Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak mi právě další kamarádka oznámila, že je těhotná (po 2 měsících snažení). Poraďte mi holky, jak to zvládáte? Byla to moje poslední kamarádka, co ještě nemá dítě nebo nebyla těhotná. A to je o 2 roky mladší. Já už nevím jak to vydržet…snad každá za tu naši dobu snažení už stihla dvě děti…cítím se na dně…
@labelinka já na to nemám radu, taky je mi to vždycky hrozně líto. Já mám ještě pár bezdětných kamarádek, dokonce i starších, ale ani to není útěcha. ![]()
@Tralalajda @Potkyš tak to už jsme tři po třech nezdarech. Nějak už mě to tam taky nebaví. Jsem zvědavá, co vám navrhnou dál.
Holky, dneska jsem 10 den a mam mini ducha od mamatestu, myslíte ze děla falešné duchy???
@solat ja už právě ne, byla vážně poslední. Většina má už dvě děti…teď v lednu porodily 4 z nich už druhé dítě a to jsme se začaly snažit ve stejný rok o to první…je to tak strašná bolest a depka ![]()
@Potkyš delala jsem test i v nedeli od dr.maxe a byl tam mini duch, ale opravdu byl tak prtavi ze nešel ani vyfotit a ted tenhle, ale tenhle teda nebyla z první moci.
@Tralalajda Viděla jsem fotku v jiné diskuzi a vypadá to, že ti budeme závidět…
Že by konečně jedné z nás to vyšlo…? Držím vše co mám ať sílí a krev je pozitivní.
@Potkyš děkuji, no prave jednou mi udělal ducha, teda po limitu 8 den a nic z toho nebylo.Tak se nechci radovat.Ja věřím ze se všechny dočkáme.
Musím nějaký test jeste koupit, ale vidím to na dr.maxe
@Tralalajda to vypadá krásně, potichu gratuluji a držím palce, ať jen sílí. Kéž bys prolomila tu smůlu všech repromeďaček tady ![]()
@labelinka děkuji,snad bude sílit.
Aspoň bych vás mohla motivovat. ![]()
@Tralalajda já taky moc držím palce, ať to vyjde a je vše ok!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.