Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka ERA test –1. vzorek24.000,–Kč
ERA test –2. vzorek19.500,–Kč
ERA test –3. vzorek11.000,–Kč
@Tralalajda jjj ta Turcanova to je dilo
… Proto se ji vzdy snazim vyhnout… Jake ti dala ted leky??? Budu drzet prsti, aby hcg stoupalo ![]()
@Tralalajda Už mám termín v RG. Chtěla jsem kopie výsledků všech vyšetření co mi dělaly. Trochu se Hromadová cukala, chtěla vědět na co to chci, ale nakonec mi je okopírovala. Je pravda, že na informace jsou všichni skoupí. Člověk to z nich musí tahat. Orientační cena 2IVF je kolem 50 000 kč, záleží na lékách. Minule jsem doplácela za gonal cca 15 000 kč. Teď si k tomu musím ještě přičíst ten ERA test a za 3 000 Kč hysteroskopii…
@kelynka dala mi estrofem, nikdy jsem ho nebrala tak jsem nevedela, navíc ani to dávkování mi neřekla. Ja jsem pravé doufala ze k ni nepůjdu. ![]()
@Potkyš podle zákona ti kopie stejně musí dát, ať se jim to líbí nebo ne! A ten ERA test neplatí pojišťovna? To jsou příšerné částky.
Pak sem musíš chodit psát, jak jsi spokojená s RG, protože já s RM od začátku vůbec.
@Potkyš Ja bych ji řekla: chci papíry proto ze jdu na konzultaci na jinou kliniku, když mi bohužel nemáte co nabídnout.
To je hrozná pálka. Nas uz to stalo necelých 70 000.A při představě ze to platit znovu, no hrůza, ale co člověk nadela. ![]()
@kelynka Jak mi ted brali krev na hCG tak prý mam sníženy estrogen.Teda myslím ze to bylo ono ![]()
@Tralalajda Mě 1IVF stálo 70 000 Kč a mám ho… 2IVF vyjde na 70 000 až 100 000 Kč… Za ty prachy jsem si mohla škvařit sádlo na zadku někde v Karibiku… ![]()
@Potkyš
To ano. A možná by se ti tam povedlo i otěhotnět.
No my jsme byli tak naivní ze když jsem šly do ivf tak jsme mysleli ze jak porat říkají ze je to zadarmo tak platit nic nebudeme.Pak mi znama řekla ze platila 40 000, tak jsem vyvalila oči. No a v RM nam vystavili odhadnout cena 35000.No a vyšlo to na 70000. ![]()
@Tralalajda budu na tebe myslet a drzet pesti
V pondeli mas jit zase na krev a utz?
@kelynka Ano, ale bolí me bricho kolem pupku a občas cítím ze me tam i páli, mam ho i hrozne nafoukli, myslím ze to není moc dobrý. ![]()
@Tralalajda v pondeli tam bude dr Kafka. Taky mam utz. To se tam mozna potkame
… Neztracej nadeji, jeste neni nic ztracene ![]()
Dobre ráno děvčátka, dneska jsem si delala test a oproti včerejší mi přijde dost výrazný.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.