Nějak už mě to tam taky nebaví. Jsem zvědavá, co vám navrhnou dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 08:54

Holky, dneska jsem 10 den a mam mini ducha od mamatestu, myslíte ze děla falešné duchy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.1.18 09:07

@solat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já se omlouvám, ale to už je k smíchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.1.18 09:08

@Tralalajda Slyšela jsem, že dělá falešňáky. Hoď sem fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 09:10

@solat ja už právě ne, byla vážně poslední. Většina má už dvě děti…teď v lednu porodily 4 z nich už druhé dítě a to jsme se začaly snažit ve stejný rok o to první…je to tak strašná bolest a depka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 09:15

@Potkyš delala jsem test i v nedeli od dr.maxe a byl tam mini duch, ale opravdu byl tak prtavi ze nešel ani vyfotit a ted tenhle, ale tenhle teda nebyla z první moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.1.18 09:16

@Tralalajda Viděla jsem fotku v jiné diskuzi a vypadá to, že ti budeme závidět… :hug: Že by konečně jedné z nás to vyšlo…? Držím vše co mám ať sílí a krev je pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.1.18 09:17

@Tralalajda Kup digitál a tam to bude jasný… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 09:17

Tady je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 09:20

@Potkyš děkuji, no prave jednou mi udělal ducha, teda po limitu 8 den a nic z toho nebylo.Tak se nechci radovat.Ja věřím ze se všechny dočkáme. :hug: Musím nějaký test jeste koupit, ale vidím to na dr.maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.18 09:32

@Tralalajda to vypadá krásně, potichu gratuluji a držím palce, ať jen sílí. Kéž bys prolomila tu smůlu všech repromeďaček tady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
30.1.18 09:39

@labelinka děkuji,snad bude sílit. :) Aspoň bych vás mohla motivovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
30.1.18 09:46

@Tralalajda já taky moc držím palce, ať to vyjde a je vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.