Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš kde jsi byla na té mobilizaci páteře? Taky o tom uvažuji.
@Pindrušenka jen se vyplakej
. Ulevi se ti
Na plicni ventilaci je asi proto, ze mu chteji setrit plice
..Pokud uz ma termin operace, tak mu doktori davaji velkou nadeji
… Drzte se ![]()
@kelynka Těch termínů máme víc, doktorka mě říkala, že málo kdy klapne hned ten první. Zítra prcka uvidím
, sice jen pár minut, ale aspon něco. Něco málo se zlepšil protože mě doktorka říkala že se poprvé vykakal.
@Pindrušenka to je super, ze je zlepseni
On to urcite zvladne
Akorat ta pece o nedonosenatka jsou narocnejsi, ale nejdulezitejsi je, ze bude v poradku a bude a maminkou
![]()
Na Provaznikové. Je to mladá holčina, ale šikovná. Konečně jsem se vyspala, žádné buzení, když jsem se otáčela. Nechápu, že mi pomohla už po první návštěvě… Pokud budeš chtít kontakt, tak ti pošlu v sz. @solat
@Pindrušenka ahojky, moc moc gratuluji ke Štěpánkovi. Držte se oba a hodně štěstíčka a sil ![]()
Devcata chtela bych se vas zeptat. Ty zvas co meli vice vajuch kolik jste si jich nechali zamrazit? U me se jich podarilo 19 oplodnit a mam celkem dilema kolik jich zamrazit, nejradeji bych vsechny, ale zase tech penez
dekuji za vase zkusenosti ![]()
@Anonymní píše:
Devcata chtela bych se vas zeptat. Ty zvas co meli vice vajuch kolik jste si jich nechali zamrazit? U me se jich podarilo 19 oplodnit a mam celkem dilema kolik jich zamrazit, nejradeji bych vsechny, ale zase tech penezdekuji za vase zkusenosti
Uvidíš kolik jich dojde do pátého dne. Je malá pravděpodobnost, že na mražení bude všech 19. Samozřejmě ti přeju ať jich máš co nejvíc. Já z 15 měla 4 blasty na mražení. Jinak jsem pro zamrazit všechny, je to levnější, než jít do dalšího IVF pokud by KETy nevyšly.
@Anonymní
Já platila za zamraženi bez ohledu na počet oplodněných vajíček. Jsi z Repromedy?
@Sshelbby mrazeni embryi stoji prvni dve 5tis a za kazde dalsi embryjko 1tis
@kelynka
Tak to jsem úplně mimo
Platila jsme 7.500,– a mrazili mě 3…
Anonymní: Taky bych pockala kolik jich prezije do 5.dne a zamrazila vsechny i s ohledem na penize, nove ivf te vyjde na mnohem vic, nehlede na nove davky hormonu. Co ja bych dala za tolik vajicek.
@Sshelbby jj za PICSI je mrazeni o 500 vic, takze to sedi. Dve za tech 5tis a dalsi to treti za 1500. I ja jsem to tak mela… Silene penize, ale jak uz tady psala @labelinka tak lepsi zamrazit nez potom platit cele ivf znovu ![]()
@Potkyš holky, jakou davku hormonu jste pichaly, ze jste mely tolik vajicek? A mely jste kratky nebo dlouhy protokol?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.