1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
30.1.18 21:11

@Marcya Moc díky za povzbuzení :hug: A hlavně gratulace k očekávanému miminku! Přeju, ať se všechno podaří a hlavně jste oba zdraví!! :srdce:

Ono se celkem těžko odolává, nepodlehnout tomu tlaku, když všichni v okolí to řeší, že budu stará matka a už bych s tím měla něco dělat. Že to právě kvůli nám po 30tce se rodí defektní děti apod. Slýchávám to denně…a největší palba vždycky je, když v práci nějaká mladší kolegyně jde na mateřskou (za tu dobu, co tam pracuju, všechny mladé odešly, jen já tam ještě straším). Kolegyně jsou v tomhle hodně bezohledné a neustále se do mě strefují…

Na přelomu února/března mě ale čeká KET (pokud bude dobrá sliznice), tak se budu snažit myslet jen na to, ale je to těžké. Kéž bych tady též za pár měsíců mohla všem ostatním napsat pro povzbuzení podobnou zprávu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
30.1.18 21:40

@labelinka určitě sem tu dobrou zprávu napíšeš, neboj :hug: Držím moc palce. A není pravda, že se po 30 zákonitě rodí defektní děti. Většina mých kamarádek měla děti právě po 30tce. Teď ta poslední přirozeně v 37 letech otěhotněla. A všechny mimča jsou zdravé a v pořádku. Nevím, zda máš embryjka po PGS, ale už tím eliminuješ ty nejtěžší vady chybějících nebo nadbytečných chromozomu třeba. My po PGS embryjko měli a všechny těsty v těhotenství pak dopadly dobře. Takže nezoufej a nepodléhej tlaku okolí. Ty jsi neselhala vůbec v ničem. Prostě si tě ještě to tvé miminko nenašlo. Já vím, je to moc těžké denně s tím kolem sebe bojovat, ale tato životní zkouška nám byla dána z nějakého důvodu. Možná, aby nás vnitřně posílila, možná aby nás naučila vážit si tohoto daru víc než ostatní…nevím. Každopádně věř, nejsi v tom sama :srdce: Držím pěsti a budu se těšit na dobré zprávy :hug: A děkuji i tobě za milá slova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
31.1.18 09:35

Děvčátka, tady je ten slíbený test, ale je strašně slabý. :( Mela jste to taky tak 11 den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
31.1.18 09:46

@Tralalajda já už si to moc nepamatuju, ale vím, že každé se ta hladina hormonu tvoří jinak rychle. Já čárečku vidím. Tak moc přeju ať tmavne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
31.1.18 09:51

Děkuji holky, snad mate pravdu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
31.1.18 10:31

@Tralalajda Já to měla takto a dnes mi tu zlobí jeden malý neposeda ;) Moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.18 10:38

@Tralalajda nadhera :dance:… Je to tam :hug: :hug:. Gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
31.1.18 10:40

Děkuji. Teda, moc krasne čárky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
31.1.18 10:41

@kelynka děkuji. :hug: Nechci to zakriknout, budu se radovat až co mi řeknou v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.18 11:14

@Tralalajda jj urcite, to chapu :hug: Skoc si nekam na krev jako samoplatce a potom muzes porovnat o kolik hcg stouplo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
1.2.18 09:57

Holky, test násilí a dneska jsem začala špinit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.2.18 11:50

@Tralalajda to me moc mrzi, ale treba to jeste porad nic neznamena - kamaradka poznala, ze je tehotna prave, kdyz spinila a mela silene krece v podbrisku. Ted je ve 3. mesici. Nadeje tu jeste je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
1.2.18 12:01

@labelinka děkuji,naštěstí me zatím bricho nebolí. Uz aby byl zítřek. Ta nejistota je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.18 15:13

Holky jak jste to mely po odberu vajicek dalsi cyklus? Myslim velikost folikulu a sliznici? Ja jsem dnes 10DC a folikul jem 10mm a sliznice 5,5… Na dalsi utz mam jit v pondeli, tak snad to klapne, ale nevim no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.18 15:16

@Tralalajda nevzdavej to :hug: Pokud neni spineni ruzove, tak se neni ceho bat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.